Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı gün olmuşuz canm yaa.inşallah güzel haberler veririz.bende karın agrısı var hafif hafif sen nasılsın?
Benimde dün ve bugün az da olsa kasıklarımda ağrı batma gibi oluyor göğüslerde bugün başladı. Sen duş aldın mı benim doktorum orayı yıkama falan demedi duş almada demedi ama duş tesadüfen almadım evde olduğum için.

Aynen bende hiç sormadım duş mevzusunu.şişkinlik var bende baya.sende oluyor mu?

Aşılamamı oldum eve gidiyorum. Ayakta duş alabilirsin dedi. Bugün yok yarından itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Ayyy hadi hayırlısı canm benimmm.inşallah güzel haberlerini alırız.evet banada söyledi doktor aşılama günü yapmayın ertesi gün die.duş mevzusunu söylemen iyi oldu.çok saol.rabbim inşallah gönlünden gönlümüzden geçeni verir.

Bana da ilk iki gün mutlaka ilişki önerdi diğer günler size kalmış dedi benim ağrım çok oldu ilişkilerde diğer günlerde yapamadım korkudan

Amin.Hayırlı olsun canim.insallah guzel haberler duyarız:) sen yine de bu birkaç gün duşa girme derim.tedbir bizden takdir allahtan...

B
Bana da ilk iki gün mutlaka ilişki önerdi diğer günler size kalmış dedi benim ağrım çok oldu ilişkilerde diğer günlerde yapamadım korkudan
Canm agrın çok oluyosa sana bi yöntem söyliyeyim aklında bulunsun yani.eşinin sana sadece spermleri lazım degilmi?neden canmz acıya acıya yapalım hem belkide basınç bizi dahada rahatsız eder.eşin boşalmaya yakın senin yanına gelsin anladın sen

Aslında bende ilk gün çok zorlandım ama idare ettim bu gün bende deneyeceğim.

Ben bana mantıklı gelen şeyleri sizede söylüyorum kızlar.çünki rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamaz inşallah.sizden de bilginiz olan şeyleri paylaşırsanız birbirimize yardımımız olur.hepimiz de sonra inşallah Bebişlerimize kavuşuruz

Ölede olmaz ki ya zaten dar büyük ihtimalle ama teşekkür ederim tavsiyen için daha da yapmadık bir şey olmaz herhalde

Kızlar bu arada benim çok akınyım oluyor neden ki afedersiniz altıma işemiş gibi iç çamaşırım ıslanıyor

Selam kızlar ben de aşılama oldum bugün 5. Günüm. Bende hic bir problem yok ve ilk aşılamami oldum tutma olasiligi nedir acaba stres yapiyorum ister istemez

Selam kızlar ben de aşılama oldum bugün 5. Günüm. Bende hic bir problem yok ve ilk aşılamami oldum tutma olasiligi nedir acaba stres yapiyorum ister istemez
Canm hayırlı olsun inşallah bebişin gelir.bizimde ilk aşılama ama benmki biraz zor geçio agrım var şişlik var.ama stres yapma herkesin vücüdu farklı tepki veriyor.sen kaç spermle ve yumurtalıkla işlem yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…