yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Bende katılıyorum,
1 ayım var...Bu defa bırakmamam lazım...

Sabah tartıldım da keşke tartılmasaydım...Sonuç kötü benim açımdan; 57,8 kg.
çünkü boyum kısa, 1,57 falan. Maksimum 52 kg olmam lazım. Nitekim yine başladık diyete hadi hayırlısı;

Ölçüler: Kg 57,8- Bel 70 cm-Göbek 86 cm-Kalça 95 cm.

moralini bozma canm bende dün 53.4 gördüm bugün 53.6 vereceğime almışım
normal düzene geçince eski kilolara dönmek istemiyosak kg verme süresini mecburen uzun tutacağızz ama kahvaltı da mısır gevreği yerine maydanoz peynir salatalık zeytin yumurta işte ne varsa onlarla yapsan sanki daha iyi olmaz mı canm
haftaya 57 leri görürsün bakkkk rdlpstck demişti dersinn
sabah kahvaltımı çok sağlam yaptım hatta baya sağlam umarım kg olarak dönmez
su diyet bisküvilerden 4 tane yiyorum su anda
canm bugün dondurma istedi.onu yersem akşam yemeğini baya hafif yapacağım.
1 tane de form çay içsem iyi olur.

hoşgeldin canm boyumuz aynı
ben de 56 ile başladım dikkat ettikten sonra eski kilona dönersin

Ben tam 1 senedir 56-57 arasındayım. Geçen sene tatile giderken de 56 kg idim. Neden düşemedim hiç bilmiyorum,
bana sorarsan çokta yemiyorum.
ama bu sene olmak istemiyorum. Bu popoya bikini falan da almam.

Havalar ısınalı yürüyüşü artırdım biraz.

Sabah kahvaltı yumurta zeytin yeşillik 2 badem çay
Öğle yemeği geç oldu 14:30 da 1 parça tavuk ve yoğurt
akşam balık var ve salata...Ekmeksiz tabi...

Ben protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum, tabi işyerinde zor ama bakalım olacak mı?

Yulaf ezmesi aldım ve onu 2 gündür öğlen yoğurda katıyorum.Valla niye aldım bilmiyorumda şimdi
ziyan olmasın diye yiyorum. Hakkında bilgisi olan var mı?

Blume beni de ekler misin

Merhaba,

Okudum sayfaları, hergün kahvaltı da mısır gevreği mi yemeliyiz, tok tutuyor mu, light sütle mi olacak?

Ben normal kahvaltı yapıyorum, bazen abartıp tereyağ reçel de yerdim ama bugünden itibaren ekmek dahil hepsini sildim.

Kızlar,

Masabaşı, oturarak çalışan var mı aranızda? Havalar ısındığından beri bacaklarım aşırı şişiyor.
Öyle ki; akşama nerdeyse bükemiyorum, sabah ise daha ince...
Ne yapmalıyım, çok mu su içmeliyim.

günde 3 litre olmalı galiba?

Bir de kiraz sapı suyu yapcam...Geçen hafta maydonoz suyu içtim, hiçbirşey olmadı ödem aynı...

Ümidimi kaybediyorum artık, ben hep böyle kalacağım galiba, hiçbir şey etki etmiyor ya...

Blumecim ölçülerimi yazıyorum yalnız kiloyu daha sonra bildireceğim her baskülde farklı cıkıyorum sinir oluyorum 2 güne yeni bir baskül edinmiş olacağım

boy:1,56
göğüs: 87
bel: 76
göbek: 86
kalça: 95
kilo ise şuan 58 dogruysa tabi (en kısa zamanda bildireceğim kesin kilomu)

bildirim günlerimiz cuma mı? Bildirim gününde eklersin beni listeye canım.

gecen hafta bende yulaf ezmesi aldım, yoğurda kattım sevemedim ara sıra yogurda meyve katıyorum yulaftan da biraz katıyorum (bunu yoğurt yerine süt ile de yapabilirsin) ya da omlet yaparken içine ilave ediyorum, ben de senin gibi ziyan olmasın diye bu şekilde tüketmeye çalışıyorum.

bu arada listemi yazmayı unutmuşum:

kahvaltı: 1 dilim börek, çay
ara: 3 ad. yulaflı bisküvi, 2 fincan yeşil çay
öğle: 5 kaşık taze fasülye, salata, 2 dilim çavdarlı ekmek
akşama doğru yeşil çay içeceğim.
kendimi iyi hissedersem 30 dk yürüyüş
akşam: yarın yazarım.
45 dk kadar egzersiz.
yatmadan önce yeşil çay

Hoşgeldiniz bacılar ..umarım tez zamanda hedefimize ulaşırız..geri sayfalarda motive için fotoğraflar var bakmanızı öneririm,heves veriyor

Son düzenleme:
hoş geldiniz kızlar bende sabah ballı limonlu ılık su içtim. öğlene doğru dışarıdaydım yeni geldim. ve canım çok pizza çekti. 2 minik dilim pizza yedim. ama kola içmedim. asitli içecek merakım yok neyse ki yeşil çayı 1 fincandan fazla içemiyorum bizim ailede hep tansiyon var benim de fazla içsem yükseliyor..:44:hava burda 33 dereceydi bugün bol su içtim ve içmeye devam ediyorum. akşam da belki elma yerim bi tane..

Sadness senle de aynı gibiyiz, bence börek ve bisküvi hiç yeme...
Bende soruyorum bildirim günleri cuma mı? Ama ben bugün başladım.

Periyodikcim spor yapıyomusun mutlaka tavsiye ederim canım özelikle de yanlar için..spor dediğimde daha önce verdiğim tifaniny rothenin
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bu videosu ve mekik..faydasını görüyorum hızlı şekilde..bir hafta oldu daha buna başlayalı

Son düzenleme:

pilatesteki karın hareketlerinin bi kısmını yapıyorum. bi de zumba dansı yaptım biraz dün. bunlara da bugün bakıyım bakalım.. az az da olsa yapıyorum artık zaten normalde spor yapmadığımızda yapınca etkisi hemen görülüyor ne mutlu bize...:)

slm kızlar benide alırmısınız aranıza 13 aralıktan beri diyetteyim 77.8 ile başladığım diyetimde şuan 61 kiloyum ama takıldı kaldı gitmiyo hedef hazirana kadar 57 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim yaş28 boy 162 kilo 61

Sadness senle de aynı gibiyiz, bence börek ve bisküvi hiç yeme...
Bende soruyorum bildirim günleri cuma mı? Ama ben bugün başladım.

diyet bisküviler konusunda bende kararsızım aslında yesem mi yemesem mi diye, ama o börek rahatsızlığımdan kaynaklandı başka bir şey hazırlamaya halim yoktu hiç, arkadaş kahvaltı yaparken ondan aşırdım

alırız tabi ki canım hoş geldin vücut ölçülerini de yazarsın ölçünce blume90 girince seni de ekler ilk sayfaya. her gün de yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşıyoruz işte el birliği ile dal gibi olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…