Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
11. Gün 16 mm ve 18 mm iki yumurtam vardi canim 13. Gün 51 milyon sperm nakledildi.. Sence nasil? Senin nasildi

11. Gün 16 mm ve 18 mm iki yumurtam vardi canim 13. Gün 51 milyon sperm nakledildi.. Sence nasil? Senin nasildi
Çok iyi canm senin sonuçlar.inşallah tutar.bizde 24milyondu yıkanmış sperm.yumurtalıkta baya vardı.tedaviye vücudum aşırı tepki verdi ve yumurtalık çok fazla oluştu.bakalım sonuç ne olacak.ama agrım çok var işte yumurtalıkların çok gelişmeside zarar çünkü.

Yumurtaliklar cok calistigi icin agrin oluyodur canim. Benim hic agrim falan yok iki gün yattim ve sonra hayatima devam ettim. Daha önce iki kere hamile kaldim ama düşük oldu 8 aydir da olmuyordu sebebini anlamiyorduk. Geçen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama yine olmadi bu ay aşılamaya karar verdik ve sperm yikama raporunda esimde sperm şekil bozuklugu cikti bu da düşük yapmaya sebep oluyormus. Sanirim bundan oldu dusuklerim. Simdi sperm yikamak ve aşılama bizim icin en iyi yöntem oldugunu anladik ve beklemedeyiz canim. Insallah Rabbim isteyen kimseye de bana da daha fazla aratmaz

Öylemiii bak bunu bilmiyordum benim de 2 düşügüm oldu.ilkini kürtajla aldılar 2. De eve gönderdiler kendiliğinden düşsün dediler.sonra da 2 yıldır olmadı.bizde klomen denedik gonal f ile denedik olmadı en sona aşılamaya karar verdik.p.tesi günü yaptm bende şuanda yatıyorum ayağa bile kalkmakta zorluk çekiyorumrabbim inşallah boşa çıkarmaz

Cok streslenme canim en kötü şey stres kalk biraz dolas balkona falan cik en azindan yemeğini yap evde dolaş. Ben cok arastirdim yarim saat yatip sonra hayatina drvam edenler hep yatarak bekleyenlerden daha şanslı oluyormuş. Yattikca hep bu durumu düşünür hasta psikolojisine girersin. Kendine hasta musamelesi yapma canim. Agrin olsa da az hareket et. Rahime kan gitmesi de gerek kanin hizlanmasi gerek

Çok saol canm evet doktorumda söyledi sürekli yürüyüş yap dedi.ama bana tekrar hatırlatman çok iyi oldu.ben şuan ohss yim aşırı yumurtlama sendromu demekmiş yarın kan tahlili vericem.inşallah kötü bişey yoktur.

Yoktur insallah canim benim zaten bütün yumurtalar dollenecek diye birsey yok iki tane tutar insallah :)) klomen ya da iğne kullanmadan mi cok fazla yumurtan oluyor canim yoksa ilacsiz hep böyle misin

Yoktur insallah canim benim zaten bütün yumurtalar dollenecek diye birsey yok iki tane tutar insallah :)) klomen ya da iğne kullanmadan mi cok fazla yumurtan oluyor canim yoksa ilacsiz hep böyle misin
Aslında ilaçsız da oluyor ama fazla büyümüyor işte.gonal f kullandık bu defa da aşırı tepki vermiş ilaçlara ve 15 tane falan yumurtalık var.bunlarında nekadar acı verdiğini tahmin edersiniz.ayy bitanem bile tutsunda bu acılara razıyım:)inşallah rabbim bu ay hepimizi çok mutlu eder.

Amin canim aminm benim de yumurtaliklarimda sorun yok dogal yolla iki kere hamile de kalabildim. Ama aşılama için yumurta takibi gerekli ve igneden daha hafif olan klomen kullandim iko tane oluştu. Keşke klomen kulansaydin. Ama yine de hayirlisi olsun bu saatten sonra :)))

Aynen canm inşallah herşeye değer...senin yaş kaç acaba

Senim doktorun istirahat et demismiydi canım benimki hiç demedi ama ben yinede izin aldim evdeyim sence kaç gün dinlenmek lazım karar veremiyorum.

Senim doktorun istirahat et demismiydi canım benimki hiç demedi ama ben yinede izin aldim evdeyim sence kaç gün dinlenmek lazım karar veremiyorum.
Ben tüm işimi aşılamadan önce bitirdim ki sürekli yatarm die sanki adam hissetmiş gibi aşılamadan sonra özellikle yürüyüş yap sürekli dolaş demişti.her halde lulicik in dediği doğru Rahime kan gitmesi gerek dio aslında mantıklı.benim doktor d ısrarla yürüyüş yap demişti

Canim ben bursanin en iyi ozel kliniğine gittim biraz tuzluydu ama Rabbim hayirli sağlıklı evlat bagislasin yeter ki para yerine gelir yine.. Beni doktorum cumartesi sabah 10 da aşılamami yapti. Yarim saat orada yattim eve git bugün pek dolaşma uzan ayaklarin altina minder koy bugunluk dinlen dedi canim. Ben de oyle yaptim cumartesi uzandim pazar biraz uzanip biraz evde dolastim pazartesi kurda gittim yürüyerek.. Hasta psikolojisine girmemek icin hep bi mesgale buluyorum canim kendimi yormadan rahat hareketlerle hayatima devam ediyorum. Evde de yemek yapip yiyip ayaklarimin altina sicak su torbasi koyup arkama yaslaniyorum canim

Kesinlile canim ben kursa bile ara vermedim küçük rahat adimlarla hayatima drvam ediyorum en azindan evde ağır olmamak şartıyla islerinizi yemeginizi yapin sofranizi kurun kaldirin.. Rabbim nasip edecekse zaten önünde hic bir sey duramaz. Hep yatarak kendinize de rahminize de eziyet ediyorsunuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…