- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
selam canm napalm vlla gun gecirmeye calsyrz benimde 7.gunum kesinlikle haklsn bnde her ay derdm ay gogsm agrdi ay kasgm batti ama sonuc husran o yuzden fzla taklmmak lazm belrtler hep ayni. Insllah bekledgn sonucu alrsn rabbim yuzunu guldursun insallhSelam kizlar napiyosunuz bakiim. Asilamamin 11. Günü bitti ilk defa bugün kasik agrilarim normalden fazla sürdü ama ben çok fazla vucudumu dinlememe karari aldim hayatima devam ediyorum hatya gün içinde pek aklima bile gelmiyor. Haftasonu tahlil yapacagim insallaaaaaaaahhhhh o guzel haberi alirim.. Hepimiz aliriz insallah..
Amin canimmm valla zaman cabuk geciyor düşünüp beklemeyince:))) son 4 Gün kaldi sonucu ogrenmeye... Icimde tuhaf bir his var bişey hissetmiyorum hamileyim ya da degilim diyemiyorum sanirim degilsem cok fazla uzulmeyecegim ama hamileydem de coooookkk sevinecegim. Rabbim kabul et dualarimiziiiiiiii:))))selam canm napalm vlla gun gecirmeye calsyrz benimde 7.gunum kesinlikle haklsn bnde her ay derdm ay gogsm agrdi ay kasgm batti ama sonuc husran o yuzden fzla taklmmak lazm belrtler hep ayni. Insllah bekledgn sonucu alrsn rabbim yuzunu guldursun insallh
aynen canim ama dusunememekte mesele illa dusunuyoruz:) ne guzel canim hakknda hayirlisi bende bu ay nedense cok umutluyum sanki hamileymisim gibi bnde degsk hssedyrm onceki aylarda hep bu ay tutsun dye dua edydm yda tutmazsa nolur uzulurum dyodum. Ama bu ay hayrlsysa olsun illa olsun demiyorm ve ndnse cok umutluyum. Bu arada ne kadr kendmde blrti aramycm dsemde baktmki gogslrmn uclari acyo sanki dhada dolgun gbiAmin canimmm valla zaman cabuk geciyor düşünüp beklemeyince:))) son 4 Gün kaldi sonucu ogrenmeye... Icimde tuhaf bir his var bişey hissetmiyorum hamileyim ya da degilim diyemiyorum sanirim degilsem cok fazla uzulmeyecegim ama hamileydem de coooookkk sevinecegim. Rabbim kabul et dualarimiziiiiiiii:))))
Bu hafta yakin cevremden 2 kisinin hamile oldugunu duydum hemde ikiside evleneli 1 sene olmadi 5 6 ay olmustur gozum yok allah isteyen herkse versn ama insan ister istemz kndsyle mukayese ediyo benm sorunm yok ama benm neden 1 seneyi gecti korunmyli brakali ve hala nedn yok allahm duy sesimi nolur rabbim bizlerede ver fazla aratmadan
oyle valla canim bizi bizden baska anlayan yok zaten. Elbette rabbm bzede veecek hemde daha hayrlsini dha gzellrni rabbm nasip etmycgi seyn snavni yapmzmis. Bu da bi snav bzm icn bkalm sbrdp dua edymyz yoksa isyanmi ediyoruz. Amin canim insllah hepimzn dualari kabl olsunSeni iyi anlıyorum ve çok zor bi duygu....tam tamına 5 arkadasım hamileydi ve aralarındayken yok olmak isterdim bazen...kaybolmak...Allah buyuk biz bunları yasıyorsak vardır bi hayrı ve hayrını tez zamanda gostermesi icin de Allah'a gece gündüz dua ediyorum.Beni ve tüm isteyenleri kavuştursun.Aminnn.
oyle valla canim bizi bizden baska anlayan yok zaten. Elbette rabbm bzede veecek hemde daha hayrlsini dha gzellrni rabbm nasip etmycgi seyn snavni yapmzmis. Bu da bi snav bzm icn bkalm sbrdp dua edymyz yoksa isyanmi ediyoruz. Amin canim insllah hepimzn dualari kabl olsun
kesinlikle canim herkes icin sevinirz dertlerimz ortak sevnclermzde oyle bnmde hftya belli olcak bakalm hayrlsiAmin insallah.ben hamile değilsem bile sizlerin olmasını cok isterim birileri yazsın buraya hamileyim diyee.herkes ne umutlarla geliyor bu günlere rabbim aratmasın kimseyi.
Benim de aciyor göğüs uclarim kuzum. Ama daha once de aciyorduuuuu:)) insallah doludur gobuslerimiz kuzum minnak yavrularimiz vardir her gün bizimle beraber gün sayan :)aynen canim ama dusunememekte mesele illa dusunuyoruz:) ne guzel canim hakknda hayirlisi bende bu ay nedense cok umutluyum sanki hamileymisim gibi bnde degsk hssedyrm onceki aylarda hep bu ay tutsun dye dua edydm yda tutmazsa nolur uzulurum dyodum. Ama bu ay hayrlsysa olsun illa olsun demiyorm ve ndnse cok umutluyum. Bu arada ne kadr kendmde blrti aramycm dsemde baktmki gogslrmn uclari acyo sanki dhada dolgun gbi
o da dgru canm oncedende oluyodu:) ama bu kadar erken oluyomydu hatrlmayrm snki adete 1 2 gun kala oyle acydu. Insllah canim ya insllah hayrlsi olsun ne guzel knsysnBenim de aciyor göğüs uclarim kuzum. Ama daha once de aciyorduuuuu:)) insallah doludur gobuslerimiz kuzum minnak yavrularimiz vardir her gün bizimle beraber gün sayan :)
Aynen canim valla bir sürü kisiyiz aşılama yaptirip bekleyen insallah hepimiz en azindan birkacimiz hamile olabilelim insallaaahhhhh:)))))Amin insallah.ben hamile değilsem bile sizlerin olmasını cok isterim birileri yazsın buraya hamileyim diyee.herkes ne umutlarla geliyor bu günlere rabbim aratmasın kimseyi.
CAnm bunu hepimiz yaşıyoruz.kesinlikle kıskançlık yada başka bişey değil rabbim bilio ya içimi.yegenim yaa ben teyzesiym 3 yıldır bizim olmuo.hiç bir sorun yokken dügününe gittim geçen 1 ay olmadan evleneli hamileymiş.yaa üzülüyorum sadece benm de olsa demekten başka hiç birşey gelmio elimden.rabbim inşallah sesimizi duyar artık.Çünki bazen insan gücü bile tükeniyor.Bu hafta yakin cevremden 2 kisinin hamile oldugunu duydum hemde ikiside evleneli 1 sene olmadi 5 6 ay olmustur gozum yok allah isteyen herkse versn ama insan ister istemz kndsyle mukayese ediyo benm sorunm yok ama benm neden 1 seneyi gecti korunmyli brakali ve hala nedn yok allahm duy sesimi nolur rabbim bizlerede ver fazla aratmadan
Hafi bakalım inşallah güzel haberlerini alırızda bizde mutlu oluruz.bende heyecanla beklemekteym.9.günüm bugun doktorum perşembe gel demişti.rabbim inşallah yüzümüze Güler.Selam kizlar napiyosunuz bakiim. Asilamamin 11. Günü bitti ilk defa bugün kasik agrilarim normalden fazla sürdü ama ben çok fazla vucudumu dinlememe karari aldim hayatima devam ediyorum hatya gün içinde pek aklima bile gelmiyor. Haftasonu tahlil yapacagim insallaaaaaaaahhhhh o guzel haberi alirim.. Hepimiz aliriz insallah..
Benim en yakin can dostum kardesten ote2 bildiğim biri evlendi farkli şehirde oldugu halde binbir zorlukla düğününe gittim. İlk ay hamile kaldi ve geçenlerde dogum yaptı. Kizdan bir kere bebegin resmini istedim atti. Birkac gün sonra sevmek icin yeniden resmini istedim malum uzak... Ve bana bebegime nazar degecek ben bile kiyamiyorum bakmaya dedi ve resim yollamadi... Kendimi kaybettim üzüntüden eşim anladi ben mesaji okurken.. Geldi elimden alti teli ve mesaji okudu... Bu ay aşılamaya gidiyoruz hemen senin gozyasin icin dünyayı yakarım dedi o da çok üzüldü ama belli etmedi.. Ki ben daha önce iki kez düşük yaptim. Rabbim bana lutfetmedi ona lutfetti diye neden bu kibir? Hic birsey demiyorum icimde kin falan yok. Icimde bir dua var.. Duam belli duyan belli...CAnm bunu hepimiz yaşıyoruz.kesinlikle kıskançlık yada başka bişey değil rabbim bilio ya içimi.yegenim yaa ben teyzesiym 3 yıldır bizim olmuo.hiç bir sorun yokken dügününe gittim geçen 1 ay olmadan evleneli hamileymiş.yaa üzülüyorum sadece benm de olsa demekten başka hiç birşey gelmio elimden.rabbim inşallah sesimizi duyar artık.Çünki bazen insan gücü bile tükeniyor.
Senin 15 Gün dolmadan bakacaksiniz o zaman benden önce ogreneceksin:) hadi bakalim canim alalim sirayla guzel haberleri :)Hafi bakalım inşallah güzel haberlerini alırızda bizde mutlu oluruz.bende heyecanla beklemekteym.9.günüm bugun doktorum perşembe gel demişti.rabbim inşallah yüzümüze Güler.
aynen oyle canm kskanclk degl kesnlkle. Rabbim bizlere dayanma gcu versn insllah bu sene kavsrz bebislere ne bileym cnsytlerni falan knslm durumlri knslm bunlari unutlm guzellkler olsn hayatmzda. Artk doktora bnde hamilelgm icn kontrollere gdym doktor kapsnda btun kadnlarn karni burnnda onlari bile gornce bende boyle olup beklycekmym acaba dyorumCAnm bunu hepimiz yaşıyoruz.kesinlikle kıskançlık yada başka bişey değil rabbim bilio ya içimi.yegenim yaa ben teyzesiym 3 yıldır bizim olmuo.hiç bir sorun yokken dügününe gittim geçen 1 ay olmadan evleneli hamileymiş.yaa üzülüyorum sadece benm de olsa demekten başka hiç birşey gelmio elimden.rabbim inşallah sesimizi duyar artık.Çünki bazen insan gücü bile tükeniyor.
Eee işte ahhh neler nelerrr canm.rabbim inşallahhhh bizede nasip eder çok zor bir sınav gerçekten.zaten eşlerimizde bukadar arkamızda olmada kendi adıma söylim ben kaldıramazdım zaten.her halimizi her hastalığımızı usanmadan yardımcı oluyorlar.rabbim onları tez vakitte baba bizleri anne etsin inşaaaallllaahhhhh.....Benim en yakin can dostum kardesten ote2 bildiğim biri evlendi farkli şehirde oldugu halde binbir zorlukla düğününe gittim. İlk ay hamile kaldi ve geçenlerde dogum yaptı. Kizdan bir kere bebegin resmini istedim atti. Birkac gün sonra sevmek icin yeniden resmini istedim malum uzak... Ve bana bebegime nazar degecek ben bile kiyamiyorum bakmaya dedi ve resim yollamadi... Kendimi kaybettim üzüntüden eşim anladi ben mesaji okurken.. Geldi elimden alti teli ve mesaji okudu... Bu ay aşılamaya gidiyoruz hemen senin gozyasin icin dünyayı yakarım dedi o da çok üzüldü ama belli etmedi.. Ki ben daha önce iki kez düşük yaptim. Rabbim bana lutfetmedi ona lutfetti diye neden bu kibir? Hic birsey demiyorum icimde kin falan yok. Icimde bir dua var.. Duam belli duyan belli...
İnanınki kendim kadar sizlerinde artık olsun istiyorum.inşallah bizdeaynen oyle canm kskanclk degl kesnlkle. Rabbim bizlere dayanma gcu versn insllah bu sene kavsrz bebislere ne bileym cnsytlerni falan knslm durumlri knslm bunlari unutlm guzellkler olsn hayatmzda. Artk doktora bnde hamilelgm icn kontrollere gdym doktor kapsnda btun kadnlarn karni burnnda onlari bile gornce bende boyle olup beklycekmym acaba dyorum
yaa canim inan cok duygulandm uzuldum yanlis anlama ama onunda dostlugu o kdarms oyle denirmi hic cok ayip herks ayni isi yapiyo cocuk yapmakta frkli bsey yok rabbim ona nasip etmeseyms nerden olcakti acaba. Ey yuce rabbim sen goruyosun boyle insanlara ne dym marifet hamile kalmak degl dgrmak degl onemli olan annelgn hakkni vereblmek. Ve eminm bizler bu zorlugu cektgmz icin dhada duyarli anneler olcaz hepmzde melek gbi olcaz hc skma canni rabbm bizlernde yannda o zmani bekliyo ol desin ve olcakBenim en yakin can dostum kardesten ote2 bildiğim biri evlendi farkli şehirde oldugu halde binbir zorlukla düğününe gittim. İlk ay hamile kaldi ve geçenlerde dogum yaptı. Kizdan bir kere bebegin resmini istedim atti. Birkac gün sonra sevmek icin yeniden resmini istedim malum uzak... Ve bana bebegime nazar degecek ben bile kiyamiyorum bakmaya dedi ve resim yollamadi... Kendimi kaybettim üzüntüden eşim anladi ben mesaji okurken.. Geldi elimden alti teli ve mesaji okudu... Bu ay aşılamaya gidiyoruz hemen senin gozyasin icin dünyayı yakarım dedi o da çok üzüldü ama belli etmedi.. Ki ben daha önce iki kez düşük yaptim. Rabbim bana lutfetmedi ona lutfetti diye neden bu kibir? Hic birsey demiyorum icimde kin falan yok. Icimde bir dua var.. Duam belli duyan belli...
Amin kuzum insallah insallah.. Yemin ederim daha on dakika önce kendi kendine sesli güldü.. Ne oldu dedim önce söylemedi. Ben ısrar edince , doktorun bi an hamilesin dedigini hayal ettim dedi :) onlar da hep dusunuyor dua ediyor :))) Rabbim guzel yurekli kocalarimiz hurmetine sevindir onlari da bizleri de ..Eee işte ahhh neler nelerrr canm.rabbim inşallahhhh bizede nasip eder çok zor bir sınav gerçekten.zaten eşlerimizde bukadar arkamızda olmada kendi adıma söylim ben kaldıramazdım zaten.her halimizi her hastalığımızı usanmadan yardımcı oluyorlar.rabbim onları tez vakitte baba bizleri anne etsin inşaaaallllaahhhhh.....
Aynen canm inşallah güzel haber gelir..olmazsa sanki ben çok üzülücem gibime gelio.hani düşünmek bile istemiyorum.rabbim bu ay hepimizin yüzüne bakar inşallah.Senin 15 Gün dolmadan bakacaksiniz o zaman benden önce ogreneceksin:) hadi bakalim canim alalim sirayla guzel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?