Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladm canm fazla göremeyince seni merak ettim:)ayyy inşallah tutmuştur rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.bende gayet iyiyim valla canm hani akıntı falan da hiç olmadı.ama baya kaşıntı var özel bölgede.dün öksürdüm birden kasıgım baya rahatsız etti.onun dışında topladım kendini.şimdi beklemedeyim bende.benm daha baya var adet günüme:) aşılama gününü hesaplıyorum ben.

Kizlar son durumlariniz nasil belirtiler flan varmi. Ne guzel aklma getrmyodum dusnmycektm yani ama dun aksam ruya gordum hayr olsun cok etkilendm kalktm agladm rabbim fazla aratmadan bizlerede nasip etsin
İnşallah rüyan güzel sonuçlanır canm.rabbim tüm evlat die bekleyen herkeze nasip ederde hepimizin de yüzü güler..

İnşallah rüyan güzel sonuçlanır canm.rabbim tüm evlat die bekleyen herkeze nasip ederde hepimizin de yüzü güler..
amin canim insallah cok tsekkurler iyi niyetin icin insllah rabbm bekleyen isteyen hrkse versn. Ruyamn anlmda cok guzel grcekten o kdar istyrmki grcek olmasni

Glysn sen naptın canm?nasıl gidio sağlık durumunda bi degişiklik varmı?
Aşılama gününüde sayarsak bugün 6. günüm... Bugün akıntım başladı... Kasık ağrım arada oluyor...Kendimi dinlemeyim çok düşünmeyim diyorum ama olmuyor... Bugün hiç geçmedi sanki biran önce 14-15 gün olsada test yaptırsak keşke

amin canim insallah cok tsekkurler iyi niyetin icin insllah rabbm bekleyen isteyen hrkse versn. Ruyamn anlmda cok guzel grcekten o kdar istyrmki grcek olmasni
İnanki canm nekadar zor aşamalar oldugunu çeken bilir derler yaa rabbim kimseye yaşatmasın.sen anlatıosun ama hepimiz senin gibiyiz.umutla bekliyoruz.

Anladım canim.insanin eli kolu bağlı kalıyor artık.bekmekten baska bişey gelmiyor.ne kadar belirti arasamda zamanı gelmeyince belli olmuycak.Allah buyuk bakalım.

Aynen canm yaa.bende de batmalar var.kasık agrım geçti.ama hiç akıntım olmadı benm nedense.inşalah kavuşuruz Artık bu ay.bu konuları değilde bebek eşyasından bahsetsek ne alalım die o günleri iple çekiyorum.

Slm cnm öncelikli olarak değerlerinin normal seviyelere ulaşmasını bekleyecektir sanırım. Doktorun değerlerin yüksekKen bebiş için tedaviye başlayamaz

Kızlar benm sol kasıgımda böyle batma var.sanki yürüdükçe bişey kopacak gibi.sizde de oluyor mu bu tarz şeyler?

Kızlar benm sol kasıgımda böyle batma var.sanki yürüdükçe bişey kopacak gibi.sizde de oluyor mu bu tarz şeyler?
bende o kdar degilde canm cok az ara sra igne batmasi gbi oluyo kasgma ama o her ay oluyo blrtlere inanmyrm artk. Asilamadn beri belim agryo btek canm o da cok degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…