Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senlede yastz canm evlilgmzde ayni zaman hemen hemn. Eminm snn icin dha zor olmstr tam umutlanp onu bklmye baslarken ellrnden kayp gtmesi hayal krklgi allah sna dha buyuk sabrlar versn tez zamanda yzun gulsn ozlemcim

bak aynyz iste bizi bzden baskasi anlamaz:) aa dgru tabi canm uzakta allahtan ben burda tekirdagda memlektimdym ailemle ayni yerdeym dsarya geln olmadm iyiki dgdugm buyudgm yrde olmak baska cok skur
Esra inanki okadar acı çektimmi düşürdüğüm bebeği gördüm 10 haftalıktı ama baya belliydi.tektim eşim içerde ben banyoda Eti'mi ısırıyordum resmen.üstelik tektim kimse yoktu.o an neler neler geçti aklımdan anlatamam.rabbim 2 yıldırda nasip etmedi çok zor geliyor artık.rabbim sabır ihsan eylesin

seni anlamam imkansz arkadasm emnm acilarn en buyuklerndn biridr. Iyi gene hayata tutunmussn gne cok skur inanclsn umutlusn derdni veren rabbm dermannda verrms. Ve ilk cocugunu dusurmeyi allah her kadna nasip etmezms. Sennde yuzum gulsun ozlemcim inan tum sammytmle soyluyorm en az kendm kadar istyrm evlat sahbi olmani

Amin canm birazdan abdest alıp kuran okuycam hepiniz için dua edicem.rabbim inşallah bu ay bizide mutlu eder diğer kulları gibi.

Olsun canm ben her acıya razıyım ama evlatsızlıkla rabbim sınamasın hiç kimseyi.beni senden başka buradaki kızlardan başka kimse anlamadı anlamazda.herkez yaşın küçük napıcan acelen ne die tutturmuşlar.onu benim içime sormuolar ama.

Amin canm birazdan abdest alıp kuran okuycam hepiniz için dua edicem.rabbim inşallah bu ay bizide mutlu eder diğer kulları gibi.
Amin canim rabbm kabl etsn insallah bizde sular yok komple hcbryerde magdrz yoksa benmde nyetm vardi bgun istyodm gelsn bende okuycam

İyi geceler kızlar baştan sona bütün yazışmaları okudum fikir edinmek için ben 27 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim ilk sene istemedik bebek daha sonra korunmayi bırakınca 5. Ayda hamile kaldım herşey yolundayken 12. Haftada Kontrol fe bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum haziran ayında. 3 Ay ara verdik muayene olup tekrar bebek isteği ile gittiğimde 5cm civarında çikolata kıstı çıktı takip edildi büyümedi kuculmedi de. Hormonlarım normal çıkıyor yumurta rezervim iyi çıkıyor rahim filmi çekildi Geçen Ay sorun yok eşim sperm testi verdi sorun yok. Kist geciktirebiliyormus ama o şekilde kalan da çok var ve bana kist var demese hiç anlamicam ne ağrı ne adet düzensiZliği hiçbir yan etkisi yok pazartesi aşılama tedavisine başladık iğne kullanıyorum cuma günü çağırdı tekrar bakalım inşallah bu sefer olur hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar,

ilk aşılamam cuma günü yapıldı. Ancak hem pcos hastasıyım hemde sağ tüpümde ıkanıklık olabileceğini söylüyor doktorlar bu şekilde aşılama yaptıran oldu mu hiç.

kafam çok karışık 5 gün oldu halen sağ kasıkta ağrı var. sizce yumurta çatlamamıs olabilir mi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…