Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam, ben gecen ay gittim doktora adetimin 2.günü ultrasonla bakıldı 3.gün hormon ve diğer kan tahlilleri 1hafta sonra hsg ve sonra smear kültür testi verdim. Ultrasonda hersey yolunda ve yeterli dedi. Rahim filmi temiz cıktı. Smear kültür de sıkıntısız. Hormonlarda prolaktin yüksek cıktı tsh da. Prolaktine dostinex verdi. Tsh icin endokrinolojiye yolladı. Ama bana yumurta takibi ya da aşılama bahsetmedi yumurta büyüyor mu vs bakmadı sizce neden

Canim senin regline kaç gün var?benim 7 gün kaldı bakalım.zaman geçmiyor gerçekten.regl günü ve ertesi gün gelmezse umut edebilirim insallah :)
Aşılamaya göre sayacagiz canim. 15. Gün doldugunda test yapacagim. Yani benim de 7 günüm var. Ama regl günüm 2 mart gibi... İnsallah regl yok bize 9 ay... Ayyy Allah im ne hevesle hegecanla bekliyoruz kabul et dualarimiziiiii

Amin canim inşallah.rabbim görüyor duyuyor bizleri 15. Günü beklersem daha 11 günüm var regl gününü beklersem 7 günüm var.zaman geçmiyor bişeylerle uğraşıyorum ediyorum ama arada bir heyecan kaplıyor içimi tekrar hulyalara dalıyorum insallah kabul olmustur dualarımız

Nasil yani o zaman sen asilamani baya geç mi yaptirdin kacinci gün yaptirdin ki canisi

Aynen canm yaa sen geç mi yaptırdın aşılamayı?hani yumurtalar mı geç büyüdü yada.benim adetime daha 2 hafta var..

Nasil yani o zaman sen asilamani baya geç mi yaptirdin kacinci gün yaptirdin ki canisi

Reglin 13. Gecesi catlatma iğnem vuruldu 36 saat sonra yani 15. Günü de aşılamam yapıldı canim.ortalama 27 günde bir regl olurum o nedenle regl günümü beklemek daha yakın geliyor :) sana kaçıncı gün aşılama oldu canim?

Kızlar nasılsınız bugun benim adetime daha 2 hafta kadar var ama dün gece adet sancısı gibi bi sancı yaşadım.şuan yok ama sizin durumlar nasıl?

Kızlar nasılsınız bugun benim adetime daha 2 hafta kadar var ama dün gece adet sancısı gibi bi sancı yaşadım.şuan yok ama sizin durumlar nasıl?
Benim 6 Gün kaldi ama tık yok... Uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim..cok cok az kasilma tutup geciyor onlari önemsemiyorum

Ben cok dolanırsam evin içinde,is güç icin, kasiklarim agriyor geri uzanıyorum.Ancak cok da dinlenebilme fırsatı bulamadım.yemekti bulaşıktı birde üstüne davetsiz misafir eklenince....Allah sonumuzu hayır etsin.

bugün aşılamamın 11.günü. sabah evde test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı sanırım. yarın kan vercem ama hiç içimden gelmiyor.

bugün aşılamamın 11.günü. sabah evde test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı sanırım. yarın kan vercem ama hiç içimden gelmiyor.

Canim idrar testi için çok erken özellikle 13. Günden itibaren idrar da belli oluyor diyenler var.bebek rahme düştükten sonra bthcg yükselmeye başlıyormuş.bebegin de rahme düşmesi 6-7 günü buluyormuş.Bu gunler kritik günler yarında bekle salı günü kan ver derim.net bilgi elde etmen açısından iyi olur.

crinone jel kullanıyorum çok rahatsız etmeye başladı. aşılamaya tutmadıysa bırakayım bir de onun sıkıntısını çekmeyim diyorum. ama yarın kan vermeyim değil mi. hem negatifi görmeye hazır değilim

Bence verme arkadasım biliyorum sabretmek cok zor.Ama kan verdikten sonra da acaba erken mi oldu diye yine vesvese edeceksin.yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmişsin bekle biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…