Benimde dün ve bugün az da olsa kasıklarımda ağrı batma gibi oluyor göğüslerde bugün başladı. Sen duş aldın mı benim doktorum orayı yıkama falan demedi duş almada demedi ama duş tesadüfen almadım evde olduğum için.Aynı gün olmuşuz canm yaa.inşallah güzel haberler veririz.bende karın agrısı var hafif hafif sen nasılsın?
Bana aşılama günü ve sonraki güne kesinlikle olsun ilişki dedi. yani dün de ilişki ol bizim. sizinki?Peki nezaman ilişki önerdi doktorun?
Aynen bende hiç sormadım duş mevzusunu.şişkinlik var bende baya.sende oluyor mu?Benimde dün ve bugün az da olsa kasıklarımda ağrı batma gibi oluyor göğüslerde bugün başladı. Sen duş aldın mı benim doktorum orayı yıkama falan demedi duş almada demedi ama duş tesadüfen almadım evde olduğum için.
Ben p.tesi oldum 1 gün ara verdik hem spermler kendini toplasın die dün beraber olduk bugun de yapıcam ama.bu 1 hafta çok önemliymişBana aşılama günü ve sonraki güne kesinlikle olsun ilişki dedi. yani dün de ilişki ol bizim. sizinki?
Ayyy hadi hayırlısı canm benimmm.inşallah güzel haberlerini alırız.evet banada söyledi doktor aşılama günü yapmayın ertesi gün die.duş mevzusunu söylemen iyi oldu.çok saol.rabbim inşallah gönlünden gönlümüzden geçeni verir.Aşılamamı oldum eve gidiyorum. Ayakta duş alabilirsin dedi. Bugün yok yarından itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Aynen bende hiç sormadım duş mevzusunu.şişkinlik var bende baya.sende oluyor mu?
Bana da ilk iki gün mutlaka ilişki önerdi diğer günler size kalmış dedi benim ağrım çok oldu ilişkilerde diğer günlerde yapamadım korkudanAşılamamı oldum eve gidiyorum. Ayakta duş alabilirsin dedi. Bugün yok yarından itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Aşılamamı oldum eve gidiyorum. Ayakta duş alabilirsin dedi. Bugün yok yarından itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Canm agrın çok oluyosa sana bi yöntem söyliyeyim aklında bulunsun yani.eşinin sana sadece spermleri lazım degilmi?neden canmz acıya acıya yapalım hem belkide basınç bizi dahada rahatsız eder.eşin boşalmaya yakın senin yanına gelsin anladın senBana da ilk iki gün mutlaka ilişki önerdi diğer günler size kalmış dedi benim ağrım çok oldu ilişkilerde diğer günlerde yapamadım korkudan
Aslında bende ilk gün çok zorlandım ama idare ettim bu gün bende deneyeceğim.B
Canm agrın çok oluyosa sana bi yöntem söyliyeyim aklında bulunsun yani.eşinin sana sadece spermleri lazım degilmi?neden canmz acıya acıya yapalım hem belkide basınç bizi dahada rahatsız eder.eşin boşalmaya yakın senin yanına gelsin anladın sen
Ölede olmaz ki ya zaten dar büyük ihtimalle ama teşekkür ederim tavsiyen için daha da yapmadık bir şey olmaz herhaldeB
Canm agrın çok oluyosa sana bi yöntem söyliyeyim aklında bulunsun yani.eşinin sana sadece spermleri lazım degilmi?neden canmz acıya acıya yapalım hem belkide basınç bizi dahada rahatsız eder.eşin boşalmaya yakın senin yanına gelsin anladın sen
Jel verdimi doktor ondan olabiliyor bazen ilk başta ağrılar çok oluyor iğne batar gibi birde kendimizi çok dinliyoruz ondan da oluyorYok bende daha akıntı falan olmadı da agrım var ama benimde.midem de bulanıyor
Canm hayırlı olsun inşallah bebişin gelir.bizimde ilk aşılama ama benmki biraz zor geçio agrım var şişlik var.ama stres yapma herkesin vücüdu farklı tepki veriyor.sen kaç spermle ve yumurtalıkla işlem yapıldı?Selam kızlar ben de aşılama oldum bugün 5. Günüm. Bende hic bir problem yok ve ilk aşılamami oldum tutma olasiligi nedir acaba stres yapiyorum ister istemez
Yok canm jel vermedi banaJel verdimi doktor ondan olabiliyor bazen ilk başta ağrılar çok oluyor iğne batar gibi birde kendimizi çok dinliyoruz ondan da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?