Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insallah canim dualarim isteyen herkse hic canini skma moral cok onemli sen elinden geleni yapmissn gerisi rabbmn takdiri herseyde vardir bi hayir olcagi varsa herturlu olur gonlunu ferah tut dualarm sennle
Allah razı olsun canm inşallah rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip eder.

Bende yumurtalıklar aşırı oluştu ve hepsi büyük vücûd direncini kaybediyor agrım bar mide bulantım halsizlik kan sayımıma baktı.
Hmm anladim dün aksam konuşmuştuk bunu doğru canim.. Rabbim şifa versin. Bunu doktor daha önce farkedemedi mi.. Keske hic igne ilac kullanmadan gumurta takibi yapsaydı demek ki çok iyi calisiyordu yumurtaligin disaridan mudahale olunca dengen bozuldu canim..

Doktor bu ay kesinlikle olması gerek dio bazı şeyleri bile riske aldığı halde.yani ben yine sordum Nasıl acaba bu ay hamile kalma ihtimalim varmı die.zaten bu ay da kalamazsan hiç paranı da vaktinide harcama dedi.yani Ona göre olması gerek olmazsada aşılamayla hiç uzatma dio.

Hayırlı olsun dün benimde ilk aşılamam oldu ...Bizdede hiç bir sorun yok ama olmuyor... Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah
Kizlar benimde dun 2. Asilamam yapildi 1 seneyi gecti bebek isteyeli problem olmadigi halde olmadi insallah bu sfer tutar dualarnizi bekliyorum benimde duam isteyen herkese tez zamanda versin hayirli sekilde rabbim

Hayırlı olsun dün benimde ilk aşılamam oldu ...Bizdede hiç bir sorun yok ama olmuyor... Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah
tesekkur ederim sizinkide hayirlisi olur insllah. Umarm tutarda tup bebege flan grek kalmz. Ilac kullanymsn smdi asilamadan sonra

Yani tüp bebekle devam diyor. ikinciyi denemek lazım bence.

Anladim canim.hayirlisi olsun.sen tevekkül ile beklemeye devam et.insallah olur da baska seylere gerek kalmaz.aslinda doktorun umut edebilmen icin de guzel seyler söylemiş yanı tüm şartların iyi olduğundan bahsetmiş.sen şuan iyi bir aşılama olmussun şartlar bakımından ve neticesini beklemeye çalış.dur bakalım.ben kendi adıma konuşacak olursam bi kaç kere aşılama deniycem olmazsa tüp bebeğe geçeceğim.ne yapım dermanımız nerdeyse arayıp bulacağız arkadasım üzme tatlı canını.ben daha önce bir düşük yaptım olup da kaybetmek daha acı.o günden sonra Allah'a hep söyle dua ettim allahım kollarıma saglikla sıhhatle nasip edeceksen olsun dedim.uzulme bunun icin cok erken.

Yok hayır özellikle sordum doktora biz ilaç vermiyoruz dedi... bu beni biraz tedirgin ediyor ama nasipte varsa bu şekildede tutar...
Valla canm bana verdi hatta dedim gibi baya pahalıydı 5 kutu 750 tuttu.eczane hatta bunu tüp bebek işleminden sonra verilen bir igne demişti.benimki 5 gün boyunca kullan dedi.her doktorun tarzı farklı işte.tek ortak nokta bebiş sahibi yapmak bizi.inşallah oda olur bu ay.

Aynen canm doğru diyosun inşallah boşa gitmez emeklerimiz...ben hepiniz için dua edicem.cuma gecesi bugun kızlar.abdestimizi alıp kuranımızı okuyalım.çünki rabbim ol deyi versin.

Allahım inşallah bunlara gerek koymadan nasip eder canm.gerçekten yaşayan bilio zor bir süreç.

Aslında o istemedi ben ısrarla hemen olsun istiyorum deyince sorumluluğu bana bıraktı.herhalde ondan biraz rahat doktor.ona kalsa aşılama dahi yapmam taraftarı değildi ama 4 yıllık evliyim ve 2 düşük olunca daha da fazla istedik

Aynen canm doğru diyosun inşallah boşa gitmez emeklerimiz...ben hepiniz için dua edicem.cuma gecesi bugun kızlar.abdestimizi alıp kuranımızı okuyalım.çünki rabbim ol deyi versin.

Amin canim.bende namaz kılıp yasını Şerif okuyayım beni de motive ettin :)

İnşallah canım :)
Allah razı olsun bende sürekli hepimiz için dua ediyorum ... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Yani canim benim de iki dogal yolla gebeligim var ve düşük oldu.. Peki kocan tahlil yaptirdi mi hiç. Benim kocam bir sene once devlette sperm ölçümü yaptirmisti sonuclar çok iyiydi geçen özelde aşılama yaptirirken doktor raporuna bakti ve eşime senin spermlerinde problem var dedi bu sekilde gebelik olussa da düşer dedi. Meger bi vitamin eksikligi varmis esimde ilacla tedavi edilebilir bisey. Ama bu sekilde en iyisi aşılama sizin icin dedi doktor. Siz de bir baksaniz eşinin aşılama raporu nasil çıktı doktor bisey demedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…