- Konu Sahibi Mathildablue
-
jullian michaels sporunu ben bi ara yapıyordum düzenli gercekten dinç hissettiriyor insana faydası var
banada göbek için tavsiyede bulunacak varsa sevinirim valla:))
Günaydın,
Akşam 35-40 dk.yürüyüş yaptıktan sonra, taze fasulye ve yoğurtlu semizotu
ile kapanış olamadı..Çayla 8-10 tuzlu fıstık yedim...
Sabahta, tatlı birşeyler çok istedim.2 gündür yemiyorum ya 3.gün başlar tatlı krizleri...
Şu ufffacık 20 gr.pirinç patlaklı Wanted var ya ondan yedim şimdi kahveyle malesef...
Zaten kalkamadım erken, kahvaltım yaramaz...
Neyse..Sanki çok kalori almadım.
Hafta sonu, 3 gün bol spor.
bacak için egzersiz tavsiye olan varsa önerileri alabilirim
bugün akşam yemeğimi erken yedim artık meyve falan yerim
kilom hala yerinde sayıyor
blume hadi gözün aydın 57 ye doğru ilerliyorsun
su içmeyi unutmayalım kızlar
ben de sabah 1 yumurta biraz peynir zeytin yarım dilim ekmek yedim öğle sadece 1 kase yoğurt çorbası ve bir dilim ekmek yedim yine de acıkmadım hayretakşama yemeğim yok napıcam bu saatten sonra bilmiyorum
Göbek bölgesinden incelmek istiyorsak, akşam ekmekte dahil karbonhidrat namına hiçbirşey yememeliymişiz. Boşver ekmeği
yoğurt ye tok tutar...
günaydın herkese :) sabah uyanınca maydanozlu su içtim. kahvaltıda tereyağlı omlet ve peynir yedim. biraz da spor yaptım az önce.[/QUOT
herkese merhaba .ben sabah sıkı bir kahvaltı yaptım eşimle biraz yürüyüşe çıktık gerçi sallana sallanahenüz bişey yemedim fırında köfte yapıcam 4-5 tane yerim ondan yoğurtla inşallah başka bişey yemem sabah kalktığımda tartıldım 58 kiloyum düzenli tartılıcam artık sizce elektronik tartılar yanlış mı
günaydın herkese :) sabah uyanınca maydanozlu su içtim. kahvaltıda tereyağlı omlet ve peynir yedim. biraz da spor yaptım az önce.[/QUOT
herkese merhaba .ben sabah sıkı bir kahvaltı yaptım eşimle biraz yürüyüşe çıktık gerçi sallana sallanahenüz bişey yemedim fırında köfte yapıcam 4-5 tane yerim ondan yoğurtla inşallah başka bişey yemem sabah kalktığımda tartıldım 58 kiloyum düzenli tartılıcam artık sizce elektronik tartılar yanlış mı
yanlış değildir herhalde tartılar. hem yanlış olsa bile eğer hep tartıldığın tartıda kilon eksiliyorsa sorun yok benceben de akşam yemeği olarak 2şer yemek kaşığı kısır ve yoğurtlu kabak salatası yedim. ara öğünde bi bardak süt içtim şekersiz.
yanlış değildir herhalde tartılar. hem yanlış olsa bile eğer hep tartıldığın tartıda kilon eksiliyorsa sorun yok benceben de akşam yemeği olarak 2şer yemek kaşığı kısır ve yoğurtlu kabak salatası yedim. ara öğünde bi bardak süt içtim şekersiz.
ama tartıyı başka yere kaydırıyorum 200-300 gr fark ediyooo önemli bir farkköftenin yanında bulgur pilavı da yedim şimdi biraz da egzersiz yapıcam
ama tartıyı başka yere kaydırıyorum 200-300 gr fark ediyooo önemli bir farkköftenin yanında bulgur pilavı da yedim şimdi biraz da egzersiz yapıcam
canım düz sert zemine koy farklı zeminlerde deniyosan ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?