Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar nasılsınız bugun benim adetime daha 2 hafta kadar var ama dün gece adet sancısı gibi bi sancı yaşadım.şuan yok ama sizin durumlar nasıl?
Aşılamanın 5. Günü çok ayakta kalırsam bel ağrısı oluyor. Kasık ağrım başlardaki gibi çok olmasada yinede oluyor...Kaynım hastanede yatıyor iki gündür hiç dinlenemedim... Beklemek çok zor Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun

Anladığım kadarıyla senin önce hormonlarının normale dönmesini bekliyor sonraki adette tedaviye başlayacak olabilir.

Anladığım kadarıyla senin önce hormonlarının normale dönmesini bekliyor sonraki adette tedaviye başlayacak olabilir.
Bana ilacın bitince gel ya da ilaca şu kadar ay devam et de demedi... bari ben ilaç bitince gidiyim üf cok sinir oluyorum bu huylarına

Bana ilacın bitince gel ya da ilaca şu kadar ay devam et de demedi... bari ben ilaç bitince gidiyim üf cok sinir oluyorum bu huylarına
Adetin 2. Günü gidip hormon tahlili ver tekrar baksın tsh, lh ve prolaktine. Eğer düzeldiyse aşılama yapalım diyebilir.

bugün aşılamamın 11.günü. sabah evde test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı sanırım. yarın kan vercem ama hiç içimden gelmiyor.
Canm hayırlı olsun..bencede bekle biraz.yoksa o psikolojiyle bile adet görmeyecegin hamile kalacagn olsada oda olmuo.sabret 15 güne kadar.rabbim inşallah hepimize anne olmayı bu ay nasip eder.o idrar testlerinede güvenme.guzel haberlerini bekliyoruz canm

Doktorum bana jel vermedi progestan verdi oda ben ısrarla istedim.jel niçin

Valla canm bugun benim 1 hafta doluyo ilk defa bugun biraz yordum kendimi oda hava çok güzeldi die temiz havaya çıktım.dikkat et kendine fazla yormadan iş yap.yoksa Allah etmesin ama senden başka kimseye bişey olmaz.rabbim tez vakitte bebişlerimizi bize versin

amin canım hepimizin güzel haberleri inşallah

Zaten anne rahmine 7 8 gün sonra yerleşiyomuş canm.bende baya araştırdım internetten kii doktorlarda öyle söylüo.sıkma sen canını şimdiden..inşallah olur güzel haber duymak istiyorum artık

Canm nasılsın durumun nasıl?fazla girmiyosun konuşamadık hiç

Çok yoğundum misafirliğe git.misafirler gelsin derken kendime yeni geliyorum :)arada girip baktım ama dikkatim dağınıktı.iyiyim cok şükür.kasiklarim da yer yer agri oluyor batma gibi.bide dolgunluk hissediyorum ama Bunlar tamamen kendimi dinlediğim icin de olabilir bilemiyorum.sende durumlar nasıl?nasil hissediyorsun? Cumartesi regl günüm sabırsızlık ediyorum bazen.insallah tutmuştur hayirlisiyla rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.

Kizlar son durumlariniz nasil belirtiler flan varmi. Ne guzel aklma getrmyodum dusnmycektm yani ama dun aksam ruya gordum hayr olsun cok etkilendm kalktm agladm rabbim fazla aratmadan bizlerede nasip etsin

Kizlar son durumlariniz nasil belirtiler flan varmi. Ne guzel aklma getrmyodum dusnmycektm yani ama dun aksam ruya gordum hayr olsun cok etkilendm kalktm agladm rabbim fazla aratmadan bizlerede nasip etsin
Amin inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı... Hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…