Aynen Elif onun için bu zor günler banada ders oldu...Hayatimin en büyük dersi oldu bana canim bu olay ve gercekten anladim ki dunyada yakın ailen ve eşin... Gerisi gercekten boş
senlede yastz canm evlilgmzde ayni zaman hemen hemn. Eminm snn icin dha zor olmstr tam umutlanp onu bklmye baslarken ellrnden kayp gtmesi hayal krklgi allah sna dha buyuk sabrlar versn tez zamanda yzun gulsn ozlemcimBende özlem canm.bende 23 yaşındaym 3 yıllık evliyim.biz eşinle üniversiteden tanıştık okul biter bitmez evlendik:)2 düşügüm oldu ama kalp atışı duymadık.biri kürtaj oldu diğerini evde düşürdüm(
bak aynyz iste bizi bzden baskasi anlamaz:) aa dgru tabi canm uzakta allahtan ben burda tekirdagda memlektimdym ailemle ayni yerdeym dsarya geln olmadm iyiki dgdugm buyudgm yrde olmak baska cok skur[/
NegüZel canm.bizde aşkımızın peşinden memleketimizi bırakıp geldik işte:) bide bebeişim olaydı gurbet vız gelirdi işte.ama bende 3 aya kadar kimseye söylemiyorum.:)
Ahhh ahhh aminnnnnnn insallah canim insallahhhhh kendi adima degil hepimiz adina dua ediyorummmmaa iki kre hamile kaldn dmk canm hayrlsi deglms demekki sorgulamak haddmze degl rabbmn takdiri insllah bunda yuzun guler dertlernde bter gder
Esra inanki okadar acı çektimmi düşürdüğüm bebeği gördüm 10 haftalıktı ama baya belliydi.tektim eşim içerde ben banyoda Eti'mi ısırıyordum resmen.üstelik tektim kimse yoktu.o an neler neler geçti aklımdan anlatamam.rabbim 2 yıldırda nasip etmedi çok zor geliyor artık.rabbim sabır ihsan eylesinbak aynyz iste bizi bzden baskasi anlamaz:) aa dgru tabi canm uzakta allahtan ben burda tekirdagda memlektimdym ailemle ayni yerdeym dsarya geln olmadm iyiki dgdugm buyudgm yrde olmak baska cok skur
seni anlamam imkansz arkadasm emnm acilarn en buyuklerndn biridr. Iyi gene hayata tutunmussn gne cok skur inanclsn umutlusn derdni veren rabbm dermannda verrms. Ve ilk cocugunu dusurmeyi allah her kadna nasip etmezms. Sennde yuzum gulsun ozlemcim inan tum sammytmle soyluyorm en az kendm kadar istyrm evlat sahbi olmaniEsra inanki okadar acı çektimmi düşürdüğüm bebeği gördüm 10 haftalıktı ama baya belliydi.tektim eşim içerde ben banyoda Eti'mi ısırıyordum resmen.üstelik tektim kimse yoktu.o an neler neler geçti aklımdan anlatamam.rabbim 2 yıldırda nasip etmedi çok zor geliyor artık.rabbim sabır ihsan eylesin
Ben kullanmıyorum canm yaa.sosyal ağın hiç birini:)Kizlar instagram kullanymsnz yazmadnda duramyrm iyi gecelr dedm ama :)
Amin canm birazdan abdest alıp kuran okuycam hepiniz için dua edicem.rabbim inşallah bu ay bizide mutlu eder diğer kulları gibi.seni anlamam imkansz arkadasm emnm acilarn en buyuklerndn biridr. Iyi gene hayata tutunmussn gne cok skur inanclsn umutlusn derdni veren rabbm dermannda verrms. Ve ilk cocugunu dusurmeyi allah her kadna nasip etmezms. Sennde yuzum gulsun ozlemcim inan tum sammytmle soyluyorm en az kendm kadar istyrm evlat sahbi olmani
En iyisi canim bendede esimle ortak btek instagrm var arkadslrmz bde akrblrmz var o kdar sizleri merak ettm ondan bi soraym dedimBen kullanmıyorum canm yaa.sosyal ağın hiç birini:)
Olsun canm ben her acıya razıyım ama evlatsızlıkla rabbim sınamasın hiç kimseyi.beni senden başka buradaki kızlardan başka kimse anlamadı anlamazda.herkez yaşın küçük napıcan acelen ne die tutturmuşlar.onu benim içime sormuolar ama.seni anlamam imkansz arkadasm emnm acilarn en buyuklerndn biridr. Iyi gene hayata tutunmussn gne cok skur inanclsn umutlusn derdni veren rabbm dermannda verrms. Ve ilk cocugunu dusurmeyi allah her kadna nasip etmezms. Sennde yuzum gulsun ozlemcim inan tum sammytmle soyluyorm en az kendm kadar istyrm evlat sahbi olmani
Amin canim rabbm kabl etsn insallah bizde sular yok komple hcbryerde magdrz yoksa benmde nyetm vardi bgun istyodm gelsn bende okuycamAmin canm birazdan abdest alıp kuran okuycam hepiniz için dua edicem.rabbim inşallah bu ay bizide mutlu eder diğer kulları gibi.
Ama numaramı verebilirim sorun olmaz benim için.çünkü burada herkez bana çok iyi geliyor:)En iyisi canim bendede esimle ortak btek instagrm var arkadslrmz bde akrblrmz var o kdar sizleri merak ettm ondan bi soraym dedim
12 den sonra 4 rekat namaz kıl ozaman canm.sonra duanı et.tevekkül rabbimin artık.o neyi layık görürse başımız üstüneAmin canim rabbm kabl etsn insallah bizde sular yok komple hcbryerde magdrz yoksa benmde nyetm vardi bgun istyodm gelsn bende okuycam
tamam canm yapcm allahn izniyle ozelden ver numarani yarn arycam musait olursan evdeysen dertlesrz yoksa boyle net dayanmyck bana:)12 den sonra 4 rekat namaz kıl ozaman canm.sonra duanı et.tevekkül rabbimin artık.o neyi layık görürse başımız üstüne
Tmm canm haklısın.bende Wifi olduğu için sorun olmuyo fazla.öpüyorum çok.allah kabul etsin şimdiden.tamam canm yapcm allahn izniyle ozelden ver numarani yarn arycam musait olursan evdeysen dertlesrz yoksa boyle net dayanmyck bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?