Yengem ile abim arasında problem sebebi olmak

Sanırım bekarsın ve kendini görümcenin yerine koyuyorsun o yüzden savunuyorsun. Ama konu sahibi kadar mantıklı değilsin ne yazık ki

Gerçekten sizin gibi düşünen de az bulunur. Abisi veya oğlu kendisine düşkün olan kadınlar genelde bunu gelini ezme aracı olarak kullanıyorlar, takdir ettim

Abiniz hiç ama hiç normal değil. Benim kocam yapsa yengenizin verdiği tepkilerden fazlasını verirdim.
Yengeniz abinizden ayrılsa hakkı, kendisine gerçekten değer veren biriyle evlense hakkı.
Kadın durduk yere çıldırmamış. Abiniz resmen düşman gibi görüyor onu.

Kardeşim yok benim ama eşimin iki tane kız kardeşi var onlarla fotoğrafını meleğim diye paylaşsa zerre sıkıntı yaratmam. Ne var ki bunda? Sorun bence yengenizin kendisinde, kendinize boşuna pay çıkarıyorsunuz doğrudan yaptığınız bir şey yok ortada. Abinizin eşiyle arasındaki problem onları ilgilendirir sadece

biz boşuna yırtınıyoruz kadınlara değer görmediğiniz yerde durmayın, dik durun çocuklarınızı dik yetiştirin diye...abi çocukluğunda aileden gördüğünü, öğrendiğini eşine yapıyor, her fırsatta onu değersizleştirip kendi kök ailesini yüceltiyor, kadini düşman görüyor, siz ne deseniz düzelmez artık, çocukluğunda kadın erkek ilişkilerini böyle kodlamış, yapacak bişey yok...yenge haklı, bu adam duzelmez umarım boşanacak gücü vardır kadının

Büyük ihtimal sıkıntı abinizde.nasıl davranıyorsa artık karısını çıldırtmış olabilir.karısı da biraz kıskanç bir tipse olay iyice büyüyordur.nasıl düzeltilir bilmiyorum ama yine de yalnız, ikna edici bir şekilde konuşursanız belki işe yarar

Sorun bence yengenizde çünkü annesini seven iyi davranan erkek esinede iyi davranir el ustunde tutar. Yengeniz bence sorunlu bir ailede yetişmiş ve maalesef sizi tehdit olarak görüyor. Sizin elinizden hiç bir şey gelemez bu durumda. Yengenizin kendi içinde bulunduğu bu halini kabullenip uzmandan yardım alması şart gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…