Aşılamanın 5. Günü çok ayakta kalırsam bel ağrısı oluyor. Kasık ağrım başlardaki gibi çok olmasada yinede oluyor...Kaynım hastanede yatıyor iki gündür hiç dinlenemedim... Beklemek çok zor Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsunKızlar nasılsınız bugun benim adetime daha 2 hafta kadar var ama dün gece adet sancısı gibi bi sancı yaşadım.şuan yok ama sizin durumlar nasıl?
Selam, ben gecen ay gittim doktora adetimin 2.günü ultrasonla bakıldı 3.gün hormon ve diğer kan tahlilleri 1hafta sonra hsg ve sonra smear kültür testi verdim. Ultrasonda hersey yolunda ve yeterli dedi. Rahim filmi temiz cıktı. Smear kültür de sıkıntısız. Hormonlarda prolaktin yüksek cıktı tsh da. Prolaktine dostinex verdi. Tsh icin endokrinolojiye yolladı. Ama bana yumurta takibi ya da aşılama bahsetmedi yumurta büyüyor mu vs bakmadı sizce neden
Bana ilacın bitince gel ya da ilaca şu kadar ay devam et de demedi... bari ben ilaç bitince gidiyim üf cok sinir oluyorum bu huylarınaAnladığım kadarıyla senin önce hormonlarının normale dönmesini bekliyor sonraki adette tedaviye başlayacak olabilir.
Adetin 2. Günü gidip hormon tahlili ver tekrar baksın tsh, lh ve prolaktine. Eğer düzeldiyse aşılama yapalım diyebilir.Bana ilacın bitince gel ya da ilaca şu kadar ay devam et de demedi... bari ben ilaç bitince gidiyim üf cok sinir oluyorum bu huylarına
Canm hayırlı olsun..bencede bekle biraz.yoksa o psikolojiyle bile adet görmeyecegin hamile kalacagn olsada oda olmuo.sabret 15 güne kadar.rabbim inşallah hepimize anne olmayı bu ay nasip eder.o idrar testlerinede güvenme.guzel haberlerini bekliyoruz canmbugün aşılamamın 11.günü. sabah evde test yaptım negatif çıktıbu ay da olmadı sanırım. yarın kan vercem ama hiç içimden gelmiyor.
Doktorum bana jel vermedi progestan verdi oda ben ısrarla istedim.jel niçincrinone jel kullanıyorum çok rahatsız etmeye başladı. aşılamaya tutmadıysa bırakayım bir de onun sıkıntısını çekmeyim diyorum. ama yarın kan vermeyim değil mi. hem negatifi görmeye hazır değilim
Valla canm bugun benim 1 hafta doluyo ilk defa bugun biraz yordum kendimi oda hava çok güzeldi die temiz havaya çıktım.dikkat et kendine fazla yormadan iş yap.yoksa Allah etmesin ama senden başka kimseye bişey olmaz.rabbim tez vakitte bebişlerimizi bize versinAşılamanın 5. Günü çok ayakta kalırsam bel ağrısı oluyor. Kasık ağrım başlardaki gibi çok olmasada yinede oluyor...Kaynım hastanede yatıyor iki gündür hiç dinlenemedim... Beklemek çok zor Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun
Canm hayırlı olsun..bencede bekle biraz.yoksa o psikolojiyle bile adet görmeyecegin hamile kalacagn olsada oda olmuo.sabret 15 güne kadar.rabbim inşallah hepimize anne olmayı bu ay nasip eder.o idrar testlerinede güvenme.guzel haberlerini bekliyoruz canm
Canm nasılsın durumun nasıl?fazla girmiyosun konuşamadık hiçCanim akıntı hamilelik belirtisi mi? Benim de akıntım yok.pek bişey hissetmiyorum desem yeridir
Canm idrarda çıkmaz.kan testi yap.oda daha erkenKızlar asilamanin 11.gunu idrar testi malesef negatif
Yarın yaptırmayı dusunuyorumCanm idrarda çıkmaz.kan testi yap.oda daha erken
Bak bakalım inşallah güzel haberler verirsin.bebişimize kavuşuruz artıkYarın yaptırmayı dusunuyorum
Erken gebelik testimiydi yaptığın?Yarın yaptırmayı dusunuyorum
Yok cnm normal testErken gebelik testimiydi yaptığın?
Yok cnm normal test[/QUOTE
Anladm canm.hadi hayırlısı
Canm nasılsın durumun nasıl?fazla girmiyosun konuşamadık hiç
Amin inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı... Hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah hepimizKizlar son durumlariniz nasil belirtiler flan varmi. Ne guzel aklma getrmyodum dusnmycektm yani ama dun aksam ruya gordum hayr olsun cok etkilendm kalktm agladm rabbim fazla aratmadan bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?