- Konu Sahibi Mathildablue
-
ara öğünümdüakşam yemeğinden şimdi kalktım bi tabak bulgur pilavı yedim salçasız, ve bi kase de yoğurt yedim. akşam da 20 dakika izlerken dondurma yemeği düşünüyorum
:))hmm anladım ne güzel erkenden akşam yemeğinizi yiyosunuz ben eve vardığımda 8 oluyor o da bir dezavantaj şimdi arkadaşımı örgütledim yarı yolu yürüyerek gidicez 45 dakika falan haftanın 3 günü yürümeyi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bende 57kiloyum yaza kadar 50 kg olmak istiyorum sizinle birlikte bu yola devam edersek mutlu olurum :)
olsun sen o yürüyüşlerle nasıl olsa kilo verirsin yediğin saat önemli olmazçünkü bende çok tembelim spor yapmıyorum daha doğrusu taş çatlasa 10 dk yapıyorum.
İnşallah canım ya acayip hantal hissediyorum kendimi güzel görünmeyi geçtim sağlıklı olmak için vermem gerekiyor ayrıca ipin ucu iyiden iyiye kaçarsa yandık :))
doğru diyorsun sağlık için yapmak lazım en başta. ipin ucunu kaçırmadan sağlıklı ve zayıf olcazsen de vücut ölçülerini ölç de yaz. blume90 girdiğinde seni de ana sayfaya eklesin. bu yolda adım adım zafere ulaşcaz, pes etmek yok
etekleri giyme diyedir kesinçünkü benim sevgilim de göbeğimden memnun sana mayo alırız ne güzel diyor. ama ben bikini giycem kesin
ya çok üzülüyorum şu erkeklere sanki bizi kandıracaklar safız ya :))
tabikii canımm :) ama kilon süpermiş ben o kiloyu görsem yine razıyımm
hosgeldin canım ölcülerinide yazdınmı eklerim :)Merhaba arkadaşlar bende 57kiloyum yaza kadar 50 kg olmak istiyorum sizinle birlikte bu yola devam edersek mutlu olurum :)
memnun oldum teşekkür ederimmmm
sizin kilonuz kaç ki.ben kilolu bi çocukluk geçirdim sonra uğraşarak 50 leri gördüm şimdi ne zaman tartıda 56 yı görsem bi kendime çeki düzen vermeye başlarım.1 hafta tartılmasam içim rahat etmez :) bu arada benim boyum kısa yoksa uğraşmazdım.sizin boy kilo nedir.
........akşam yemeğimi de söyleyeyim1 tabak türlü,1 kase yoğurt,1 tane elma yedim,canım çok ekmek istedi çok azcık ucundan kopardım yedim 1 lokmacık
işlerim nedeniyle bugün 1 buçuk saat yürüdüm onu spor sayıyorum
artı 45 dk şu egzersiz bölümündeki videodan yaptım adı neydi ımm.............hatırlayınca yazarm adını:26:
bide 50 tane şu bacak egzersizinden yapayım diyorum ama vücudum dinlensin birAZcık.
hosgeldin canım ölcülerinide yazdınmı eklerim :)
benim boyum 168 kilom 58.5senin boyun kac canım? cok azimlisim tebrik ederim böle gidersen cabubcacık incelirsin :)
etekleri giyme diyedir kesinçünkü benim sevgilim de göbeğimden memnun sana mayo alırız ne güzel diyor. ama ben bikini giycem kesin
boyun çok güzel canm eminim 58 sende çok durmuyordur ben senden 10 cm kısayım
aslında ben hep diyet yapcam diyodum başlayamıyodum bi süre önce sinir olduğum bi olay yüzünden azimlendim
ama şok diyet yapamıyorum ben o yüzden ne varsa onu yiyorum 52 yi bi göreyim rahatlıcam gerisi gelir
sende benim gibisin bende şok diyet uygulamaya karsıyım sonra vücut alısınca hoop geliyo tekrar kilolar :)
benim de boyum 158 cm 50-51 ideal kilom ben de akşam yarım kase corba 4-5 kaşık yoğurtlu semiz otu yedim çay içtim şimdi 45 dakika tempolu yürüdüm ama daha ölçmedim bişey yarın sabah ölçücem
bugün bi tartıldım 58.8 i gördüm cok sinirm bozuldu . isteng ec geldigim için geç yemek yiyorum ve hafifde yesem kilo yapıyo herhalde cok hırslandım daha sıkı olucam artık. sabah 1 elma yedim kahvaltıda sütsüz mısır gevregi , ögle yemeginde: bezelye yemegi ve 1 kase cacık.simdide 7-8 adet cilek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?