- 10 Ocak 2013
- 293
- 26
- 118
- Konu Sahibi Mathildablue
-
bende uzun zamandır börek yemiyorum walla, halbuki haftada 2 kere filan kesin yerdim. ama ocaktan beri kırk yılda bi kere yiyorum hasret çekiyorum. bi gün yicem amadiyet bisküviler konusunda bende kararsızım aslında yesem mi yemesem mi diye, ama o börek rahatsızlığımdan kaynaklandı başka bir şey hazırlamaya halim yoktu hiç, arkadaş kahvaltı yaparken ondan aşırdım
bende uzun zamandır börek yemiyorum walla, halbuki haftada 2 kere filan kesin yerdim. ama ocaktan beri kırk yılda bi kere yiyorum hasret çekiyorum. bi gün yicem ama
Canım niye yemiyorsunuz ben yiyorum:26::26:...en azından bir parça ekmek ya da börek olacak yoksa doymuyorum
Öğle yemeği
2-3 zeytin
bir parça börek
domates
yeşillik
peynir
bir tabak yoğurt
arada elma
4 bardak bitki çayı
su
Akşam
bir parça börek
bir tabak yoğurt
minik çikolata
düzenli spor yapabiliyor musun canım
keşke yapabilsem ama maalesef canım. bugün sadece 1 saat yürüyüş yaptım kızlar bugün yediklerimi yazsam aforoz edersiniz beni gruptan :)) bugün hiç yaşanmadı ok? evde mezura da yok ölçemedim 1 yıldır hala eksik bitmedi evde yaa:))
bende uzun zamandır börek yemiyorum walla, halbuki haftada 2 kere filan kesin yerdim. ama ocaktan beri kırk yılda bi kere yiyorum hasret çekiyorum. bi gün yicem ama
Blumecim ölçülerimi yazıyorum yalnız kiloyu daha sonra bildireceğim her baskülde farklı cıkıyorum sinir oluyorum2 güne yeni bir baskül edinmiş olacağım
boy:1,56
göğüs: 87
bel: 76
göbek: 86
kalça: 95
kilo ise şuan 58 dogruysa tabi (en kısa zamanda bildireceğim kesin kilomu)
bildirim günlerimiz cuma mı? Bildirim gününde eklersin beni listeye canım.
bu arada listemi yazmayı unutmuşum:
kahvaltı: 1 dilim börek, çay
ara: 3 ad. yulaflı bisküvi, 2 fincan yeşil çay
öğle: 5 kaşık taze fasülye, salata, 2 dilim çavdarlı ekmek
akşama doğru yeşil çay içeceğim.
kendimi iyi hissedersem 30 dk yürüyüş
akşam: yarın yazarım.
45 dk kadar egzersiz.
yatmadan önce yeşil çay
yürüyüş yapmışsın işte ne güzel o da spor sonuçta canım :) yediklerini yazınca insan daha az yemeğe başlıyor. o yüzden yazmak işe yarıyor bence
ya şekerim o kadar yemişim ki üşeniyorum yazmaya :)) sabahta bi tane poğaça yedim öğlen sebze ne varsa ondan yarım tabak yiycem inşallah :)) ya ben neden sizin gibi gülün yüzlerden yapamıyorum :))
Böreği kim sevmez, çayla...Tabi çayla kurabiye,kek..kahveyle bisküvi...Offf bayılcam şimdi...
Naçizane fikrim, bunlarla yapılan kaçamaklar sanki başa döndürüyor gibi...Tadımlık belki olabilir
yine de emin değilim. Ben durabildiğim kadar uzak durmalıyım, yoksa başlayınca duramam:))))))))))))))
Ödül günü olması mantıklı...
biberiye çok kötü kokuyormuş diye ben sürmek istemiyorum. o kadar biberiyeyi solumak zararlı değil midir ? :44:ben börek, kek, kurabiye konusunda kendimi tutamayacağımı bildiğim için tadımlık işine hiç girmiyorumen iyisi benim için ödül koyma o gün istediğimi bir öğünde yemek. baktın kilo almışsın iç form çayını biraz da hareket bitti gitti her gün ayarı kaçırmaktansa arada bi olması iyidir..
herkese günaydınnncanım kullanıcı kontrol paneline gir orda sol tarafta seçenekleri düzenleyi seç. sonra sayfada aşağı doğru in. mesaj içeriği gibi bi şey yazıyor sanırım orda "Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü" yazan yeri seç. gülen yüzler gelir ben henüz kahvaltı yapmadım kayısı ve ılık su içtim. az sonra kahvaltı yapıcam. peynir zeytin salatalık domates biraz da ekmek yerim. ve şekersiz çay.
Öğle yemeğim:1 kepçe tarhana çorbası 1 ad.biber dolması ve azzcık yoğurt
Tabi doymadım, ara öğün yapacağım k.kayısı ve badem az ama az birkaç tane...
Yoksa akşama saldırırım.Oysa ki sadece sebze ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Kocaaa bir tabak lokum- ne severim- 2 saattir ofisin ortasında durmakta, bende görmezden gelmekteyim.
tehlikeli saat 16:00, umarım ona bulaşmam.
Erkenden yatmayacağım, saat kaç olursa olsun biraz egzersiz yapacağım.Yatmadan önce elma sirkeli ılık su içerim,
unutmazsam.
ama inanın ki enerji kalmıyor, insan evinde bir ayaklarını uzatıpta oturamaz mı yahu? yok ya ne gezer?
Evde iki canavar oğluş beni beklemekte...ayyy özledim bak şimdi haylazlarımı...
Olacak ama bu defa olacak,2 senedir bana yapışan şu yağlardan kurtulacağım.
biberiye yağını ben de denemiştim bir ara tek başına belki kötü okuyodur ama ben bazı yağları karıştırıyodum unuttum şimdi hangileriydi.ben tadımlık değil doyumluk yiyorum öyle şeyleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?