Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet aşılamada çıkmıyo benim 19. gunum aşılamdan sonra ama kanda var idrarda yok umudunuzu yitirmeyin kan verene kadar yıkılmak yok
Öncelikle hayırlı olsun canm.rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.ilk aşılamanmıydı acaba?nasıl geçti sürecin?

ay sorma valla canim olsada artik baska heyecanlar duygular yasasak eve renk gelir. Benim dha 7.gunum canim senin kacti
Valla bende evde 3 yıldır tek oturmak sessizlikten bıktım.evde cıvıl cıvıl çocuğumun sesi gelsin istiyorum artık.rabbim tez vakitte nasip eder inşallah hepimize.benimde 9. Günüm heyecanla bekliyoruz.

İnş cnm ya gözün aydın bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş
bu yıl hepimize iyi gelecek yeterki niyetiniz tek olsun olacakmı olmayacakmı olmasın olacak olsun umudunuzu yitirmek yok olacak isteyen herkesin olacak insallah SAOL canım insallah bir de kesesini görmek nasip olsaydı

Rabbim isteyen herkese nasip etsin evet ilk aşılama çok klomen kullandım ama aşılama yapmamışlardı çok bekledim yani insallah sonu güzel olacak dualarımdasınız
Saol canm benim.bebeişine çok iyi bak ama inanki rabbim kimseyi hastanelere doktorlara düşürmesin.bizlerde bu tüm acıyı stresi üzüntüyü bunun için katlanıyoruz.bi avazda kurtulursun inşlh

Canm ya bende ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo sendede varmı?adetime daha 10 gün var yani.
dogrudur canim cunku bendede var hatta asilamadan beri belim agryo adet olcakmism gibi ama daha erken. Sanki bna hamile kalcam gibime geliyo sdce icimden boyle geliyo her ay olumsuz dusunuyodum bu ay cok farkli hssedyrm hatta ne zaman kalp atslarni duycam onu bile hesapldm heralde kafayi yedim:))

Öncelikle hayırlı olsun canm.rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.ilk aşılamanmıydı acaba?nasıl geçti sürecin?
Rabbim İnsallah sizlere yaşatır bende burdan okuyup sevinirim dualarımdasınız insallah güzel olacak bu yıl

16 ocak adet tarihimdi 17 ocak doktor kontrolum vardı 19 ocak iğneli tedaviye başladık yumurtalar gelişti ve 31 ocak çatlatma iğnesi 2 şubat aşılama oldu sonrasında bir jel kullandım ve gün aşırı ilişki olsun ki yumurta bazen geç çatlar dedi doktor bekledik aşılamadan bugune kadar bugun bir kan testi ve pozitif dedi kan testim (tabi buarada nerdeyse hergün evde test yaptım hatta dün sabah yine yaptım çıkmadı negatif hemen kan verdim bugün pozitifi görünce şaşırdım) işte böyle geçti zor beklemek en kötüsü ama iyi düşünmek lazımmış umudumuzu yitirmemek lazımmış

masallah canim ne guzel hayirlisi olsun rabbim bi gun veriyo onun otesine gecilmiyo ne yaprsk yapalm onun takdiri. Ne zmandr istydonuz bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…