Aslında iş artık bizden cıktı. ikisi de bizi inat malzemeleri yaptı olay bu.Sanki yengenizin gözüne sokmuş kızda dolmuş gibi geldi. Abiniz o meleğim sen bebeğimsin diyemiyor mu? Bu bahsettiğiniz kıskançlıklar yersiz ama bunu yapan abiniz. Onunla konuşup kız kardeş, anne, eş bir kalbe ne aşklar sığar yeter ki büyük olsun. Senin kalbin bu kadar küçük mü? Hayat arkadaşına yer ayıramıyorsun? Bak benim de eşim var kocaman da yeri var deyin.
Siz bunu yaptıktan sonra birbirlerine bağlanabilirler de kopabilirler de. İkincisi olursa suçlu hissetmeyin. Ne yaptılarsa ne yaparlarsa kendilerine.anneme söyledim dün bunları. resti cek gelmeyin evime ikinizi de istemiyorum yeter artık bıktım de dedim.
zaten o da bıktı. ben ne zaman kafa dinleyecem ölünce mi diyor.
Madem onlar yapmıyor anneniz bu defa oğlum siz anlaşamıyorsunuz bir türlü orta yol bulamadınız boşanın en iyisi desinben artık karısmıyorum. yorum da yapmıyorum ara bulmayada calısmıyorum. inanın bıktım. kendi hayatımı bile yasayamıyorum ya. kocamla fotograf bile paylasamıyorum gezdigim yerleri paylasamıyorum. cok degişik psikolojiler içerisindeyim. bizim abimle cok degişik bi bagımız vardı. ikimiz de bekarkan sabahlara kadar oturur muhabbet ederdik. kanka derdik birbirimize. şimdi en son abime ne zaman içten bi sarılıp öpüp kokladıgımı hatırlamıyorum. ha yengem laf edeceginden mi ? hayır. mesafeli olmaya calısıyorum uzaklasmaya calısıyorum. kendi yuvalarında mutlu olsunlar istiyorum sadece
umarım ikincisi olmaz. vicdanım kaldırmaz bu durumu. birde şu var, babam esnaf. oturdugumuz sehir den 4-5 saat uzaklıkta baska bi şehirde bi bayii daha acalım oraya tasınsınlar demiş dün anneme. bugün konusacakmısSiz bunu yaptıktan sonra birbirlerine bağlanabilirler de kopabilirler de. İkincisi olursa suçlu hissetmeyin. Ne yaptılarsa ne yaparlarsa kendilerine.
Olanlarda dahliniz yoksa vicdanınız neden kaldırmıyor? Salın gitsinler, ne halleri varsa görsünler. Bu kadar ince fikirli olmayın, ben faydasını görmedim hiç şahsen.umarım ikincisi olmaz. vicdanım kaldırmaz bu durumu. birde şu var, babam esnaf. oturdugumuz sehir den 4-5 saat uzaklıkta baska bi şehirde bi bayii daha acalım oraya tasınsınlar demiş dün anneme. bugün konusacakmıs
yengem kıskanc bi insan. ama abimin yengeme karsı gösterdigi ilgi ile bize gösterdigi ilgi arasında ucurum var.Öncelikle bu durumu kötüye kullanan aileler var .
Anneniz ve sizin bu şekilde düşünmeniz çok insancıl. Tebrik ederim.
Yengeniz eğer kıskanç , ilgi manyağı biri değilse belli ki ilgi eksikliği çekiyor.
Yoksa bir insanın kardeşine " meleğim " demesi kadar normal bir durum yok.
yengem kıskanc bi insan. ama abimin yengeme karsı gösterdigi ilgi ile bize gösterdigi ilgi arasında ucurum var.
yengemin kıskanclıgı, abimin ilgisizligi ne ararsanız var yani
Bence tuhaf olan abinin gelip eşini kötülemesi ve sizden uzaklaştırmak istiyor demesi ama kv ve görümcenin yapıcı olması.. Mis gibi insanlara gelin niye öyle davranıyor anlamadım galiba sudan sebeplerle uzaklaşmak istiyor ya da psikolojik rahatsızlığı var
Su o kadar sıkıntılı bısey ki. Aileye haber vermek. Benim abim ve eşi de oyleydi hep diken üstünde olurduk. Boşandılar rahatladıkşöyle oluyor hiç şaşmaz bu anlattıgım ;
Telefonum calar arayan yengem
ilyeda anneni babanı ara cık gel abinle kavga ettik yeter artık bıktım cıkın gelin kötü seyler olacak.
bazen bende dahil olurum bazen hiç karısmam gideriz. yengemin ailesi de orda olur bazen.
birbirlerini şikayet ederler. konu tabii ki aileni seviyosun beni sevmiyosundur.
annem babam abime kızar. abim döner yengeme utan bak o kadar kötüledigin insanlar seni savunuyor der.
yengem neden böyle konusup ailenle aramı bozmaya calısıyosun der vs vs
Gitmeyin, gitmesin aileniz de. Kendiniz çözün diyin. Umursamayın. Çocuk mu bunlar. Sürekli hakeme ihtiyaç duyuyorlar. Çoktan yeter artık demelik olmuşlarşöyle oluyor hiç şaşmaz bu anlattıgım ;
Telefonum calar arayan yengem
ilyeda anneni babanı ara cık gel abinle kavga ettik yeter artık bıktım cıkın gelin kötü seyler olacak.
bazen bende dahil olurum bazen hiç karısmam gideriz. yengemin ailesi de orda olur bazen.
birbirlerini şikayet ederler. konu tabii ki aileni seviyosun beni sevmiyosundur.
annem babam abime kızar. abim döner yengeme utan bak o kadar kötüledigin insanlar seni savunuyor der.
yengem neden böyle konusup ailenle aramı bozmaya calısıyosun der vs vs
Benim annem evlendiginden beri babaanneme dedeme baktı halada bakıyor. Cok haksızlıga ugradı babam tarafından da. Abim babama hala kızar bu sebeplerden.
Annem birgün karsısına alıp bak ben hala babana söyleniyorum bana yaşattıklarından dolayı hiç sesini çıkaramıyor hakkını helal et diyor sadece. Sen karına böyle yapma senden bahsederken hep Allah razı olsun desin iyi ol yoksa hakkımı helal etmem sana diyor ama bu seferde siz onu savunuyorsunuz o sizi kötülüyor deyip kinleniyor
Normalde emrivaki yapılmasından hiç hoşlanmam ama bi deneseniz? Yani randevu alsanız ve gitmelerini sağlasanız.Haklısınız biliyorum ama annem zaten cok sessiz bi insandır. yasadıklarına bi kere itiraz etmemiştir o yüzden bizde bilmezdik ki neyin ne oldugunu. büyüdük yasadık öyle anladık.
abim beni dinler evet annemde bende söyledik çift terapistini ikisinide. ikisi de hiç yanasmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?