O anlamda değil. Dünkü çocuk burada gelmiş laf yetiştiriyorsun deniliyor.Benim boyum bacak kadardeğil 167 sm
Hırsız ne ya ?ben bu sözden sonra onun cebine nasıl yaklaşayım ki?utanırımEşiniz neden size normal insanlar gibi para vermiyor da beraber hırsızcılık oynuyorsunuz? Para vermeye gönlü olan çıkarır koyar masanın üzerine parayı. Cebinden al demez.
Ne demek istediğimi anlamadı bile,farklı algıladı nedense.O anlamda değil. Dünkü çocuk burada gelmiş laf yetiştiriyorsun deniliyor.
Yaşca büyük de olabilirdin nilu ama forumda da ne kadar saygı çerçevesinde yorum yaparsan o kadar çok düzgün cevaplar da gelir.
İyi benim yok,sizin olsun da yazmayın bir de sizle uğraşmayayım zaten sinirlerim tepemdeOrası öyle ama gel gelelim ne üslup var ne diğerleri maalesef
Anladım canım,sadece boyumunbacak kadar olmadığını belirttim suç mu bu da?ya üslupsuz mu oluyorum boyumu söylemekleNe demek istediğimi anlamadı bile,farklı algıladı nedense.
Bir arkadaş hırsızcılık oynuyorsunuz dedi ya çok üzüldüm beeeSenin biriktirdiğin parayı geri vermeyince sana da haksızlık olmadı mı ?
Türkçesi çok iyi değil. Dün bir üye Rusça yaz biz tercüme edip okuruz demiş ama Rusçası da yok.Ne demek istediğimi anlamadı bile,farklı algıladı nedense.
Onlarla iyi ama bazen onlara da cimrilik yaparlarO kadar para mevzusu yerine direkt ben dişlerimi yaptırmak istiyorum dediğinizde ödemiyor mu, orada kaç para tutuyor bilmiyorum ama bazı kişilere doğrudan nakit para eline saymak daha zor geliyor, sağlık için diye ödemesini yapar belki. Çocuklarınıza nasıl davranıyorlar?
Kafanı yorsaydın acaba ne demek istedi diye.Anladım canım,sadece boyumunbacak kadar olmadığını belirttim suç mu bu da?ya üslupsuz mu oluyorum boyumu söylemekle
Hiç mi araştırmadınız aileyi evlenirken. Eşini kabul etme nedeninin neydi ?Görücü usulü
Rusçam tamamen sıfır değil az çok biliyorumTürkçesi çok iyi değil. Dün bir üye Rusça yaz biz tercüme edip okuruz demiş ama Rusçası da yok.
Eşinin izni olmadan alsaydın evet hırsızlık olurdu ama kendi demiş her gün 1,000 Ruble al. Gerçi kendi niye bırakmıyor illa cebinden alacaksın o da ayrı konu.Bir arkadaş hırsızcılık oynuyorsunuz dedi ya çok üzüldüm beee
Yazması güzel gerçide,böyle böyle anlaşacağız herhalde:))Türkçesi çok iyi değil. Dün bir üye Rusça yaz biz tercüme edip okuruz demiş ama Rusçası da yok.
Ben de onu diyorum işte arkadaşım,almayın adamın cebinden para falan. Veriyorsa insan gibi versin elinize,masaya koysun,hesabınıza havale yapsın. Ama cebimden al nedir? Siz tırtık tırtık adamın cebinden alıyorsunuz,sonra o da hepsini birden sizin elinizden alıyor. Böyle saçma iş mi olur? Sizi kumbara yerine koymuş resmen. Kendinize reva gördüğünüz davranış şekli bu mu? Adam size dağ ayısı gibi davranıyorsa siz de mahalle karısı gibi davranmak zorunda değilsiniz ki.Hırsız ne ya ?ben bu sözden sonra onun cebine nasıl yaklaşayım ki?utanırım
Evet ben Türkçeyi katiyen bilmem,dizilerini izlemedim kendi kendime öğrendim o yüzden anlamadım ne demek istediklerini(Sanki)Kafanı yorsaydın acaba ne demek istedi diye.
Sana lazım mı benimle anlaşmak?!hadi hoşçakalYazması güzel gerçide,böyle böyle anlaşacağız herhalde:))
Ama o bana demedi ki ver paralarımı,bana dedi ki yine cebimden para mı almışsın?ben de dedim al paralarını hep söylersen bana gerek değil .çok söyledi istemiyorum al paranı,ben almadım,o da yatırdı kartınaBen de onu diyorum işte arkadaşım,almayın adamın cebinden para falan. Veriyorsa insan gibi versin elinize,masaya koysun,hesabınıza havale yapsın. Ama cebimden al nedir? Siz turtık tırtık adamın cebinden alıyorsunuz,sonra o da hepsini birden sizin elinizden alıyor. Böyle saçma iş mi olur? Sizi kumbara yerine koymuş resmen. Kendinize reva gördüğünüz davranış şekli bu mu? Adam size dağ ayısı gibi davranıyorsa siz de mahalle karısı gibi davranmak zorunda değilsiniz ki.
Nişanlıyken öyle değildiHiç mi araştırmadınız aileyi evlenirken. Eşini kabul etme nedeninin neydi ?
Çünkü kendi cimriEşinin izni olmadan alsaydın evet hırsızlık olurdu ama kendi demiş her gün 1,000 Ruble al. Gerçi kendi niye bırakmıyor illa cebinden alacaksın o da ayrı konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?