yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

bende uzun zamandır börek yemiyorum walla, halbuki haftada 2 kere filan kesin yerdim. ama ocaktan beri kırk yılda bi kere yiyorum hasret çekiyorum. bi gün yicem ama

bende uzun zamandır börek yemiyorum walla, halbuki haftada 2 kere filan kesin yerdim. ama ocaktan beri kırk yılda bi kere yiyorum hasret çekiyorum. bi gün yicem ama

Canım niye yemiyorsunuz ben yiyorum:26::26:...en azından bir parça ekmek ya da börek olacak yoksa doymuyorum
Öğle yemeği
2-3 zeytin
bir parça börek
domates
yeşillik
peynir
bir tabak yoğurt

arada elma
4 bardak bitki çayı
su

Akşam
bir parça börek
bir tabak yoğurt

minik çikolata

böreği çooook sevdiğim içim bi yersem bi dilimle asla bırakamıyorum. o yüzden evde ne anneme yaptırıyorum ne kendim yapıyorum. ailecek böreğe hasret kaldık 55 kiloya iniyim, zayıfladığıma ikna oluyum o zaman bi gün ödül olarak börek yicem bi de televizyonda da börek bi kaç dilim ekmeğe bedel diyorlar. o yüzden ekmek yemeği tercih ediyorum. tabi ki dışarı filan çıksam kesin yerdim. mesela bugün çıktım pizza yedim işte

yürüyüş yapmışsın işte ne güzel o da spor sonuçta canım :) yediklerini yazınca insan daha az yemeğe başlıyor. o yüzden yazmak işe yarıyor bence

Kızlar ben bugün yoğurdu fazla kaçırdım yorgunluk ve uyku yaptı 1kg yoğurt yedim 400kalori aldım bugün yoğurttan :..500 gr alcam yarın yeter ..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Akşam balık ve salata ama taaa oldu saat 20:30 çok geç...Bir de tabi yemek hazırlarken kaçamaklar oldu...1 kare de karam bitter cuppp.
İlk gün çok iyi değil.Sporda yok akşam...

Sabah bir 7-8 dak. trambolinde zıpladım...
Fazla birşey yiyemedim,akşamdan dolu olunca; 1/2 elma,4 badem, 1 kuru kayısı ve 1 ceviz
Şimdi ofiste sütlü nescafe içtim.

Umarım öğlene kadar idare edebilirim...
Bol su,su,su...
Bir de tabi yeşil çay, ısrarla için için diyorlar, içiyoruz bakalım...

Biberiye+streç ikilisinden fayda görmüştüm geçen yıl,tabi egzersizle göbeğim 82 cm olmuştu. Hatta evde şişe şişe biberiye yağı var,yine
sürüp öyle egzersiz yapacağım akşama.Siz de deneyin bence...

Böreği kim sevmez, çayla...Tabi çayla kurabiye,kek..kahveyle bisküvi...Offf bayılcam şimdi...
Naçizane fikrim, bunlarla yapılan kaçamaklar sanki başa döndürüyor gibi...Tadımlık belki olabilir
yine de emin değilim. Ben durabildiğim kadar uzak durmalıyım, yoksa başlayınca duramam:))))))))))))))

Ödül günü olması mantıklı...

bu arada yaşımı da yazmamışım. 23 yaşındayım, bekarım :86:

akşam menümü yazmayayım. çay türü yedim kuzenlerim gelmişti bir sürü abur cubur almışlar halbuki ben evdekilere bile yasaklamıştım çok abartmadım aslında, herşeyden de yemedim

yürüyüş yapmışsın işte ne güzel o da spor sonuçta canım :) yediklerini yazınca insan daha az yemeğe başlıyor. o yüzden yazmak işe yarıyor bence

ya şekerim o kadar yemişim ki üşeniyorum yazmaya :)) sabahta bi tane poğaça yedim öğlen sebze ne varsa ondan yarım tabak yiycem inşallah :)) ya ben neden sizin gibi gülün yüzlerden yapamıyorum :))

ya şekerim o kadar yemişim ki üşeniyorum yazmaya :)) sabahta bi tane poğaça yedim öğlen sebze ne varsa ondan yarım tabak yiycem inşallah :)) ya ben neden sizin gibi gülün yüzlerden yapamıyorum :))

herkese günaydınnn canım kullanıcı kontrol paneline gir orda sol tarafta seçenekleri düzenleyi seç. sonra sayfada aşağı doğru in. mesaj içeriği gibi bi şey yazıyor sanırım orda "Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü" yazan yeri seç. gülen yüzler gelir ben henüz kahvaltı yapmadım kayısı ve ılık su içtim. az sonra kahvaltı yapıcam. peynir zeytin salatalık domates biraz da ekmek yerim. ve şekersiz çay.

biberiye çok kötü kokuyormuş diye ben sürmek istemiyorum. o kadar biberiyeyi solumak zararlı değil midir ? :44:ben börek, kek, kurabiye konusunda kendimi tutamayacağımı bildiğim için tadımlık işine hiç girmiyorum en iyisi benim için ödül koyma o gün istediğimi bir öğünde yemek. baktın kilo almışsın iç form çayını biraz da hareket bitti gitti her gün ayarı kaçırmaktansa arada bi olması iyidir..

biberiye yağını ben de denemiştim bir ara tek başına belki kötü okuyodur ama ben bazı yağları karıştırıyodum unuttum şimdi hangileriydi.ben tadımlık değil doyumluk yiyorum öyle şeyleri :))

mersi canım bi ara bakıyim onlara afiyet olsun güzel kahvaltı :))

Kişiye göre değişir tabi. Bana biberiye kokusu kötü gelmiyor, sadece çok keskin çam kokusu gibi geliyor.
Dayanabiliyorum.

Öğle yemeğim:1 kepçe tarhana çorbası 1 ad.biber dolması ve azzcık yoğurt
Tabi doymadım, ara öğün yapacağım k.kayısı ve badem az ama az birkaç tane...
Yoksa akşama saldırırım.Oysa ki sadece sebze ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Kocaaa bir tabak lokum- ne severim- 2 saattir ofisin ortasında durmakta, bende görmezden gelmekteyim.
tehlikeli saat 16:00, umarım ona bulaşmam.

Erkenden yatmayacağım, saat kaç olursa olsun biraz egzersiz yapacağım.Yatmadan önce elma sirkeli ılık su içerim,
unutmazsam.

ama inanın ki enerji kalmıyor, insan evinde bir ayaklarını uzatıpta oturamaz mı yahu? yok ya ne gezer?
Evde iki canavar oğluş beni beklemekte...ayyy özledim bak şimdi haylazlarımı...

Olacak ama bu defa olacak,2 senedir bana yapışan şu yağlardan kurtulacağım.

çalışırken rejim yapmak gerçekten zor iş, hem enerji kaybedip hem az yemek çok zor olur tahmin ederim. inşallah hepimiz bu az yeme işini alışkanlık haline getiririz, sonuçta tıka basa yemeyin diyorlar daha sağlıklı bi bünye için. streç film sarmadan biberiye yağını sürsek işe yaramaz mı acaba ? bende şimdi elma yiyorum ara öğün olarak. sirkeli suyuda denemiştim çok iğrenç geldi tadı kusacaktım neredeyse ama çok işe yarıyormuş biliyorum.

bende hamur işi olunca tadımlık yapamıyorum işte ya , evde yoksa hiç öyle bi şey yokmuş gibi duruyorum ama görürsem o yüzden görmek istemiyorum.

hala aynı kiloda takılıp kaldım biraz daha dikkat etmeliyim sanırım
kahvaltıda omlet peynır zeytın ne varsa ekmeksız yedım gec yaptıgım ıcın henuz acıkmadım
bu arada spor etkisini göstermeye başladı sanırım su basenlerimdeki cıkıntılar az kaldı gidiyor gobek kısmı da sertlesıyor hıc olmazsa bu ıyı gelısme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…