Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok doğru diosun canm.dedigin çok doğru hem hasta psikolojisine girmemek adına.

Aslında yatsan da yatmasanda nasibinde yoksa zaten olmaz nasibinde varsa her türlü olur Rabbimizin bilceği bir şey biz elimizden geleni yapalım geresi Rabbime kalmış ama şuda bir gerçek ki yatsan da yatmasan da stresli oluyosun yatartak düşündüğün gibi yatmadığında düşünmediğini sanıyosun ama yatağa yatın a düşünmeye başlıyosun olumsuz olunca üzülmemek elde olmuyo evet biliyosun hayırlısı değilmiş diyosun ama üzülmektende kendini alamıyosun

Bende yatamıyorum evde yemek yapıp dolanıyorum zaten uykuyu çok sevmem normalde de yatamam ama tek fark işe gitmiyorum çok acele edip strese girmemek için öyle istedim. Neyse ki bir gün daha geçti kaldı 14

Iste sabir ve dua böyle zamanlar icin var canim sabirla duayla bekleyecegiz sayili gün elbet bitecek ve mutlu son olacak insallah :))))

Vallahi burada konuşmak o kadar çok iyi oldu kii Rabnim sizden razı olsunn dualarımız gönlümüzden geçen ne varsa nasip etsin Allahım :))
Evet benim içinde baya aslında stres atıo.vakit çabuk geçiyor burda:)rabbim inşallah çocuk die isteyen herkeze her kuluna nasip eder inşşaallaaahh.saglıklı hayırlı evlatlarla evimizi şenlendirir.

Agrim falan hic biseyim yok canim. Jel ne oluyor neden kullaniliyor yani
neden kullanılıyor bende bilmiyorum tam aşılama için beni yatırdı doktor zaten sıkışıktım o ara anlattı birşeyler hiçbirşey hatırlamıyorum korkudan algım kapalıydı anlayacağın ilacın dozuna bile e devletin ilaç kullanım süresi uygulamasından baktım.

:))) ben şimdi arastirdim baktim canim bebegin rahime daha iyi tutunmasi icin veriliyormus... Zaten ben progestan kullaniyorum günde iki kere o yuzden vermemistir doktor

:))) ben şimdi arastirdim baktim canim bebegin rahime daha iyi tutunmasi icin veriliyormus... Zaten ben progestan kullaniyorum günde iki kere o yuzden vermemistir doktor
jel şeklinde kullanmak zor zaten seninki daha iyi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…