- Konu Sahibi Mathildablue
-
çalışırken rejim yapmak gerçekten zor iş, hem enerji kaybedip hem az yemek çok zor olur tahmin ederim. inşallah hepimiz bu az yeme işini alışkanlık haline getiririz, sonuçta tıka basa yemeyin diyorlar daha sağlıklı bi bünye için. streç film sarmadan biberiye yağını sürsek işe yaramaz mı acaba ? bende şimdi elma yiyorum ara öğün olarak. sirkeli suyuda denemiştim çok iğrenç geldi tadıkusacaktım neredeyse ama çok işe yarıyormuş biliyorum.[/QUOTE
Yatarken sürüp, streçlemediğim de oldu, bazende streçli yattım. Sadece egzersiz halinde streçlenebilirsin de, her durumda Toparlıyor gerçekten...Dene istersen
çalışırken rejim yapmak gerçekten zor iş, hem enerji kaybedip hem az yemek çok zor olur tahmin ederim. inşallah hepimiz bu az yeme işini alışkanlık haline getiririz, sonuçta tıka basa yemeyin diyorlar daha sağlıklı bi bünye için. streç film sarmadan biberiye yağını sürsek işe yaramaz mı acaba ? bende şimdi elma yiyorum ara öğün olarak. sirkeli suyuda denemiştim çok iğrenç geldi tadıkusacaktım neredeyse ama çok işe yarıyormuş biliyorum.[/QUOTE
Yatarken sürüp, streçlemediğim de oldu, bazende streçli yattım. Sadece egzersiz halinde streçlenebilirsin de, her durumda Toparlıyor gerçekten...Dene istersen
dışarı çıktığımda biberiye yağı alıp deneyim en iyisi bi şey kaybetmem sonuçta :)
çalışırken rejim yapmak gerçekten zor iş, hem enerji kaybedip hem az yemek çok zor olur tahmin ederim. inşallah hepimiz bu az yeme işini alışkanlık haline getiririz, sonuçta tıka basa yemeyin diyorlar daha sağlıklı bi bünye için. streç film sarmadan biberiye yağını sürsek işe yaramaz mı acaba ? bende şimdi elma yiyorum ara öğün olarak. sirkeli suyuda denemiştim çok iğrenç geldi tadıkusacaktım neredeyse ama çok işe yarıyormuş biliyorum.
akşam yemeği olarak bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarması yedim. frezya'nın önermiş olduğu video ile spor yaptım bide 20 dk filan.
ben de akşam ona bi bakıcam şu zenci kadın mı?:122:
kızlar selam yazmıyorum ama sizi takip ediyorum.yazamıyorum çünkü bırakın diyeti ben iyice sapıttım bu ara ya:) yine benim günler filan vardı dur bakalım toplanırımda bende katılırım aranıza inşallah.bu gün günümüz vardı azıcık abarttım tabiki.ama akşam yemeği yemicem çok acıkırsam salata yapar yerim.dün sporumuda yaptım giydim sauna eşortmanlarını geldiğimde sırıl sıklam olmuştum.şu biberiyeyi bende denemek istiyorum hem çayını içip hem yağını sürsek daha güzel olmazmı acaba denemek lazım?
çayı ile ilgili hiç bilgim yok canım. ama onu da iç istersengün varken de rejim olmaz hakikaten.. o kadar pasta börek içinde yemeden durmak yürek ister
Günaydın kızlar
yaptığınız egzersizlerin videolarını izledim. o dans gibi olanı beceremedim yahuYa bir de bacaklarından sıkıntısı olan yok mu, bir tek ben mi kalın bacaklara sahibim bacak inceltici egzersizler var mı bildiğiniz :124:
evet canım basta moralimi bozdumda sonra toparladım :) yogurt meyve yiyorum hergün nerdeyse zaten bitki cayıda iciyorum :)Canım moralini bozma yoğurt, meyve, su ağırlıklı beslenmeyi dene...belli saatten sonra ne yesen yağ yapar,gün boyu aç kalman boşa gider canım,sınır belirlemelisin..çok iyi olcak eminim ki düzen oturuncabaşaracağızz
tamam canım işteyim suan aksam eklicem senideBende katılıyorum,
1 ayım var...Bu defa bırakmamam lazım...
Sabah tartıldım da keşke tartılmasaydım...Sonuç kötü benim açımdan; 57,8 kg.
çünkü boyum kısa, 1,57 falan. Maksimum 52 kg olmam lazım. Nitekim yine başladık diyete hadi hayırlısı;
Ölçüler: Kg 57,8- Bel 70 cm-Göbek 86 cm-Kalça 95 cm.
canım bende sürekli yemeyi sevmiyorum ama calıstıgım için kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor bu daha pratik oluyor evde oldugum zaman normal peynirli zeytinli kahvaltı yapıyorum zaten :) bide sütle ya tokda tutuyo hanimoralini bozma canm bende dün 53.4 gördüm bugün 53.6 vereceğime almışım
normal düzene geçince eski kilolara dönmek istemiyosak kg verme süresini mecburen uzun tutacağızz ama kahvaltı da mısır gevreği yerine maydanoz peynir salatalık zeytin yumurta işte ne varsa onlarla yapsan sanki daha iyi olmaz mı canm
haftaya 57 leri görürsün bakkkkrdlpstck demişti dersinn
sabah kahvaltımı çok sağlam yaptım hatta baya sağlam umarım kg olarak dönmez
su diyet bisküvilerden 4 tane yiyorum su anda
canm bugün dondurma istedi.onu yersem akşam yemeğini baya hafif yapacağım.
1 tane de form çay içsem iyi olur.
canım ben calıstıgım için kahvaltılık gevrek yiyorum pratik oluyor pohoca yemektense :) hem sütle olunca tok da tutuy oben tadını da sevdigim için hiç sorun olmuyo. ben yarım yaglı sütle yiyorum. ben ekmek yemiyorum diyet yaparken tamamen kestim ekmek zaten kahvaltılarda sorun oluyodu kahvaltılık gevrek yiyince gerekte kalmıyoMerhaba,
Okudum sayfaları, hergün kahvaltı da mısır gevreği mi yemeliyiz, tok tutuyor mu, light sütle mi olacak?
Ben normal kahvaltı yapıyorum, bazen abartıp tereyağ reçel de yerdim ama bugünden itibaren ekmek dahil hepsini sildim.
ben masabası calısıyorum tatlım. benimde spor yapmaya vaktim olmuyor belki arada yürüyüş o kadar. ayrıca lahana suyunu dene cok işe yarıyo odem atmadaKızlar,
Masabaşı, oturarak çalışan var mı aranızda? Havalar ısındığından beri bacaklarım aşırı şişiyor.
Öyle ki; akşama nerdeyse bükemiyorum, sabah ise daha ince...
Ne yapmalıyım, çok mu su içmeliyim.
günde 3 litre olmalı galiba?
Bir de kiraz sapı suyu yapcam...Geçen hafta maydonoz suyu içtim, hiçbirşey olmadı ödem aynı...
Ümidimi kaybediyorum artık, ben hep böyle kalacağım galiba, hiçbir şey etki etmiyor ya...
eklicem canım senide aksam :)Blumecim ölçülerimi yazıyorum yalnız kiloyu daha sonra bildireceğim her baskülde farklı cıkıyorum sinir oluyorum2 güne yeni bir baskül edinmiş olacağım
boy:1,56
göğüs: 87
bel: 76
göbek: 86
kalça: 95
kilo ise şuan 58 dogruysa tabi (en kısa zamanda bildireceğim kesin kilomu)
bildirim günlerimiz cuma mı? Bildirim gününde eklersin beni listeye canım.
hosgeldin edaidris cim. tebrik ederim öncelikle baya kilo vermişin senide eklicem ama vücut ölcülerinide yazman lazımslm kızlar benide alırmısınız aranıza 13 aralıktan beri diyetteyim 77.8 ile başladığım diyetimde şuan 61 kiloyum ama takıldı kaldı gitmiyo hedef hazirana kadar 57 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim yaş28 boy 162 kilo 61
ohoo yürüyüşü spordan saymıyormusun. benim tek yaptıgım spor odur yani :)keşke yapabilsem ama maalesef canım. bugün sadece 1 saat yürüyüş yaptım kızlar bugün yediklerimi yazsam aforoz edersiniz beni gruptan :)) bugün hiç yaşanmadı ok? evde mezura da yok ölçemedim 1 yıldır hala eksik bitmedi evde yaa:))
canım yazmadıgın icin dikkat edemiyosun kacamak yapıyosun yazınca insan ne kadar cok yedigini farkediyo meselakızlar selam yazmıyorum ama sizi takip ediyorum.yazamıyorum çünkü bırakın diyeti ben iyice sapıttım bu ara ya:) yine benim günler filan vardı dur bakalım toplanırımda bende katılırım aranıza inşallah.bu gün günümüz vardı azıcık abarttım tabiki.ama akşam yemeği yemicem çok acıkırsam salata yapar yerim.dün sporumuda yaptım giydim sauna eşortmanlarını geldiğimde sırıl sıklam olmuştum.şu biberiyeyi bende denemek istiyorum hem çayını içip hem yağını sürsek daha güzel olmazmı acaba denemek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?