yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

ben de sabah 1 yumurta biraz peynir zeytin yarım dilim ekmek yedim öğle sadece 1 kase yoğurt çorbası ve bir dilim ekmek yedim yine de acıkmadım hayret akşama yemeğim yok napıcam bu saatten sonra bilmiyorum

sagol tatlım bu bana iyi motive oldu :) evet su sart ama hiç alısık degilim aklıma bile gelmiyo su içmeye alıstırcam kendimi bakalım yavas yavas :)

ben de sabah 1 yumurta biraz peynir zeytin yarım dilim ekmek yedim öğle sadece 1 kase yoğurt çorbası ve bir dilim ekmek yedim yine de acıkmadım hayret akşama yemeğim yok napıcam bu saatten sonra bilmiyorum

Göbek bölgesinden incelmek istiyorsak, akşam ekmekte dahil karbonhidrat namına hiçbirşey yememeliymişiz. Boşver ekmeği
yoğurt ye tok tutar...

Hafta sonu yazamam herhalde, evde fırsat olmaz sanırım...
Ama devam, kaçamak yok

Unutmayın beni kızlar, pazartesi görüşürüz...

kızlar ben 61 kıloyum ve 1.59 boyundayım bende dıyet yapıp yapıp bozuyorum ama artık duzenlı olarak sabah ve aksamları 4 km tempolu yuruyus yapıyorum bıtkı cayı suda ıcıyorum bakalım ıns hayrını gorıcem bıde yemekten kıssamm daha super olucak :)

Göbek bölgesinden incelmek istiyorsak, akşam ekmekte dahil karbonhidrat namına hiçbirşey yememeliymişiz. Boşver ekmeği
yoğurt ye tok tutar...

hımmm bunu duymamıştım dikkat edeceğim ah şu karbonhidratlar tatları da çok güzel vazgeçemiyorum:/

bugün ara öğün yapmadım, akşam yağsız balık ızgara yedim. 8 gibi de sufle yedim. aslında canım tatlı çekmiyordu ama 2.5 aydır adet olmamıştım olmamın şerefine kendime ödül veriyim dedim biraz karın için pilates yaptım. karın için pilates hareketleri çok iyi oluyor. zenci kadının videosunu dün yapmıştım ama bugün bel bölgem acayip ağrıdı halen ağrıyor o egzersiz biraz bünyemi zorladı sanırım. o kadar kıvırtmamıştım ömrü hayatımda

Kızlar bacakları ve kalça inceltmek için [video=youtube;gkPOMi77Hes]http://www.youtube.com/watch?v=gkPOMi77Hes[/video]

günaydın herkese :) sabah uyanınca maydanozlu su içtim. kahvaltıda tereyağlı omlet ve peynir yedim. biraz da spor yaptım az önce.

Selam kızlar..Nasıl gidiyor,bir türlü tartılamadım..hafta içi fırsat olmadı hafta sonu da nöbetçi eczane aramak istemiyorum,hadi diyelim buldum birini tartı yoktu sabah sabah diğer eczaneyi ara
Sabah
elma yoğurt

öğle
çorba
çikolata
az bir şey fıstıklı cips

akşam
yarım tabak bulgur pilavı
çorba yoğurt

kızlar bende 50 kilo olmak istiyorumm!! şu an 56 kiloyumm hatta ben verebildiğim kadar vermek istiyorum banada yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…