Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülüyor insan elinde olmadan birde sonucu öğrenmeden regli oldum 3 şubatta aşılama oldum bugün sabah kan vermeye gittim kan verdim öğlen sonucu öğrencektim sonucu öğrenmeden regli oldum
Bence o sonucu yinede al canm ya.bir bak bakalım.degern kaç.rabbim inşallah tez vakitte verir gülüm.dua etmekten başka çare Yok

Kizlar 2 gun oldu asilamam olali ama oldugumdan beri ara ara adet olcakmisim gibi belim agriyo sizdede varmi bu durum neden olablr
Benimde kasıklarım ve ara ara belim ağrıyor... sürekli yatmıyorum bende çok yormadan kendimi iş yapıyorum dün yemek yaptım sadece ağır kaldırmıyorum

Sıkma canını lütfen gerçekten tanımazsam da aynı şeyler yaşanınca şuan nasıl oldugunu tahmin edebiliyorum..sana bişey söyliyeyim ama canm madem bukadar heves ettik hiç ara verme.2. Yi dene
Aynen öle ne kadarda tanımasak birbirimizi konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor birbirimizi anlaya biliyoruz hiç delse Allahın izniyle Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip etcek biliyorum zaten ama pes etmek yok ben elimden gelini yapcam zaten 1 ay normal ilşki dedi gine kendiliğinden olmazsa gine gitçem

B

Bende çıktı pıhtılaşma o dediğiniz tüm tahlilleri ben de yaptm.sadece pıhtılaşması çıktı.şimdi aşılamayla birlikte doktorum verdi.ne olur ne olmaz die günde 1 tane vuruluyorum.
Ablam da vuruluyordu canim basit minik bir igne ama gerek olmasa keşke ışte.. Allah yardimcin olsun kullanma saatlerin duzenli olsun her 24 saatte bir. Telefonunu kur hatirlatsin

Kızlar size bişey sorucam ben çok muzdaribim ondan sizden bilgi almam gerek kabızlık sorunu yaşayan varmı?ben artık tualette ıkındım okadar kötüyüm 1 haftadır ve göbeğim aldı başını gidio

Kızlar size bişey sorucam ben çok muzdaribim ondan sizden bilgi almam gerek kabızlık sorunu yaşayan varmı?ben artık tualette ıkındım okadar kötüyüm 1 haftadır ve göbeğim aldı başını gidio
Çok ıkınma canım su iç bol bol çorba iç bağırsakları çalıştırır

Valla aferin canm bak bende umutlandm.bu benim ilk aşılamam olmazsa gitmem daha dedim doktorda öyle söyleyince.ama olsun Allah güç verdikçe bende uğraşacak.pes etmiycem.rabbim elbet vericek birgün ama biz hemen istiyoruz işte

Ablam da vuruluyordu canim basit minik bir igne ama gerek olmasa keşke ışte.. Allah yardimcin olsun kullanma saatlerin duzenli olsun her 24 saatte bir. Telefonunu kur hatirlatsin
Öylemii valla ben akşamdan akşama vuruodum.saat tutmuodum hani.söyledigin iyi oldu canm çok saol.

Sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine bol su iç canım işe yarar

Aynen inşallah Rabbim nasip etcek bizede inşallah tutar canım içini ferah tut yeter

İyi günler arkadaşlar sonucumu öğrenmeden regli oldum sonuçta zaten negatifmiş inşallah sizden iyi haberler alırız

bundan sonra iyi haberler alırsınız inşallah. ben hala adet olamadım sonucun negatifliğini unutup acaba adet olabilecek miyim diye düşünüyorum. belki bu ay kendiliğinden olur yeterki üzülmeyelim

bundan sonra iyi haberler alırsınız inşallah. ben hala adet olamadım sonucun negatifliğini unutup acaba adet olabilecek miyim diye düşünüyorum. belki bu ay kendiliğinden olur yeterki üzülmeyelim
Canm progestan kullandn mı?oda adet olmaya engel oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…