Amiiiinnnnn canm benm.gerçekten bu acıları ben çektim ama her ah dedikçe eşimin göZleri doluyordu.Ben de düşündüm de hemen önce çikolata alıp dağıtırdım hastanede.sonra bayılmazsam:))ayyy bi heyecanlandım vallaAmin kuzum insallah insallah.. Yemin ederim daha on dakika önce kendi kendine sesli güldü.. Ne oldu dedim önce söylemedi. Ben ısrar edince , doktorun bi an hamilesin dedigini hayal ettim dedi :) onlar da hep dusunuyor dua ediyor :))) Rabbim guzel yurekli kocalarimiz hurmetine sevindir onlari da bizleri de ..
Amin canim benim insallah insallah... Hamile oldugunu öğrendiği gün kocasi bisey yuzunden buna bagirdi aglatti kızı ve günlerce özür bile dilemedi kiz aglamaktan perişan oldu. Ben iki bucuk seneli evliyim ve kocam benim ayaklarimi bile avuclari icine alip öper koklar.. Allah razı olsun benim kocam benim basimda olsun aslan gibi dag gibi arkamda dursun yeter.. Elbet Rabbim görüyor mutlu ve sevgi dolu bir aileyiz elbet sevindirecek evlat kokusunu tattiracak bizeyaa canim inan cok duygulandm uzuldum yanlis anlama ama onunda dostlugu o kdarms oyle denirmi hic cok ayip herks ayni isi yapiyo cocuk yapmakta frkli bsey yok rabbim ona nasip etmeseyms nerden olcakti acaba. Ey yuce rabbim sen goruyosun boyle insanlara ne dym marifet hamile kalmak degl dgrmak degl onemli olan annelgn hakkni vereblmek. Ve eminm bizler bu zorlugu cektgmz icin dhada duyarli anneler olcaz hepmzde melek gbi olcaz hc skma canni rabbm bizlernde yannda o zmani bekliyo ol desin ve olcak
Aynen kuzum benim kocam da diyor baklava dagitacagim iş yerinde diyor :)Amiiiinnnnn canm benm.gerçekten bu acıları ben çektim ama her ah dedikçe eşimin göZleri doluyordu.Ben de düşündüm de hemen önce çikolata alıp dağıtırdım hastanede.sonra bayılmazsam:))ayyy bi heyecanlandım valla
Hangi sehirlerde yasiyorsunuz kızlar ben bursadayimKizlar keske ayni sehirlerde otursaydk bulusp dertlesrdk yzyuze ne iyi olurdu. Aslnda cok konuscak cok sey varda hem yazmak zaman aliyo hemde internetm yetmyo btiyo. Sizlerle yakndan tansmayi isterdm hic bilmedgm kisiler olarak srdaslarm oldunuz ve hamile kalnca ilk 3 ay kmseye soylemycem ama, siz haric
Sen erken öğrenmeyi düşünmüyormusun canm ? 10 gün sonra bile kan tahliliyle anlayabiliolarmış.Aynen canm inşallah güzel haber gelir..olmazsa sanki ben çok üzülücem gibime gelio.hani düşünmek bile istemiyorum.rabbim bu ay hepimizin yüzüne bakar inşallah.
masllah canm ya ne mutlu size allah mutllugnzu daim etsin bi bebisnz olsa tam olcaksnz sabr brz dha olcak inanyrmAmin canim benim insallah insallah... Hamile oldugunu öğrendiği gün kocasi bisey yuzunden buna bagirdi aglatti kızı ve günlerce özür bile dilemedi kiz aglamaktan perişan oldu. Ben iki bucuk seneli evliyim ve kocam benim ayaklarimi bile avuclari icine alip öper koklar.. Allah razı olsun benim kocam benim basimda olsun aslan gibi dag gibi arkamda dursun yeter.. Elbet Rabbim görüyor mutlu ve sevgi dolu bir aileyiz elbet sevindirecek evlat kokusunu tattiracak bize
bende tekirdag canim:)Hangi sehirlerde yasiyorsunuz kızlar ben bursadayim
Ben Mersin canm.biz doğduğunda adağımız var Koç kesicem ona.ahhh bi olsa bir olsa.paşalar gibi büyütücezde rabbim bilio ya.tez vakitte nasip olur inşallahHangi sehirlerde yasiyorsunuz kızlar ben bursadayim
Bizde de adettir kurban kesmek canim :)) vaadimiz var da bebiş bi gelseee:))))Ben Mersin canm.biz doğduğunda adağımız var Koç kesicem ona.ahhh bi olsa bir olsa.paşalar gibi büyütücezde rabbim bilio ya.tez vakitte nasip olur inşallah
Rabbim bilio yaa.işte bazı şeyler dört dörtlük olmuo.bizimde sınavımız bu işte.ama çok zor.ama rabbimden gelen herşeye razıyım ama tez vakitte olsun istiyoruz işte.sen sıkma canını ama gerçekten yaptığı çok ayıp çok hemde.Amin canim benim insallah insallah... Hamile oldugunu öğrendiği gün kocasi bisey yuzunden buna bagirdi aglatti kızı ve günlerce özür bile dilemedi kiz aglamaktan perişan oldu. Ben iki bucuk seneli evliyim ve kocam benim ayaklarimi bile avuclari icine alip öper koklar.. Allah razı olsun benim kocam benim basimda olsun aslan gibi dag gibi arkamda dursun yeter.. Elbet Rabbim görüyor mutlu ve sevgi dolu bir aileyiz elbet sevindirecek evlat kokusunu tattiracak bize
Bende bendeeeee kimseye söylemiyorum canm.:)))ayyy keşke yaaa ben bide Mersin'e gelin geldim.antepten gurbetteym ya daha zor geçio bazı şeyler.Kizlar keske ayni sehirlerde otursaydk bulusp dertlesrdk yzyuze ne iyi olurdu. Aslnda cok konuscak cok sey varda hem yazmak zaman aliyo hemde internetm yetmyo btiyo. Sizlerle yakndan tansmayi isterdm hic bilmedgm kisiler olarak srdaslarm oldunuz ve hamile kalnca ilk 3 ay kmseye soylemycem ama, siz haric
Hayatimin en büyük dersi oldu bana canim bu olay ve gercekten anladim ki dunyada yakın ailen ve eşin... Gerisi gercekten boşRabbim bilio yaa.işte bazı şeyler dört dörtlük olmuo.bizimde sınavımız bu işte.ama çok zor.ama rabbimden gelen herşeye razıyım ama tez vakitte olsun istiyoruz işte.sen sıkma canını ama gerçekten yaptığı çok ayıp çok hemde.
Ayy allahım senin rızan için evladımızı bize verdiğine şükür için adağımızı yerine tez vakitte nasip et bize artıkBizde de adettir kurban kesmek canim :)) vaadimiz var da bebiş bi gelseee:))))
Ben Mersin canm.biz doğduğunda adağımız var Koç kesicem ona.ahhh bi olsa bir olsa.paşalar gibi büyütücezde rabbim bilio ya.tez vakitte nasip olur inşallah
aa iki kre hamile kaldn dmk canm hayrlsi deglms demekki sorgulamak haddmze degl rabbmn takdiri insllah bunda yuzun guler dertlernde bter gderBen de elif 28 yasima yeni girdim canim bizim de 17 agustosta 3 yil olacak. Korunurken hamile kaldim düştü sonra korunmayi biraktim yine hamile kaldim yine düştü ve son birkac aydir istedik olmayinca aşılama yaptirmaya karar verdik canım
Bende özlem canm.bende 23 yaşındaym 3 yıllık evliyim.biz eşinle üniversiteden tanıştık okul biter bitmez evlendik:)2 düşügüm oldu ama kalp atışı duymadık.biri kürtaj oldu diğerini evde düşürdümKizlar bide isim ve yas ogreneblrmym hitap icin hem daha iyi tansmak icin bn esra 23 yasndym esimde 28 1 yili gecti dusuneli hazrndda 3 yl olcak evleneli
bak aynyz iste bizi bzden baskasi anlamaz:) aa dgru tabi canm uzakta allahtan ben burda tekirdagda memlektimdym ailemle ayni yerdeym dsarya geln olmadm iyiki dgdugm buyudgm yrde olmak baska cok skurBende bendeeeee kimseye söylemiyorum canm.:)))ayyy keşke yaaa ben bide Mersin'e gelin geldim.antepten gurbetteym ya daha zor geçio bazı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?