yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Evet şekerler...

Ne olursa olsun hareket şart...Ama düzenli, haftada 2 kez olsun ama düzenli olsun.
Öyle 1 hafta yap,10 gün bırak olmuyor.Daha zararlı.
Başarılar hepimize...

Ben de öğlen yarım tabak taze fasulye yedim sadece şimdi de küçük bir yağsız gevrek yedim bi tane de türk kahvesi içtim.

akşam yemeği olarak bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarması yedim. frezya'nın önermiş olduğu video ile spor yaptım bide 20 dk filan.

kızlar selam yazmıyorum ama sizi takip ediyorum.yazamıyorum çünkü bırakın diyeti ben iyice sapıttım bu ara ya:) yine benim günler filan vardı dur bakalım toplanırımda bende katılırım aranıza inşallah.bu gün günümüz vardı azıcık abarttım tabiki.ama akşam yemeği yemicem çok acıkırsam salata yapar yerim.dün sporumuda yaptım giydim sauna eşortmanlarını geldiğimde sırıl sıklam olmuştum.şu biberiyeyi bende denemek istiyorum hem çayını içip hem yağını sürsek daha güzel olmazmı acaba denemek lazım?

çayı ile ilgili hiç bilgim yok canım. ama onu da iç istersen gün varken de rejim olmaz hakikaten.. o kadar pasta börek içinde yemeden durmak yürek ister

Sabah
yoğurt elma,

Öğle
okulda yemek yedim,az az koyuyorlar yemekleri ama sağlıklı

salata,çorba,peynirli erişte,patlıcanlı patatesli yemek..erişteyi çok yemedim

arada
bir kaç parça çikolata

akşam

az bir şey tavuk haşlama
bir dilim ekmek
zeytin
domates

Son düzenleme:
Günaydın,

Akşam 35-40 dk.yürüyüş yaptıktan sonra, taze fasulye ve yoğurtlu semizotu
ile kapanış olamadı..Çayla 8-10 tuzlu fıstık yedim...

Sabahta, tatlı birşeyler çok istedim.2 gündür yemiyorum ya 3.gün başlar tatlı krizleri...
Şu ufffacık 20 gr.pirinç patlaklı Wanted var ya ondan yedim şimdi kahveyle malesef...
Zaten kalkamadım erken, kahvaltım yaramaz...
Neyse..Sanki çok kalori almadım.

Hafta sonu, 3 gün bol spor.

Günaydın kızlar
yaptığınız egzersizlerin videolarını izledim. o dans gibi olanı beceremedim yahu Ya bir de bacaklarından sıkıntısı olan yok mu, bir tek ben mi kalın bacaklara sahibim bacak inceltici egzersizler var mı bildiğiniz :124:

ebru şallının bacak inceltici egzersizleri vardır canım. ama onun için belki lastik filan gerekiyordur emin değilim.. ben de sabah maydanoz suyu içtim 2 kayısı yedim, şimdi de kahvaltı yapcam. çökelek, domates, salatalık filan yicem

evet canım basta moralimi bozdumda sonra toparladım :) yogurt meyve yiyorum hergün nerdeyse zaten bitki cayıda iciyorum :)
tamam canım işteyim suan aksam eklicem senide
canım bende sürekli yemeyi sevmiyorum ama calıstıgım için kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor bu daha pratik oluyor evde oldugum zaman normal peynirli zeytinli kahvaltı yapıyorum zaten :) bide sütle ya tokda tutuyo hani
canım ben calıstıgım için kahvaltılık gevrek yiyorum pratik oluyor pohoca yemektense :) hem sütle olunca tok da tutuy oben tadını da sevdigim için hiç sorun olmuyo. ben yarım yaglı sütle yiyorum. ben ekmek yemiyorum diyet yaparken tamamen kestim ekmek zaten kahvaltılarda sorun oluyodu kahvaltılık gevrek yiyince gerekte kalmıyo
ben masabası calısıyorum tatlım. benimde spor yapmaya vaktim olmuyor belki arada yürüyüş o kadar. ayrıca lahana suyunu dene cok işe yarıyo odem atmada
eklicem canım senide aksam :)
hosgeldin edaidris cim. tebrik ederim öncelikle baya kilo vermişin senide eklicem ama vücut ölcülerinide yazman lazım
ohoo yürüyüşü spordan saymıyormusun. benim tek yaptıgım spor odur yani :)
canım yazmadıgın icin dikkat edemiyosun kacamak yapıyosun yazınca insan ne kadar cok yedigini farkediyo mesela ondan yeme günlügü gibi düsün yeme düzeninin degişip degişmedigini anca böle anlarsın

Öğlen de doydum çok şükür, koca iki kaşarlı köfte tahminen 40 gr.dır tanesi.Salata ve biraz pilav...
Günü kapattım...Bol su içerim, dün 2,5 lt olmuştur ve çok hafif hissettim kendimi bugün 3 lt.için çalışıyorum.
Hafta sonu yemeği abartıyorum ben. Ama duracağım artık, bugün ve haftasonu bol hareket, ne olursa...

Haftada 3 gün yürüyebiliyorum, evde fırsat olursa trambolin ve Jullian Michaels 30 days Shred Level 3 yapıyorum.
İncemek için hergün yapmalıymış ama ben onu da haftada max.3 kez yapabiliyorum.

bacak için egzersiz tavsiye olan varsa önerileri alabilirim
bugün akşam yemeğimi erken yedim artık meyve falan yerim
kilom hala yerinde sayıyor
blume hadi gözün aydın 57 ye doğru ilerliyorsun
su içmeyi unutmayalım kızlar

kızlar ben bugün gittim akrata toz zerdeçal ve toz zencefil aldım.yoğurt kürü yapıcam haftaya.ama ilk iki gün ayran detoxu yapıcam.ondan sonra bir hafta yoğurt kürü yapıp 2-3 gün arayla bu küre devam edicem.ayın 15ine kadar böyle sonrada buna biberiye çayı eklemeyi düşünüyorum biberiye yağıda alıcam.hadi bakalım metabolizmamı çoşturucakmıyım cozutucakmı merak ediyorum:)bu arada sabah 56.3 çıktım onca kaçamağa rağmen öğlen bile 56.5 dim ya.şaşırdım valla.bir iki ayda 50 olsam süper olr.bir ay sonra memlekete gidicem orda diyet spor filan kalmaz vermeyi geçtimde almadan dönsem bari((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…