- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.677
- 53
- 30
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Yeni üye konu sahibini tanımıyorBide o kadar ciddi yazmış ki Allah'ımmmm
Bende tanimiodum ama yorumları okudum ve az çok fikir sahibi oldum :)))Yeni üye konu sahibini tanımıyor
Ben bir iki konusuna denk geldim kendisi tam bir umutsuz vakaBende tanimiodum ama yorumları okudum ve az çok fikir sahibi oldum :)))
Nicki de kendisi gibi bi tuhaf okunmuo bileBen bir iki konusuna denk geldim kendisi tam bir umutsuz vaka
Tamm kahve ne tükürsün sen tükürüklü kahve seviyosun demekki:)Ne demek türünün son örneği kadın inşallah kahveme tükürür
Aferin sizeben evine bile gitmeyi kabul etmiyorum sizi yatıya kalmaya zorluyor eşiniz. kendisine selam bile vermiyorum. çok mutluyum
:))))) regli olamadım napmam lazım hamile de değilim dün salak gibi 200 liraya gebelik testi aldım kesin sonuçmuş sonuç belli değil mi zatenÇok şık açmıyor gördüğüm kadarıyla sanki regli zamanlarında gelip yazıyor gibi.
Ben sana demedim antrenman yapıyor diye geldi kaldığı yerden devam ediyorNicki de kendisi gibi bi tuhaf okunmuo bile
Ne gibi kankaKonu sahibinin yazdıklarını pek ciddiye almamak lazım. Eski konularını az çok hatırlıyorum eşiyle problemleri var
Hmm yalnız ben kadın hastalıkları uzmanı değilim:))))) regli olamadım napmam lazım hamile de değilim dün salak gibi 200 liraya gebelik testi aldım kesin sonuçmuş sonuç belli değil mi zaten
Aklın varsa internete gir bak anlamınaNicki de kendisi gibi bi tuhaf okunmuo bile
Umarım Allah size de verir inşallah :)):))))) regli olamadım napmam lazım hamile de değilim dün salak gibi 200 liraya gebelik testi aldım kesin sonuçmuş sonuç belli değil mi zaten
Eeeee o zaman ne diye reglim hakkında yorum yapıyosnHmm yalnız ben kadın hastalıkları uzmanı değilim
Yorumlara yazdığın cevapları tekrar oku anlarsın kankaNe gibi kanka
Regli hakkında yorum yapan mı oldu sadece gerginlik sebebiniz olabilir diye düşündümEeeee o zaman ne diye reglim hakkında yorum yapıyosn
Ne leş ne kötü ne çirkin bi üslubunuz var gerçekten.Aklın varsa internete gir bak anlamına
Seni inandırmak gibi bir görevim olduğunu sanmıyorumDerken? Benim öyle sorunlarım yok.Taparlık sizde var. Çoklar sıkıntı, denge şart. Gözü kör olunca insan nemrut insanları fark edemiyor. Çok zorla o zaman burda ağlayacağına. Hiç inandırıcı değilsin.)
Sakın olun isterseniz.Aklın varsa internete gir bak anlamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?