Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay canim ya agzndan bal damliyo insalh ya su mubarek cuma gununde kabul olsun tum dualr. Allah razi olsun snden:)kasiklrm bnmde cok az agrdi bakalm gorcz nolck

B
Bende çıktı pıhtılaşma o dediğiniz tüm tahlilleri ben de yaptm.sadece pıhtılaşması çıktı.şimdi aşılamayla birlikte doktorum verdi.ne olur ne olmaz die günde 1 tane vuruluyorum.

tabi canim dha var adetimize bu donemde bol bol dua ve pozitf dsunce lazm bze zaten dyorumki allahm illa asilamm tutsn demyrm sna braktm hayrlsni ver
Kızlar dün hepimiz adına mübin duasını Yasin Şerif'i okudum bugun yine okuyacam.sabah gözümü açar açmaz rabbim dedim tüm evlat isteyen kuluna nasip et anne baba olmayı.

Kızlar arada ben iş yapmaya çalışıyorum.bulaşıktı yemekti çamaşır seriyorum.sizce de sorun olmaz demi.4 gün boyunca dinlendim yattım hep.bugun biraz yapayım dedim ama agrım var tabi.

Kızlar dün hepimiz adına mübin duasını Yasin Şerif'i okudum bugun yine okuyacam.sabah gözümü açar açmaz rabbim dedim tüm evlat isteyen kuluna nasip et anne baba olmayı.
allah razi olsun rabbim dualarini kabul etsn insallah. Bnde asilama gnu bkac saat yattm sonra ev islernI yaptm doktorm sknti olmz ddi onemli olan agr kaldrmamk fzla yorlmamak

İyi günler arkadaşlar sonucumu öğrenmeden regli oldum sonuçta zaten negatifmiş inşallah sizden iyi haberler alırız

İlk aşılama evet aynen hayırlısı olsun demekden başka çare yok canım inşallah sizinkilerden güzel haber alırızz Rabbimin isteğiyle
amin canm insallah aralikta benimde ilk asilamam tutmamisti. Smdi 2. Asilma oldu carsamba gunu illa olsun demiyorum hayirlysa saglklysa olsun canm artk olumsuz dsunmek istemiyorum

Ayy çok üzüldüm valla.hani insan elinde olmadan üzülüo.sen nezaman yapmıştın ki aşılamayı
Üzülüyor insan elinde olmadan birde sonucu öğrenmeden regli oldum 3 şubatta aşılama oldum bugün sabah kan vermeye gittim kan verdim öğlen sonucu öğrencektim sonucu öğrenmeden regli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…