Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülüyor insan elinde olmadan birde sonucu öğrenmeden regli oldum 3 şubatta aşılama oldum bugün sabah kan vermeye gittim kan verdim öğlen sonucu öğrencektim sonucu öğrenmeden regli oldum

Canim benim ne olur üzmemeye çalış kendini. cok şükür ki saglıgımız sıhhatimiz yerinde.biliyorum Ne desek teselli etmez seni ama hepimizin ne olacağı belli değil ne umutlar yanıp sönüyor rabbim daha fazla aratmasın insallah

Kızlar size bişey sorucam ben çok muzdaribim ondan sizden bilgi almam gerek kabızlık sorunu yaşayan varmı?ben artık tualette ıkındım okadar kötüyüm 1 haftadır ve göbeğim aldı başını gidio
Ayyyyy canim ayni durumdayim hatta hayatimda ilk defa hemoroit oldum galiba çünkü kan geliyo çok fena biseymis... Ama hic ikinmamaya çalışıyorum ikinmak cok tehlikeli bu aralar... Siyah kayısı al ye canim bol bol bagirsaklari cok iyi calistiriyor

Biraz daha iyim çok saolun arkadaşlar her şey için hakkımızda hayırlısı olsun

kullandım iki gün önce bıraktım kullanmayı bakalım adet belirtilerim ne zaman gelecek.
İnşallah regli olursun benim iki günüm vardı 20 sinde olcak normalde bugün jeli kullanmadım kan testini yaptırcaağım iççin sabah kan verdim daha sonucu öğrenmeden adet oldum

Allah hakkimizda her
Biraz daha iyim çok saolun arkadaşlar her şey için hakkımızda hayırlısı olsun
Canim Allah hakkinda hayirlisini versin canim kaderimizde ne varsa yasiyoruz hepimiz aslinda ama ister istemez üzülüyor insan tabi.. Biz de beklemedeyiz bakalim nasip belki bizim tutmayacak.. Nasip.. İlk aşılama miydi canim senin

Amin canım aynen öle her şey Allahtan inşallah tutar senin yüzünüz gülsün hayırlısını nasip etsin Rabbim evet ilk aşılama

İnşallah regli olursun benim iki günüm vardı 20 sinde olcak normalde bugün jeli kullanmadım kan testini yaptırcaağım iççin sabah kan verdim daha sonucu öğrenmeden adet oldum

normal günümüzde oluyorsak o zaman daha çok var benim. bi arkadaşım test günü hep adet oldu iki kez aşılama yaptırmıştı o da. öyle olunca bende merak ettim acaba test günü adet mi olmak gerekiyor diye. ben kan testini iki gün önce yaptırdığım için erken bıraktım, daha önce de kullanmıştım progesteron ama böyle gecikme yapabileceği aklıma hiç gelmedi.

Olursun o zaman ilaçların etkiside olabilir

Olursun o zaman ilaçların etkiside olabilir

inşallah olurum, sağda olan yumurtalarım zaten çatlamadı bence. solda bi tane daha vardı belki o çatlamıştır ancak normale döner diye düşünüyorum. sonucu öğrenince insan rahatlıyor tabi beklerken acabalar doluyordu.

Yaaa nasil bi surec cok mu sancili...vajina aciyor muu...caniniz cok yaniyoo mu...eger skntili biseyse cevap vermeyin...guzel dusunceler gitmesin aklimdan...ben de cocugum olmazsa asilama yaptircam...
Cnm hiç korkma muayene gibi ayni

Bende aşılama oldum kızlar 8.gunum 4.gundur kabizim goguslerim agriyo
Hayırlı olsun canım.inşallah tutar bu ay.rabbim hepimizin duasını kabul eyler inşallah.bende çok fena kabızım 1 haftadır.kendimi çok sıktım ve kasıklarım acayip agrıo.artıo nefes alamıyorum gibi

Bende de aynı durum cnm ya iki gündür çok ikindim kanadı sonunda naptisam kabizim gecmiyo

Nasıl oldu peki CNm aşılaman?kaç sperm ve yumurtalık oluştu?
Cnm dört yumurtam vardi iki tanesi küçüktü iki tanesi büyüktü 18m yakındı sperm sayısını bilmiyorum geç kaldım diye aşılamaya raporu doktora sonra yolları dediler

Cnm dört yumurtam vardi iki tanesi küçüktü iki tanesi büyüktü 18m yakındı sperm sayısını bilmiyorum geç kaldım diye aşılamaya raporu doktora sonra yolları dediler
Hadi hayırlısı canm.inşallah tutar yaa.bundan sonra hep hamileligimizle ilgili konuşuruz inşallah.tutmayan arkadaşlarda biran önce olur da tekrar yüzleri Güler.

Hadi hayırlısı canm.inşallah tutar yaa.bundan sonra hep hamileligimizle ilgili konuşuruz inşallah.tutmayan arkadaşlarda biran önce olur da tekrar yüzleri Güler.

Canim doktor sana ne zaman test demişti.bana 15 gün sonra dedi ama 12.gun aile hekimliğine gitsek yaparlar mi kan tahlili.bizim aile hekimliği biraz nazlı kan bakma konularında.yani biz istesek yapmak mecburundalar mi?fikri olan var mi?

Tabikide canm yapmak zorundalar.ama her yer öyle nazlı şöyle yap kan vereceğin zaman adetin geçtimi die soruolar ya evet geçti de hatta at 1 hafta de.geçmedi diyince nazlanıolar.bide tedavi sürecinde oldugunu belirtirsen hemen yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…