- Konu Sahibi Mathildablue
-
bugün bi tartıldım 58.8 i gördüm cok sinirm bozuldu . isteng ec geldigim için geç yemek yiyorum ve hafifde yesem kilo yapıyo herhalde cok hırslandım daha sıkı olucam artık. sabah 1 elma yedim kahvaltıda sütsüz mısır gevregi , ögle yemeginde: bezelye yemegi ve 1 kase cacık.simdide 7-8 adet cilek yedim
Bende katılıyorum,
1 ayım var...Bu defa bırakmamam lazım...
Sabah tartıldım da keşke tartılmasaydım...Sonuç kötü benim açımdan; 57,8 kg.
çünkü boyum kısa, 1,57 falan. Maksimum 52 kg olmam lazım. Nitekim yine başladık diyete hadi hayırlısı;
Ölçüler: Kg 57,8- Bel 70 cm-Göbek 86 cm-Kalça 95 cm.
hoşgeldin canm boyumuz aynı
ben de 56 ile başladım dikkat ettikten sonra eski kilona dönersin
merhaba arkadaşlar, benim bu zamana kadarki kilo hedefim 50 idi. ama nedense hiç inemedim o kiloya yaklaştım ama olmadı. inşallah burda motive olarak yediklerime dikkat ederek yeme düzenimi değiştirerek kilo vermek istiyorum. bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum. ben an itibari ile 59 kiloyum :) ayrıca daha önce kilo verme tecrübelrimizi, zayıflama hakkında bildiğimiz şeyleri de burda paylaşırız.
blume90- 58
göğüs: 90
bel: 66
göbek hizası: 83
kalça: 97
Freyza-55,5
Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90
periyodik-57,5
göğüs91
bel 75
göbek 83
kalça 92
jelyb10-57
bel:73
göbek bölgesi:89
kalça:96
göğüs:92
arkadaslar yalnız kimse neler yedigini yazmıyor yazarsak daha faydalı olucak bence. ben bugün kahvaltılık gevrek yedim kahvaltıda.
öglen 3 kasık pirinc pilavı ve 2 kasık et sote , yogurt, sebze salatası yedim.aksamda yedigimde bildirirm.ise basladıgımdan spor yapmaya vakit bulamıyorum. ama en azndan hergün bi yarım saat yapmak istiyorum.bugünden itibaren denicem.havalarda ısındı nasılsa dısarı yürüyüse cıkmak fena olmaz hani :)
Ben tam 1 senedir 56-57 arasındayım. Geçen sene tatile giderken de 56 kg idim. Neden düşemedim hiç bilmiyorum,
bana sorarsan çokta yemiyorum.
ama bu sene olmak istemiyorum. Bu popoya bikini falan da almam.
Havalar ısınalı yürüyüşü artırdım biraz.
Sabah kahvaltı yumurta zeytin yeşillik 2 badem çay
Öğle yemeği geç oldu 14:30 da 1 parça tavuk ve yoğurt
akşam balık var ve salata...Ekmeksiz tabi...
Ben protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum, tabi işyerinde zor ama bakalım olacak mı?
Yulaf ezmesi aldım ve onu 2 gündür öğlen yoğurda katıyorum.Valla niye aldım bilmiyorumda şimdi
ziyan olmasın diye yiyorum. Hakkında bilgisi olan var mı?
Bende katılıyorum,
1 ayım var...Bu defa bırakmamam lazım...
Sabah tartıldım da keşke tartılmasaydım...Sonuç kötü benim açımdan; 57,8 kg.
çünkü boyum kısa, 1,57 falan. Maksimum 52 kg olmam lazım. Nitekim yine başladık diyete hadi hayırlısı;
Ölçüler: Kg 57,8- Bel 70 cm-Göbek 86 cm-Kalça 95 cm.
Hoşgeldiniz bacılarBlumecim ölçülerimi yazıyorum yalnız kiloyu daha sonra bildireceğim her baskülde farklı cıkıyorum sinir oluyorum2 güne yeni bir baskül edinmiş olacağım
boy:1,56
göğüs: 87
bel: 76
göbek: 86
kalça: 95
kilo ise şuan 58 dogruysa tabi (en kısa zamanda bildireceğim kesin kilomu)
bildirim günlerimiz cuma mı? Bildirim gününde eklersin beni listeye canım.
Blumecim ölçülerimi yazıyorum yalnız kiloyu daha sonra bildireceğim her baskülde farklı cıkıyorum sinir oluyorum2 güne yeni bir baskül edinmiş olacağım
boy:1,56
göğüs: 87
bel: 76
göbek: 86
kalça: 95
kilo ise şuan 58 dogruysa tabi (en kısa zamanda bildireceğim kesin kilomu)
bildirim günlerimiz cuma mı? Bildirim gününde eklersin beni listeye canım.
Sadness senle de aynı gibiyiz, bence börek ve bisküvi hiç yeme...
Bende soruyorum bildirim günleri cuma mı? Ama ben bugün başladım.
hoş geldiniz kızlarbende sabah ballı limonlu ılık su içtim. öğlene doğru dışarıdaydım yeni geldim. ve canım çok pizza çekti. 2 minik dilim pizza yedim. ama kola içmedim. asitli içecek merakım yok neyse ki yeşil çayı 1 fincandan fazla içemiyorum bizim ailede hep tansiyon var benim de fazla içsem yükseliyor..:44:hava burda 33 dereceydi bugün bol su içtim ve içmeye devam ediyorum. akşam da belki elma yerim bi tane..
Periyodikcim spor yapıyomusun mutlaka tavsiye ederim canım özelikle de yanlar için..spor dediğimde daha önce verdiğim tifaniny rothenin
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bu videosu ve mekik..faydasını görüyorum hızlı şekilde..bir hafta oldu daha buna başlayalı
Sadness senle de aynı gibiyiz, bence börek ve bisküvi hiç yeme...
Bende soruyorum bildirim günleri cuma mı? Ama ben bugün başladım.
slm kızlar benide alırmısınız aranıza 13 aralıktan beri diyetteyim 77.8 ile başladığım diyetimde şuan 61 kiloyum ama takıldı kaldı gitmiyo hedef hazirana kadar 57 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim yaş28 boy 162 kilo 61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?