Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz neden size normal insanlar gibi para vermiyor da beraber hırsızcılık oynuyorsunuz? Para vermeye gönlü olan çıkarır koyar masanın üzerine parayı. Cebinden al demez.
Hırsız ne ya ?ben bu sözden sonra onun cebine nasıl yaklaşayım ki?utanırım

Onlarla iyi ama bazen onlara da cimrilik yaparlar

Hırsız ne ya ?ben bu sözden sonra onun cebine nasıl yaklaşayım ki?utanırım
Ben de onu diyorum işte arkadaşım,almayın adamın cebinden para falan. Veriyorsa insan gibi versin elinize,masaya koysun,hesabınıza havale yapsın. Ama cebimden al nedir? Siz tırtık tırtık adamın cebinden alıyorsunuz,sonra o da hepsini birden sizin elinizden alıyor. Böyle saçma iş mi olur? Sizi kumbara yerine koymuş resmen. Kendinize reva gördüğünüz davranış şekli bu mu? Adam size dağ ayısı gibi davranıyorsa siz de mahalle karısı gibi davranmak zorunda değilsiniz ki.

Ama o bana demedi ki ver paralarımı,bana dedi ki yine cebimden para mı almışsın?ben de dedim al paralarını hep söylersen bana gerek değil .çok söyledi istemiyorum al paranı,ben almadım,o da yatırdı kartına

Eşinin izni olmadan alsaydın evet hırsızlık olurdu ama kendi demiş her gün 1,000 Ruble al. Gerçi kendi niye bırakmıyor illa cebinden alacaksın o da ayrı konu.
Çünkü kendi cimri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…