Ama benm doktor nezaman yap demedi sadece dün gittimde haftaya bidaha gel dedi.[/QUOT
Hani bana demedi canm ama internette baktım kadarıyla bi çok kişi 10.gününde bile hamile oldugunu öğrenmiş.bilmiyorum bende artık.
Tabikide canm yapmak zorundalar.ama her yer öyle nazlı şöyle yap kan vereceğin zaman adetin geçtimi die soruolar ya evet geçti de hatta at 1 hafta de.geçmedi diyince nazlanıolar.bide tedavi sürecinde oldugunu belirtirsen hemen yaparlar.
Rabbbim içimizi içini biliyo ya..bende de çok oldu bu bazen kıskançlık die düşündüler,kimisi bebeğini eline verir ama sanki benm gözüm değecek gibi düşündüler,kimisi gerçekten olsun istedi ama acıyarak...rabbim inşallah tez vakitte sana bana isteyen herkeze nasip eder.biraz bizim için zor bir durum.allahm bizi de görür inşAnladım canim.Aynen dedigin gibi tedavi olduğumu da söylersem etkili olur :) 12. Gün kan testi yapmaya niyetim var ama o an ki ruh halime de bağlı :) az önce bebek görmesinden geldik.masallah cok tatlı bir bebekti 2 Aylik.kucağıma verdiler hemen neyse epey durdu bende.bu gittiğim bilmem kaçıncı bebek görmesi sayamadim belki bir 20 bebek olmustur.kiminin ilk bebegi kiminin ikinci.Allahim bizlerde nasip eder insallah.Bu gittiğimiz ailenin düğününe de gitmiştik şimdide bebeğine gitmek nasip oldu.Öyle içimden tevekkülle beklemekteyim çıktık geldik daha sıra da 2 tane daha bebek görmesi bekliyor beni.Allahim sesimi duyar insallah.kabul olur dualarım. paylaşmak istedim sizlerle de...
Bendede oldu derken bebek görmesine gittimiz zamanlar canm.hiç unutmam görümcemin kızı oldu mşlh çok tatlı diyorum.arkamdan kayınvalide dahil 10 kişi sırf ben öyle dedim die maşallah der.ondan artık sevmiyorum başkasının çocuğunu Allah bagışlasın diyorum kucağıma almıyorum.
Aynen canm bende çok yaşadığım için anlat anlat bitmez yani..ve kendimi bigün eşime sordum bebek görmesine Gittimizde.hani beni gözlemlemesini istedim acaba benmi kuruntu ediyorum die.o bana kendimden daha çok hak verdi.inşallah ben hatta 3 üz olsun istiyorum.rabbim inşallah nasip eder::))Bence hepimiz cok zor süreçler yasıyoruz.Kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbim.bazen huysuzlaniyorum durduk yere hic sebebisiz mutsuz mutsuz dolanıyorum evin icin de.aslinda bi sebebi varda içime atıyorum.zaten o dış etkenler akraba konuKomsu yok mu apayrı olay hepsi.anlatmakla bitmez ve seni de cok iyi anlıyorum.hem kendi elleriyle bebeklerinden soğuturlar hemde bebeğimi sevmiyor kıskanıyor derler.yani hep bişeyler der dururlar.bir gün hepsini ağzını büzecek hayırlı evlatlar nasip edecek rabbim.nur topu gibi saglikli sıhhatli evlatlarım olacak cok inanıyorum buna.her çekilen çilenin bir mükafatı olacaktır.rabbimde esirgemeyecek bizlerden merhametini inanıyorum.
Aynen canm bende çok yaşadığım için anlat anlat bitmez yani..ve kendimi bigün eşime sordum bebek görmesine Gittimizde.hani beni gözlemlemesini istedim acaba benmi kuruntu ediyorum die.o bana kendimden daha çok hak verdi.inşallah ben hatta 3 üz olsun istiyorum.rabbim inşallah nasip eder::))
Aynen canm iğnenin etkisi daha var zaten hamilelik olsa bile 8.günde belli etmez.döllenme bile birkaçgün sürüo.sen erken yapmışsın ve kafanı takma fazla.daha belli olmaz yani.Dün 8.gundu kan yaptırdım 6 çıktı iğneyi vurulali da 9.gundu iğnenin etkisi devam ediyo
Ya arkadaşlar da geçmiş etkisi bende nie hala var anlamiyorum ilaç beni çok sevdi galiba geç terkediyo beniAynen canm iğnenin etkisi daha var zaten hamilelik olsa bile 8.günde belli etmez.döllenme bile birkaçgün sürüo.sen erken yapmışsın ve kafanı takma fazla.daha belli olmaz yani.
Bilmiyorum canm hamilelik te olabilir ama benim bildiğim kadarıyla en az 10 gün boyunca etkisi sürüo.hatta bunu doktor bizzat söylemişti.nasıl peki arkadaşlarının sonucu olumlu mu?6 az olduğu için diyorum ben igne etkisidir die.inşallah gebeliktir.3 gün sonra bidaha yaptır yükselişteyse hamileliktir inşallah.rabbim Ümit'lerimizi boşa çıkarmaz inşallahYa arkadaşlar da geçmiş etkisi bende nie hala var anlamiyorum ilaç beni çok sevdi galiba geç terkediyo beni
Amin cnm dün aynı gün aşılama olduğum arkadas da idrar tahlili yaptı bende onda negatif bende pozitif ondan kanda baktirdimBilmiyorum canm hamilelik te olabilir ama benim bildiğim kadarıyla en az 10 gün boyunca etkisi sürüo.hatta bunu doktor bizzat söylemişti.nasıl peki arkadaşlarının sonucu olumlu mu?6 az olduğu için diyorum ben igne etkisidir die.inşallah gebeliktir.3 gün sonra bidaha yaptır yükselişteyse hamileliktir inşallah.rabbim Ümit'lerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Anladm canm inşallahta vardır ama dedim gibi 2 3 gün sonra bidaha yaptr eger değerler artıosa var demektir.güzel haberlerini bekliyoruz gülüm.Amin cnm dün aynı gün aşılama olduğum arkadas da idrar tahlili yaptı bende onda negatif bende pozitif ondan kanda baktirdim
İnş cnm benimAnladm canm inşallahta vardır ama dedim gibi 2 3 gün sonra bidaha yaptr eger değerler artıosa var demektir.güzel haberlerini bekliyoruz gülüm.
Sende nasıl belirtiler var canm?akıntın falan agrın varmıİnş cnm benim
Gunaydın kızlar..bugun benim aşılamanın 6.günü akıntım falan Yok hiç normalmi bu??siz nasılsınız?
Valla bende anlamadm canm araştırıyorum ama..Canim akıntı hamilelik belirtisi mi? Benim de akıntım yok.pek bişey hissetmiyorum desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?