Yok doğru diosun canm.dedigin çok doğru hem hasta psikolojisine girmemek adına.Canim ben bursanin en iyi ozel kliniğine gittim biraz tuzluydu ama Rabbim hayirli sağlıklı evlat bagislasin yeter ki para yerine gelir yine.. Beni doktorum cumartesi sabah 10 da aşılamami yapti. Yarim saat orada yattim eve git bugün pek dolaşma uzan ayaklarin altina minder koy bugunluk dinlen dedi canim. Ben de oyle yaptim cumartesi uzandim pazar biraz uzanip biraz evde dolastim pazartesi kurda gittim yürüyerek.. Hasta psikolojisine girmemek icin hep bi mesgale buluyorum canim kendimi yormadan rahat hareketlerle hayatima devam ediyorum. Evde de yemek yapip yiyip ayaklarimin altina sicak su torbasi koyup arkama yaslaniyorum canim
Aslında yatsan da yatmasanda nasibinde yoksa zaten olmaz nasibinde varsa her türlü olur Rabbimizin bilceği bir şey biz elimizden geleni yapalım geresi Rabbime kalmış ama şuda bir gerçek ki yatsan da yatmasan da stresli oluyosun yatartak düşündüğün gibi yatmadığında düşünmediğini sanıyosun ama yatağa yatın a düşünmeye başlıyosun olumsuz olunca üzülmemek elde olmuyo evet biliyosun hayırlısı değilmiş diyosun ama üzülmektende kendini alamıyosunCok streslenme canim en kötü şey stres kalk biraz dolas balkona falan cik en azindan yemeğini yap evde dolaş. Ben cok arastirdim yarim saat yatip sonra hayatina drvam edenler hep yatarak bekleyenlerden daha şanslı oluyormuş. Yattikca hep bu durumu düşünür hasta psikolojisine girersin. Kendine hasta musamelesi yapma canim. Agrin olsa da az hareket et. Rahime kan gitmesi de gerek kanin hizlanmasi gerek
Aynen canim benim de 10 günüm varBende yatamıyorum evde yemek yapıp dolanıyorum zaten uykuyu çok sevmem normalde de yatamam ama tek fark işe gitmiyorum çok acele edip strese girmemek için öyle istedim. Neyse ki bir gün daha geçtikaldı 14
Iste sabir ve dua böyle zamanlar icin var canimAslında yatsan da yatmasanda nasibinde yoksa zaten olmaz nasibinde varsa her türlü olur Rabbimizin bilceği bir şey biz elimizden geleni yapalım geresi Rabbime kalmış ama şuda bir gerçek ki yatsan da yatmasan da stresli oluyosun yatartak düşündüğün gibi yatmadığında düşünmediğini sanıyosun ama yatağa yatın a düşünmeye başlıyosun olumsuz olunca üzülmemek elde olmuyo evet biliyosun hayırlısı değilmiş diyosun ama üzülmektende kendini alamıyosun
Yatıp kalkıp dua ediyorum cuma günü mübarek günde sonucu alcam hayırlı sağlıklı olcaksa Rabbim nasip etsinIste sabir ve dua böyle zamanlar icin var canimsabirla duayla bekleyecegiz sayili gün elbet bitecek ve mutlu son olacak insallah :))))
Amian insallaah canim insallahYatıp kalkıp dua ediyorum cuma günü mübarek günde sonucu alcam hayırlı sağlıklı olcaksa Rabbim nasip etsin
Vallahi burada konuşmak o kadar çok iyi oldu kii Rabnim sizden razı olsunn dualarımız gönlümüzden geçen ne varsa nasip etsin Allahım :))Amian insallaah canim insallah
jel kullanıyor musun sen peki ağrı sızı varmı?Aynen canim benim de 10 günüm var
Amin canim hepimizin gönlündeki duayi kabul eylesin Rabbim insallah..Vallahi burada konuşmak o kadar çok iyi oldu kii Rabnim sizden razı olsunn dualarımız gönlümüzden geçen ne varsa nasip etsin Allahım :))
Agrim falan hic biseyim yok canim. Jel ne oluyor neden kullaniliyor yanijel kullanıyor musun sen peki ağrı sızı varmı?
Evet benim içinde baya aslında stres atıo.vakit çabuk geçiyor burda:)rabbim inşallah çocuk die isteyen herkeze her kuluna nasip eder inşşaallaaahh.saglıklı hayırlı evlatlarla evimizi şenlendirir.Vallahi burada konuşmak o kadar çok iyi oldu kii Rabnim sizden razı olsunn dualarımız gönlümüzden geçen ne varsa nasip etsin Allahım :))
neden kullanılıyor bende bilmiyorum tam aşılama için beni yatırdı doktor zaten sıkışıktım o ara anlattı birşeyler hiçbirşey hatırlamıyorum korkudan algım kapalıydıAgrim falan hic biseyim yok canim. Jel ne oluyor neden kullaniliyor yani
:))) ben şimdi arastirdim baktim canim bebegin rahime daha iyi tutunmasi icin veriliyormus... Zaten ben progestan kullaniyorum günde iki kere o yuzden vermemistir doktorneden kullanılıyor bende bilmiyorum tam aşılama için beni yatırdı doktor zaten sıkışıktım o ara anlattı birşeyler hiçbirşey hatırlamıyorum korkudan algım kapalıydıanlayacağın ilacın dozuna bile e devletin ilaç kullanım süresi uygulamasından baktım.
jel şeklinde kullanmak zor zaten seninki daha iyi aslında.:))) ben şimdi arastirdim baktim canim bebegin rahime daha iyi tutunmasi icin veriliyormus... Zaten ben progestan kullaniyorum günde iki kere o yuzden vermemistir doktor
Belki de canim.. Doktorumuz neyi versiyse onu kullanalim onlar bu isin uzmani bilirler işlerini:)jel şeklinde kullanmak zor zaten seninki daha iyi aslında.
haklısın bende sorgulamıyorum artık ne derse o şu tedavi süresince onu tercih ettiğim için hep şükrettim inşallah başarılı olur da muradımıza ereriz.Belki de canim.. Doktorumuz neyi versiyse onu kullanalim onlar bu isin uzmani bilirler işlerini:)
Amin aminnnn insallah :)haklısın bende sorgulamıyorum artık ne derse o şu tedavi süresince onu tercih ettiğim için hep şükrettim inşallah başarılı olur da muradımıza ereriz.
Aminnn :)Amin canim hepimizin gönlündeki duayi kabul eylesin Rabbim insallah..
Amin inşallahhh canımmEvet benim içinde baya aslında stres atıo.vakit çabuk geçiyor burda:)rabbim inşallah çocuk die isteyen herkeze her kuluna nasip eder inşşaallaaahh.saglıklı hayırlı evlatlarla evimizi şenlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?