- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
Ben 3 şubatta cuma aşılama oldum o akşam ilşki oldu cumartesi sabah duş aldım cumartesi ilişki oldu pazar sabah duş aldım yani duşa falan da gir yada girme diye bir şey demedi doktorPazartesi asilamasi olanlar duşa girdiniz mi?ben bugun girmek istiyorum normalde gün aşırı duşa girerim kendimi kokmuş hissediyorumsizler ne yaptınız??
Ben dün girdim canm.ama sıcak su kullanma yumurtalıklara zararlı.yoksa gir bi sorun olmaz.Pazartesi asilamasi olanlar duşa girdiniz mi?ben bugun girmek istiyorum normalde gün aşırı duşa girerim kendimi kokmuş hissediyorumsizler ne yaptınız??
Ben 3 şubatta cuma aşılama oldum o akşam ilşki oldu cumartesi sabah duş aldım cumartesi ilişki oldu pazar sabah duş aldım yani duşa falan da gir yada girme diye bir şey demedi doktor
Ben dün girdim canm.ama sıcak su kullanma yumurtalıklara zararlı.yoksa gir bi sorun olmaz.
Kizlar benimde dun 2. Asilamam yapildi 1 seneyi gecti bebek isteyeli problem olmadigi halde olmadi insallah bu sfer tutar dualarnizi bekliyorum benimde duam isteyen herkese tez zamanda versin hayirli sekilde rabbim
hosbulduk canim amin insallah. Valla tam bilmiyorum ama 60 milyon sperm demisti sanki dr. Oyle hatrlyorm ama tahlil sonucu elimde hangsne baklyo ordanda soyleyeblrm benmde 4 yumurtam olustu sende durumlar naslHosgeldin canim.insallah senin de guzel haberlerini duyarız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.kac milyon spermle ve % kac hareketli spermle aşılaman oldu canim.insallah tutmuştur hepimizin ki...
hosbulduk canim amin insallah. Valla tam bilmiyorum ama 60 milyon sperm demisti sanki dr. Oyle hatrlyorm ama tahlil sonucu elimde hangsne baklyo ordanda soyleyeblrm benmde 4 yumurtam olustu sende durumlar nasl
dogrudur canim insallah bakalim hayirlisi pozitif dusnmeye calisalim dua edelim biz elimizden geleni yaptik takdiri allahtan senin ilk asilamamiValla o kağıtlarda yazanları bende anlayamadım hic bi zaman.sadece doktora sordum o söyledi yıkama öncesi yıkama sonra değerler değişiyor.bana 16 milyon spermle asilama yapıldı.insallah dualarımız kabul olur.durumunuz gayet iyi bence insallah tutmuştur.dua edelim bol bol.biraz da nasip işi herşey Rabbim ol dedi mi olur...
dogrudur canim insallah bakalim hayirlisi pozitif dusnmeye calisalim dua edelim biz elimizden geleni yaptik takdiri allahtan senin ilk asilamami
ay canim benm ya seni o kadar iyi anliyorumki rabbim kabul eder insallah:) yok canim dr.da sasrdi hatta allah allah tutmamasi icn bi sebep yok dedi hatta bu sefer asilamayi yaparken hadi esra bu sefer kal artik yoksa dovcem seni dedi :) bilimsel bi aciklmasi yok ama allah nasip etmedi isteEvet canim ilk aşılama.bazen durup dururken heyecan basıyor :) bide aşılamaya kadar dua ederek gittim.o esnada da dua edecektim heyecandan unutmusum :) senin ilki neden olmadı canim bi açıklama yaptılar mi?
ay canim benm ya seni o kadar iyi anliyorumki rabbim kabul eder insallah:) yok canim dr.da sasrdi hatta allah allah tutmamasi icn bi sebep yok dedi hatta bu sefer asilamayi yaparken hadi esra bu sefer kal artik yoksa dovcem seni dedi :) bilimsel bi aciklmasi yok ama allah nasip etmedi iste
Şimdi eve geldim.kan değerlerim yüksek çıktı bazıları oda normalmiş.mide bulantım halsizligim ondanmışAnladım canim ılık bi duş alayım bugun.durumun nasıl agrilarin azaldı mi biraz .bugun kan verecektin diye hatırlıyorum Ne yaptın canım.
aynen oyle canim baska elden bisey gelmez ama bu sefer cok umutluyum sanki hamile kalcam gibime geliyo ilk defe boyle hssedyrm bakalm hayrlsi. Asilaman kac gun oldu canmTüm şartlar guzel ancak yine de olmuyorsa iste orda nasip devreye giriyor.Allahin nasip edip etmemesine bağlı kalıyor.hayirlisiyla gelsin bebislerimiz insallah.saglikla sıhhatle gelsinler insallah
Canim ben anlamadim sen neden kan tahlili oldun kiŞimdi eve geldim.kan değerlerim yüksek çıktı bazıları oda normalmiş.mide bulantım halsizligim ondanmış( zaten doktor dio eger bu ay olmazsa hiç uğraşma diye inşallah olur
Hayırlı olsun canm inşallah bu ay olur.benimde ilk aşılama bende de hiç bir sebep Yok.doktorum eger bu olmazsa hiç aşılamayla ugraşma diyor.onun tahminine göre yüzde doksanlarda olması ihtimaliay canim benm ya seni o kadar iyi anliyorumki rabbim kabul eder insallah:) yok canim dr.da sasrdi hatta allah allah tutmamasi icn bi sebep yok dedi hatta bu sefer asilamayi yaparken hadi esra bu sefer kal artik yoksa dovcem seni dedi :) bilimsel bi aciklmasi yok ama allah nasip etmedi iste
Bende yumurtalıklar aşırı oluştu ve hepsi büyük vücûd direncini kaybediyor agrım bar mide bulantım halsizlik kan sayımıma baktı.Canim ben anlamadim sen neden kan tahlili oldun ki
insallah canim dualarim isteyen herkse hic canini skma moral cok onemli sen elinden geleni yapmissn gerisi rabbmn takdiri herseyde vardir bi hayir olcagi varsa herturlu olur gonlunu ferah tut dualarm sennleHayırlı olsun canm inşallah bu ay olur.benimde ilk aşılama bende de hiç bir sebep Yok.doktorum eger bu olmazsa hiç aşılamayla ugraşma diyor.onun tahminine göre yüzde doksanlarda olması ihtimalicanm sıkıldı biraz benm de
Şimdi eve geldim.kan değerlerim yüksek çıktı bazıları oda normalmiş.mide bulantım halsizligim ondanmış( zaten doktor dio eger bu ay olmazsa hiç uğraşma diye inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?