Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canm doktor sperm sonuçlarına iyi dedi.76 milyondan 24 milyon nakledildi.hani ondada bi sorun yok.inşallah güzel haberlerle hepimiz bu ay mutlu oluruz.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bekliycez artık.bu Arada nezaman belli eder sonuç?

Nasil iy dedi anlamdim canim benim esimin de 78 milyondan 52 milyona yakin saglikli sperm ciktigi halde iyi degil dedi.. Senin eşinin de spermlerinin üçte biri saglikliymis. Biraz tuhaf geldi doktorun yorumu canim. Siz o raporu kaybetmeyin yine baska bir doktora gosterirsiniz gerekirse

Aslında canm banada öyle geldi.doktor ısrarla iyi dio.banada bi tuhaflık var gibi gelio.neymiş efendim erkekki 1 sperm bile olsa yeterliymiş çocuk olmasına.mühim olan kadınmış.banada çok saçma geldi.

O rakamlar sayısını ifade ediyor en ise yarayanlarla asilama yapılıyor.kimi ileri hareketli kimi yerinde hareketli kimi de hareketsiz oluyor.saglikli olup olmadığını daha cok morfoloji belli eder diye düşünüyorum sizin morfolojiniz % kaç?o kadar okudum ettim arkadasım benim anladığım sayı onemli ama düşük morfoloji ile şans azalıyor yanı hepsi birbirini etkiliyor.ben burada yıkama sonrası 12 milyon spermle hamile kalanı okudum.yani spermin sayıca çok olması bir avantaj ancak başarı elde etmede tek sebep degil diye düşünüyorum.

Canim zaten sperm sayisini konusmuyoruz ki biz burada sen konuyu anlamadin bence. Hani spermlerin yıkanıp ayiklananlari var ya. Onlarda sekil bozuklugu mu var ölu mü hareketsiz mi doktor hic bisey dememiş onu söylüyoruz biz. Yoksa tabi ki saglam olduktan sonra birkac milyon sperm de yeterli olabilir. Sonuçta erkeğin tedavisi kolay oluyor vitaminle ilacla duzeliyor onemli olan kadinin gebelige elverisli olmasi.. Burada eslerimizin sperm sayisini degil elenen spermlerin sebebini merak ediyoruzm doktor aciklamasi gerekmez mi sence de

Evet canim bi açıklama gerekiyor.degerler normal sınırlar içerisine giriyorsa pek üstelemiyorlar gibi geldi bana.mesela eşimin ki tam normal sınırda yanı ne cok iyi nede kötü.normal kabul edilecek değerler içinde görününce bizimkini üstelemediler aşılamayla olur dediler.bu isler cok meşakkatli.bu aralar erkek spermleri ile ilgili bilgiler araştırıyorum hangi değere iyi deniliyor hangisine kötü deniliyor kendimce araştırıyorum sadece kendimce anladıklarımı paylaşmak istedim.sizlerinde bildiklerine sonuna kadar açığım.bişeyler öğrenmeliyiz araştırmalıyız buradan cok şey öğrendim

Anladim canim. Hepimiz birbirimize bildiklerimizi anlatiyoruz bilgileniyoruz ışte. Eşimin sonuclarini daha önce gittigimiz doktor cok iyi bisey yok demisti gecen aşılama yapan doktor problemli spermler var bunlar düşük olmaya yol açar dedi. Ki benim daha önce iki kere düşugum oldu. Az once yazistigim arkadasla muhabbetimiz de oydu zaten onun da iki kere düşük olmuş. Bu yüzden dedim eşinin 76 milyondan 24 milyon sperm çıkmış belki de digerlerinde düşük olmaya sebep olan spermler vardir diye. Neyse spermler yikandi nakledildi Allah hepimizin gönlüne gore versin benim bugun 6. Gün..

Pıhtılaşma testi yaptırdın mi canim kendine.benim de bir düşügüm oldu o zaman yaptirmistim.bende çıkmadı.bende hersey araştırıldı bi sebep bulunmadı.en son doktor dedi ki bazen sağlıksız sperm veya saglisiz yumurta birinden biri ile döllenme olduğu zamanda düşük olabilir dedi.Vucud da atmaya çalışıyor düşükle sonuçlanıyor.rabbim kimseye vermesin.guzel günler görelim bundan sonra insallah.

Canm ben sana hak veriyorum çünkü düşük yaptıgımda ben kürtaj oldum.acil doktoruydu hatta o bana demişti eşinin spermleri bozuk olanla eşleşmiştir olabilir öyle olursa ya düşükle sonuçlanıo yada engelli oluyor demişti.işte bu bizim kendi aramızda konuştugumuz yoksa rabbim istese ne engel kalır ne de başka bişey

Yaptirdik canim kan pihtilasmasi kromozom tahlili genetik test.. Çok maliyetli bir test var hepsi onda cikiyor hani.. Yaptirdik canim esimle kromozom uyumuna genetik uyumuuza kadar hepsi temiz çıktı. Biz şimdi anladik buyuk ihtimal sagliksiz sperm denk geldi. Bu yuzden de bizim icin en iyisinin aşılama oldugunu soyledi doktor

Aynen canim Rabbim evlat hasretiyle de evlat hastaligiyla da sinamasin. Doktorum dedi spermler her ne kadar yikansa da. Yuzde yüz saglikli gebelik olusacak diyemeyiz.. Rabbim hakkimizda hayirli guzel olani versin insallah

Aşılamanın buyuk artıları var aslında.temiz çıkmasına sevindim.gercekten maliyetli oldu benim icin testleri yaptırmak ama en azından sebep bu değilmiş diyebildim hakkımızda hayirlisi olsun artık.gunler nasıl geçecek bilmiyorum.

Aynen canim pihtilasma ciksa 9 ay boyunca igne vurulmak gerekiyor. Kromozom bozuklugu falan olsa Allah korusun daha beter.. Çok şükür hic bir genetik bozukluk yok. Bir tek esimde vitamin eksikliginden dolayi kalitesiz sperm oluşmuş. Onlar da zaten yikandi 52 milyona yakin saglikli sperm çıktı. Kesin gebelik olusmayabilir tabi ki ama en azindan çözülmez bir sorunumuz yok elhamdulillah.. Rabbim daha fazla aratmasin insallah hic birimize..

Kizlar 2 gun oldu asilamam olali ama oldugumdan beri ara ara adet olcakmisim gibi belim agriyo sizdede varmi bu durum neden olablr

Canim benim bel agrim filan olmadı sadece ilk iki gün kasiklarim da hafif agri vardı o da gecti Suan bişey hissetmiyorum.bebek yerleşirken bel agrisi olur derler ama asilaman daha cok Yen'i.bir hafta da filan rahme düşüyor diye biliyorum.o zamanlar bel agrisi olursa iyi bişey diyebiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…