Evet canm bende oluyor.karnımda agrıyor adet olacakmışım gibi ama adetime daha 13 gün var.Kizlar 2 gun oldu asilamam olali ama oldugumdan beri ara ara adet olcakmisim gibi belim agriyo sizdede varmi bu durum neden olablr
ay canim ya agzndan bal damliyo insalh ya su mubarek cuma gununde kabul olsun tum dualr. Allah razi olsun snden:)kasiklrm bnmde cok az agrdi bakalm gorcz nolckCanim benim bel agrim filan olmadı sadece ilk iki gün kasiklarim da hafif agri vardı o da gecti Suan bişey hissetmiyorum.bebek yerleşirken bel agrisi olur derler ama asilaman daha cok Yen'i.bir hafta da filan rahme düşüyor diye biliyorum.o zamanlar bel agrisi olursa iyi bişey diyebiliriz :)
tabi canim dha var adetimize bu donemde bol bol dua ve pozitf dsunce lazm bze zaten dyorumki allahm illa asilamm tutsn demyrm sna braktm hayrlsni verEvet canm bende oluyor.karnımda agrıyor adet olacakmışım gibi ama adetime daha 13 gün var.
Bende çıktı pıhtılaşma o dediğiniz tüm tahlilleri ben de yaptm.sadece pıhtılaşması çıktı.şimdi aşılamayla birlikte doktorum verdi.ne olur ne olmaz die günde 1 tane vuruluyorum.Aynen canim pihtilasma ciksa 9 ay boyunca igne vurulmak gerekiyor. Kromozom bozuklugu falan olsa Allah korusun daha beter.. Çok şükür hic bir genetik bozukluk yok. Bir tek esimde vitamin eksikliginden dolayi kalitesiz sperm oluşmuş. Onlar da zaten yikandi 52 milyona yakin saglikli sperm çıktı. Kesin gebelik olusmayabilir tabi ki ama en azindan çözülmez bir sorunumuz yok elhamdulillah.. Rabbim daha fazla aratmasin insallah hic birimize..
Kızlar dün hepimiz adına mübin duasını Yasin Şerif'i okudum bugun yine okuyacam.sabah gözümü açar açmaz rabbim dedim tüm evlat isteyen kuluna nasip et anne baba olmayı.tabi canim dha var adetimize bu donemde bol bol dua ve pozitf dsunce lazm bze zaten dyorumki allahm illa asilamm tutsn demyrm sna braktm hayrlsni ver
allah razi olsun rabbim dualarini kabul etsn insallah. Bnde asilama gnu bkac saat yattm sonra ev islernI yaptm doktorm sknti olmz ddi onemli olan agr kaldrmamk fzla yorlmamakKızlar dün hepimiz adına mübin duasını Yasin Şerif'i okudum bugun yine okuyacam.sabah gözümü açar açmaz rabbim dedim tüm evlat isteyen kuluna nasip et anne baba olmayı.
Anladm canm saol.senin aşılama nezaman olmuştu peki?allah razi olsun rabbim dualarini kabul etsn insallah. Bnde asilama gnu bkac saat yattm sonra ev islernI yaptm doktorm sknti olmz ddi onemli olan agr kaldrmamk fzla yorlmamak
carsamba oldum canm dha iyi ara ara bel agrm oluyo adet agrsi gbi nedendr bilmemAnladm canm saol.senin aşılama nezaman olmuştu peki?
Canm sen daha çok yenisin.ben p.tesi oldum ama Hale'n bu yumurtalıklar beni mahvedio.hani yürümekte bile zorlanıyorum.carsamba oldum canm dha iyi ara ara bel agrm oluyo adet agrsi gbi nedendr bilmem
evet canm yeni dha . Allah allah nye o kdar agryo acaba. Snn kac yumurtan olustu ve ilk asilaman miCanm sen daha çok yenisin.ben p.tesi oldum ama Hale'n bu yumurtalıklar beni mahvedio.hani yürümekte bile zorlanıyorum.
hc skma canni arkadasm rabbm illlaki vercek hayrlsyla versn yeterki ilk asilamanmydiİyi günler arkadaşlar sonucumu öğrenmeden regli oldum sonuçta zaten negatifmiş inşallah sizden iyi haberler alırız
İlk aşılama evet aynen hayırlısı olsun demekden başka çare yok canım inşallah sizinkilerden güzel haber alırızz Rabbimin isteğiylehc skma canni arkadasm rabbm illlaki vercek hayrlsyla versn yeterki ilk asilamanmydi
amin canm insallah aralikta benimde ilk asilamam tutmamisti. Smdi 2. Asilma oldu carsamba gunu illa olsun demiyorum hayirlysa saglklysa olsun canm artk olumsuz dsunmek istemiyorumİlk aşılama evet aynen hayırlısı olsun demekden başka çare yok canım inşallah sizinkilerden güzel haber alırızz Rabbimin isteğiyle
Aynen öle canım Rabbim herşeyim hayırlısını versin sağlıkla düşünme zaten rahat olmak gerekiyomuş onu anladımamin canm insallah aralikta benimde ilk asilamam tutmamisti. Smdi 2. Asilma oldu carsamba gunu illa olsun demiyorum hayirlysa saglklysa olsun canm artk olumsuz dsunmek istemiyorum
CNm yaaa kıyamamİyi günler arkadaşlar sonucumu öğrenmeden regli oldum sonuçta zaten negatifmiş inşallah sizden iyi haberler alırız
CNm yaaa kıyamamolsun inşallah bidahakine.sen moralini yuksek tut.rabbim hepimize sabır versin...
Üzülüyor insan elinde olmadan birde sonucu öğrenmeden regli oldum 3 şubatta aşılama oldum bugün sabah kan vermeye gittim kan verdim öğlen sonucu öğrencektim sonucu öğrenmeden regli oldumAyy çok üzüldüm valla.hani insan elinde olmadan üzülüo.sen nezaman yapmıştın ki aşılamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?