- 19 Mayıs 2020
- 47.338
- 212.647
- 598
Hata ediyorsunuz, gitmeyin. Gittiniz de noldu, yaranamadınız, yengeniz bilendi size. Abiniz saçma sapan biri evet, ama yengenizin de ondan geri kalır yanı yok. Mesele siz değilsiniz, aralarındaki yarış. Kim kazanırsa diğerine üstünlük kuracak. Boşanmaları bile daha iyi şu durumda.şöyle oluyor hiç şaşmaz bu anlattıgım ;
Telefonum calar arayan yengem
ilyeda anneni babanı ara cık gel abinle kavga ettik yeter artık bıktım cıkın gelin kötü seyler olacak.
bazen bende dahil olurum bazen hiç karısmam gideriz. yengemin ailesi de orda olur bazen.
birbirlerini şikayet ederler. konu tabii ki aileni seviyosun beni sevmiyosundur.
annem babam abime kızar. abim döner yengeme utan bak o kadar kötüledigin insanlar seni savunuyor der.
yengem neden böyle konusup ailenle aramı bozmaya calısıyosun der vs vs
Evlendiklerinden beri bu durumu yoluna koyamamaları sizin suçunuz değilumarım ikincisi olmaz. vicdanım kaldırmaz bu durumu. birde şu var, babam esnaf. oturdugumuz sehir den 4-5 saat uzaklıkta baska bi şehirde bi bayii daha acalım oraya tasınsınlar demiş dün anneme. bugün konusacakmıs
+100000Hata ediyorsunuz, gitmeyin. Gittiniz de noldu, yaranamadınız, yengeniz bilendi size. Abiniz saçma sapan biri evet, ama yengenizin de ondan geri kalır yanı yok. Mesele siz değilsiniz, aralarındaki yarış. Kim kazanırsa diğerine üstünlük kuracak. Boşanmaları bile daha iyi şu durumda.
Bende evliyim bugüne kadar hiç büyük ve ciddi kavga etmedik ama etsek bile ipleri koparmak istemediğim sürece ailemi veya eşimin ailesini araya sokmam istemem. Hele hele böyle saçma sapan konularda herkesi işin içine sokmak çok yanlış. Bence bunlar fazla duramaz boşanırlar. Yengen sorunlu gibi anlaşılması zor ve takıntılı birine benziyor. Yerinde olsam hiç gitmem ne halleri varsa görsünler. Boşuna siz üzülüyorsunuzşöyle oluyor hiç şaşmaz bu anlattıgım ;
Telefonum calar arayan yengem
ilyeda anneni babanı ara cık gel abinle kavga ettik yeter artık bıktım cıkın gelin kötü seyler olacak.
bazen bende dahil olurum bazen hiç karısmam gideriz. yengemin ailesi de orda olur bazen.
birbirlerini şikayet ederler. konu tabii ki aileni seviyosun beni sevmiyosundur.
annem babam abime kızar. abim döner yengeme utan bak o kadar kötüledigin insanlar seni savunuyor der.
yengem neden böyle konusup ailenle aramı bozmaya calısıyosun der vs vs
valla abin de sorun yengende degil ki kim olsa bu kadar kardesinin üstüne düsen kardesini kıskanır kıskanmaktan kastım sevgili gibi degil ama bana bu sekılde davranmayıp kardesine melegim bilmemnem derse orda dur derim yani sen önce karınla ilgilien madem ailen bu kadar kıymetliydi ne evlendin kal ananın dizinin dibindeÖncelikle hepinize iyi haftasonları
Arkadaslar evlendim yuvamı kurdum ama hala kendi ailemle yasadıgım problemleri yüzünden kendi mutluluguma bile odaklanamıyorum
Daha öncede abim ve yengem için açtıgım konular var ama kısaca bahsedeyim
Abim anneme ve bana cok düşkün ve bu gercekten itici bi şekilde cok fazla
Abimi cok seviyorum ama bizi herşeyden üstün tutuyor ve bunu süreklide dile getiriyor
Bu durumda yengemi cok rahatsız ediyor. Bu sebeple bir cok kez tartıstılar kavgalar ettiler ve annemde bende bu durumda ne yapacagımızı sasırdık.
Mesela en kavgalarından bir örnek vereyim ;
abim benim dügünümde cekildigimiz bir fotografı “melegim” diye paylasmıs. Ben görmedim bile paylasımı. Yengemde senin melegin oysa onun yanına git benim yanımda ne işin var tarzında konusmus, abimde sen kardesimi kıskanamazsın demiş öyle az buz degil büyük kavga cıkmıs bagırıslardan eve polis gelecek sekilde.
Şimdi annemde bende artık onların kavga sebepleri olmalarından utanıyoruzda üzülüyoruzda. Abimi karsımıza alıp yapma etme kadın haklı kendini degersiz hissediyor böyle yapma sürekli anam bacım deme dedigimizde oldu. Artık sizinle ugrasmak istemiyoruz kavga edip bizE gelmeyin dedigimizde. Birinciyi dedigimizde abim sizi benden koparmaya calısıyor diyor tekrar kavga ediyolar ikinciyi dedigimizde yengem bizi umursamıyolar takmıyolar diyor yine kavga ediyorlar .
Allah askına biz napalım?
Annem artık bu konu ikisininde psikolojisini bozmus diyor . Gercektende öyle abim bana canım dese o senin canın zaten diyor yengem.
Yengemde bana sacların düzelt dese kardesime düşmanlıgından yapıyosun diyor abim.
İkisinin en büyük problemleri olmak bizi cok üzüyor annem zaten hasta bi kadın
Evlilik terapistine gidin demiş en son ama işte ikiside cok inat.
Görüşmemekte çözüm olmuyor maalesef napalım bi akıl verin
Açıkçası ben abinizi sorunlu olarak görüyorum. Dengeyi kuramamis sorun ordan çıkmış ama belli ki tek sorunları bu da değil ama size yansıyan kısmı bu. Çünkü hiç kimse eşinin kardeşinin düğün fotoğrafını paylaşıp meleğim dedi diye eşiyle kavga etmez. Kız kardeşine canım demesj batmaz ama belli ki farklı sorunları da var ya da abiniz sadece bedeni büyümüş beyni çocuk kalmış biriÖncelikle hepinize iyi haftasonları
Arkadaslar evlendim yuvamı kurdum ama hala kendi ailemle yasadıgım problemleri yüzünden kendi mutluluguma bile odaklanamıyorum
Abimi cok seviyorum ama bizi herşeyden üstün tutuyor ve bunu süreklide dile getiriyor
Bu durumda yengemi cok rahatsız ediyor. Bu sebeple bir cok kez tartıstılar kavgalar ettiler ve annemde bende bu durumda ne yapacagımızı sasırdık.
abim benim dügünümde cekildigimiz bir fotografı “melegim” diye paylasmıs. Ben görmedim bile paylasımı. Yengemde senin melegin oysa onun yanına git benim yanımda ne işin var tarzında konusmus, abimde sen kardesimi kıskanamazsın demiş öyle az buz degil büyük kavga cıkmıs bagırıslardan eve polis gelecek sekilde.
Şimdi annemde bende artık onların kavga sebepleri olmalarından utanıyoruzda üzülüyoruzda. Abimi karsımıza alıp yapma etme kadın haklı kendini degersiz hissediyor böyle yapma sürekli anam bacım deme dedigimizde oldu. Artık sizinle ugrasmak istemiyoruz kavga edip bizE gelmeyin dedigimizde. Birinciyi dedigimizde abim sizi benden koparmaya calısıyor diyor tekrar kavga ediyolar ikinciyi dedigimizde yengem bizi umursamıyolar takmıyolar diyor yine kavga ediyorlar .
Annem artık bu konu ikisininde psikolojisini bozmus diyor . Gercektende öyle abim bana canım dese o senin canın zaten diyor yengem.
Yengemde bana sacların düzelt dese kardesime düşmanlıgından yapıyosun diyor abim.
Ikisine evlilik terapisti sart ya cidden :) abin sana melegim canim demesi normal kardessiniz zaten yengeniz niye yersiz yere kiskanip duruyor ikiside birbirine benziyor tam birseyler varda patlayamiyor sanki ikiside senin yapacagin sey evlilik terapisti arastirip bulup ikisini göndermek inat ediyorsalar egerÖncelikle hepinize iyi haftasonları
Abiniz hastalıklı derecede size bağımlı. Yenge de haklı olarak kıskanıyor. Fotoğrafa meleğim yazmak filan aslında normal şeyler, gelin olmuşsunuz, abinizin gözünde melek gibi tabii ne güzel. Ama sizin abi normal değil. Karşısında karına iyi davran, şöyle yap böyle yap bizi bi sal diyen annesi var ve hala karısını kötülüyorsa abiniz adam gibi adam değil kusura bakmayın ama. Evlendiğinin de farkında değil. Öyle bi süt kuzusu...Tabiki anlıyorum bende evliyim. Sürekli geri plana atılmak onur kırıcı. Ama biz ne yapalım bilmiyoruz kızıyoruz olmuyo küsüyoruz olmuyo annem bigün yengeme esyalarını topla bize gel o ne halt yapıyosa yapsın bile dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?