Ayyy canm yaa allahım görüyo ya bizleri,umutlarımızı inşallah ellerimizi boş çevirmez.bende de bi sakinlik var belki şimdiye 10 kere test almış yapmıştım ama bu defa çok rahatım..inşallah olurda şu bebişler biz de bir ohhhh çeksekdogrudur canim cunku bendede var hatta asilamadan beri belim agryo adet olcakmism gibi ama daha erken. Sanki bna hamile kalcam gibime geliyo sdce icimden boyle geliyo her ay olumsuz dusunuyodum bu ay cok farkli hssedyrm hatta ne zaman kalp atslarni duycam onu bile hesapldm heralde kafayi yedim:))
4 yıldır bekliyordum bu haberi isteyen herkese versin rabbim kimsenin kucağunu boş bırakmasın İnsallahmasallah canim ne guzel hayirlisi olsun rabbim bi gun veriyo onun otesine gecilmiyo ne yaprsk yapalm onun takdiri. Ne zmandr istydonuz bebis
İşte demekki zamanı şimdiymiş canm.inşlh kalp atışlarını da duyarsın da bizlere de haber edersin.aşılamada özellikle yaptığın bişey varmıydı?yada belirtilerin nelerdi?bizde dört gözle beklediğimiz için böyle bilgi almak çok iyi geliyor.Rabbim İnsallah sizlere yaşatır bende burdan okuyup sevinirim dualarımdasınız insallah güzel olacak bu yıl
16 ocak adet tarihimdi 17 ocak doktor kontrolum vardı 19 ocak iğneli tedaviye başladık yumurtalar gelişti ve 31 ocak çatlatma iğnesi 2 şubat aşılama oldu sonrasında bir jel kullandım ve gün aşırı ilişki olsun ki yumurta bazen geç çatlar dedi doktor bekledik aşılamadan bugune kadar bugun bir kan testi ve pozitif dedi kan testim (tabi buarada nerdeyse hergün evde test yaptım hatta dün sabah yine yaptım çıkmadı negatif hemen kan verdim bugün pozitifi görünce şaşırdım) işte böyle geçti zor beklemek en kötüsü ama iyi düşünmek lazımmış umudumuzu yitirmemek lazımmış
Canm ya bende ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo sendede varmı?adetime daha 10 gün var yani.
Aminnn aminnn...allahım sana da hayırlı sağlıklı güzel bir evlat İhsan eylesin.4 yıldır bekliyordum bu haberi isteyen herkese versin rabbim kimsenin kucağunu boş bırakmasın İnsallah
Ama çok yerde okudum canm belirtisi de buymuş aslında adet sancısı gibi sancı olurmuş aşılamanın 7. Gününden sonra.Benimde adet sancılarım oluyor.Ancak benim adete 5 gün kaldı ondan sancılanıyorum sanırım.
İnşallah bebiş Çan'ları çalıyodur.amann adet olmasın..Ama çok yerde okudum canm belirtisi de buymuş aslında adet sancısı gibi sancı olurmuş aşılamanın 7. Gününden sonra.
ayynneeennn canim aynen bi olsa saglkla soyle ustumuzden yuk gtcek sanki hep guzel seyler dusunuyorum acaba cinsiyeti nolur kime benzer benm hamilelgm nasil olur adi ne olur odasi esyalari vs. Cok guzel seyler ya bizlerinde olcak elbet rabbim sevdigi kullari snarms eminim bizim bu sabrmzn mukafati hayrli gzel evlatlar nasip etcek yeterki rabbim fazla aratmasin tez zamanda kavusalm cunku belirsizlik cok zor bilsek ne zman olcagni nolcak bekleriz ama boyle bilmemek o mahvedyo iste hepimze bolca sabr ve umut dliyorumAyyy canm yaa allahım görüyo ya bizleri,umutlarımızı inşallah ellerimizi boş çevirmez.bende de bi sakinlik var belki şimdiye 10 kere test almış yapmıştım ama bu defa çok rahatım..inşallah olurda şu bebişler biz de bir ohhhh çeksek
aynen beklemeliymişim demekki insallah duayrım kalp atışınıda kesesini görseydim henüz görünmedideİşte demekki zamanı şimdiymiş canm.inşlh kalp atışlarını da duyarsın da bizlere de haber edersin.aşılamada özellikle yaptığın bişey varmıydı?yada belirtilerin nelerdi?bizde dört gözle beklediğimiz için böyle bilgi almak çok iyi geliyor.
sadece karın bel ağrı değildir kasıklarında ağrıyodur nezaman aşılama olmuştun jel vermişmiydi doktorunBenimde adet sancılarım oluyor.Ancak benim adete 5 gün kaldı ondan sancılanıyorum sanırım.
Ama çok yerde okudum canm belirtisi de buymuş aslında adet sancısı gibi sancı olurmuş aşılamanın 7. Gününden sonra.
sadece karın bel ağrı değildir kasıklarında ağrıyodur nezaman aşılama olmuştun jel vermişmiydi doktorun
Bende kasık batması sancım var bel ağrısı var baya.akıntı falan Yok ama kabızlık beni mahvetti Nie böyle oldu anlamadm.uyku falan değilde çok halsizim bende.ama bilmiyorum işte kendimi çok umutlandırmak istemiyorum.Doğrudur olabilir canim.Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi o kadar cok benziyor ki insan öyle mi böyle mi anlayamıyor canim.tek farkettiğim şey ayakta biraz dolanayım,mesela mutfakta yemek yaparken biraz fazla ayakta kalıyorum kasiklarim agriyor.normalde hic böyle olmazdım.ayakta kalma sürem uzadıkça evde is güç her neyse uğraştıkça kasik agrim da artıyor.hic yaşamadım bunu.bir de cok uykum geliyor dün surekli uyudum eşim hayret etti banane cok uyuyorsun öyle dedi ya da uyukluyorum durduğum yerde.insallah tutmuştur Ne deyim.gogus hassasiyetim cok yok.sende nasıl canim?
Bende kasık batması sancım var bel ağrısı var baya.akıntı falan Yok ama kabızlık beni mahvetti Nie böyle oldu anlamadm.uyku falan değilde çok halsizim bende.ama bilmiyorum işte kendimi çok umutlandırmak istemiyorum.
Sen nezaman sonucu öğreneceksin peki canm? Ben perşembeye doktorum gel demişti.ZAman yaklaştıkça insan karmaşıklaşıyor en azından ben Suan o haldeyim:) İnsallah rabbim sesimizi duyuyor evlerimize neşe huzur verecek evlatlar nasip eder insallah.
Sen nezaman sonucu öğreneceksin peki canm? Ben perşembeye doktorum gel demişti.
Aynı beennnBana 15. Gün gel dedi.Ancak bu cuma kan testi yapayım diyorum bi taraftan da bekledin bekledin 2 gün daha bekle pazar günü adet tarihim.Ruh halime bıraktım.cunku önceki zamanlarda bekliycem adete kadar derdim sonra kendimi eczanenin kapısında bulurdum
Tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı bizlerin başına olsun :)evde kendi yaptığım testte cıkmadı negatif bende cok üzüldüm kan verdim bugun kanda pozitif yani sakın üzülme bekle kan ver 20. gün kan ver sonucu yaz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?