- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
İyi geceler kızlar baştan sona bütün yazışmaları okudum fikir edinmek için ben 27 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim ilk sene istemedik bebek daha sonra korunmayi bırakınca 5. Ayda hamile kaldım herşey yolundayken 12. Haftada Kontrol fe bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum haziran ayında. 3 Ay ara verdik muayene olup tekrar bebek isteği ile gittiğimde 5cm civarında çikolata kıstı çıktı takip edildi büyümedi kuculmedi de. Hormonlarım normal çıkıyor yumurta rezervim iyi çıkıyor rahim filmi çekildi Geçen Ay sorun yok eşim sperm testi verdi sorun yok. Kist geciktirebiliyormus ama o şekilde kalan da çok var ve bana kist var demese hiç anlamicam ne ağrı ne adet düzensiZliği hiçbir yan etkisi yok pazartesi aşılama tedavisine başladık iğne kullanıyorum cuma günü çağırdı tekrar bakalım inşallah bu sefer olur hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar,
ilk aşılamam cuma günü yapıldı. Ancak hem pcos hastasıyım hemde sağ tüpümde ıkanıklık olabileceğini söylüyor doktorlar bu şekilde aşılama yaptıran oldu mu hiç.
kafam çok karışık 5 gün oldu halen sağ kasıkta ağrı var. sizce yumurta çatlamamıs olabilir mi :S
benmde 8. Gunum canm dunden beri bendede var ayni durum ama her ay oluyo boyle adete yakin bde belim agryo adet agrsda olablr ama bn hamile kalcm sankiGünaydın kızlar nasılsınız bugün varmı yeni haberler? Benim bugün 8.gün göğüslerim acımaya başladı... İyi birşeymi kötü birşeymi bilemedim...
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah...Güzel haberler verelim hepimizbenmde 8. Gunum canm dunden beri bendede var ayni durum ama her ay oluyo boyle adete yakin bde belim agryo adet agrsda olablr ama bn hamile kalcm sanki
Kötü şeyler getirme aklına inşallah pozitifdir canım müjdeli haberi verirsin bizeBugün 13.gun kan verdim ama negatif biliyorum hemşire olsa 10.gun idrarda çıkardı dedi Rabbim yardım etsin bize sabır versin biran öncede evlat sahibi yapsın hepimizi
hic kotu dusunme allah askna o hemsire ne biliyomus benm doktorum prof. O bile 2 hafta sonra kan testi idrarda erkn ckmaz onun icin dhada beklemelsn dedi. Sen hc skma canni hersyn hayrlsiBugün 13.gun kan verdim ama negatif biliyorum hemşire olsa 10.gun idrarda çıkardı dedi Rabbim yardım etsin bize sabır versin biran öncede evlat sahibi yapsın hepimizi
Arkadaşlar süreci anlatabilirmisiniz? hangi ilacı kullandınız ve eşinizin spermi verdiği gün aşılama mı oldu?Aşılamadan sonra dinlendiniz mi masada?
canim bizim bi problemmz yok amadedi 1 seneyi gecti korunmayi brakali ekim ve kasimda klomen ve catlatma ignesi ovitrelle denedik olmadi aralikta gonal f gobekten vurulan igneyi kullandm ve ilk asilama yapildi ama tutmadi ocakta ara verdik bu ayda klomn 5 gun kullandm 5 gunde gonal f igne kullandm yani doktr kombne olarak yapti hem ilac hem igne. 4 yumurtam gayet guzel gelsti. Gcen hafta pzrtsi aksam 6 da catlatma ignem oldu carsmba sbah hstneye gttk esimle o sperm verdi 2 saatte labrtvrda hazrlandi bzde bekldk, 11 gibide asilamam oldu 15 dk kadar yattm orda sonra ilac verdi hap progestan bebek olurda tutunsn dye 2 hafta sonrada kan testi istedi iste simdi bekliyoruz bakalm 1 hafta oldu dhacevap veren kimse yok mu?
7 gün menogon iğne oldum kalçadan 8.gün ovitrelle oldum... Yaklaşık 36 saat sonra eşim sperm verdi ve spermler yıkandıktan sonra aşılama yapıldı. Masada 15 dakika kadar dinlendim ve çarşamba günü aşılama yapıldı pazartesiye kadar iş yerinden izin alıp evde dinlendim.Arkadaşlar süreci anlatabilirmisiniz? hangi ilacı kullandınız ve eşinizin spermi verdiği gün aşılama mı oldu?Aşılamadan sonra dinlendiniz mi masada?
Adetin 2. Günü ignelere basliyosun 2 3 günde bir doktora kontrole gidiyosun canm yumurtalarina bakiyo büyüme durumuna gire doz ayarlıyor yumurtan belli bi olgunluga gelince catlatma ignesi veriyor igneden 36 saat sonra ya randevu veriyor doktor.eşinle beraber gidiyorsun eşin sperm veriyor 1 2 saat spermi inceliyorlar mikrociple yaptiriyorsan(365 tl ye aldik,başarıyı artiriyormus). Sonra sana 5 dakjka gibi bi sürede spermleri yerlestiriyorlar canım. 20 dakika dinlenip eve yolluyolar. Devlette ilaclar ve mikrocip dahil 550 civarı 5 gün önce yaptirdim.Arkadaşlar süreci anlatabilirmisiniz? hangi ilacı kullandınız ve eşinizin spermi verdiği gün aşılama mı oldu?Aşılamadan sonra dinlendiniz mi masada?
yok canim agrili degil sadece vajinadan bsey takarken bi alet o zaman haff canim yandi o kadar anestezye gerek yok hsg bnde ceklmstm inan cok canm yanmsti asilma hic oyle degl 2 dk.da bitiyo anlamysn bile. Evet cogul gebelik te olablr hem kullanln ilaclarn etksnde var hemde fazla yumurta oldugu icn asilma yaplrken o sans artablyo.berraksucan V Vatanimsensin GlySn S Srnkc6749 çok teşekkür ederim.İzin almak benim için sorun olabilir işyerinden.Çok sıkıntı olmazsa izin almasam herhangi bir sakıncası olmaz umarım.cumartesi doktora gidip başlamayı düşünüyorum.Çoğul gebelik durumu da oluyor değil mi arkadaşar?Benim gideceğim doktor aşılama da çok övülen biri.Ama mikroçiple mi yapıyor bilemiyorum eğer öyleyse onu isteyeceğim.Aşılama ağrılı bir süreç mi?Anestezili yaptıran arkadaşları da okudum kk da.Bende 3 yıllık evliyim ve açıkçası artık sürecin hızlanması gerek.Geçen sene rahim filmi çektirdim ve çok sanıcılı geçti aylarca sistit oldum ve ilişkiye giremedim. tekrar yaptırmayı düşünmüyorum umarım gerek kalmaz
Hic ağrı yok canım rahim filminde ilaç enjekte ediyorlar tanzikli sekilde ondan ağrı oluyor. Asilamada sperm enjekte ediyolar serum hortumu gibi biseyle yani canını yakacak hiç bişey yok. İş yerinden birisine açık bisekilde soylemen gerek bi haftada 2 3 kere gidiyosun doktora. Bende calisiyorum ama benim doktorum bana göre kendini ayarladi hep randevusuz telefonla iletisime geçip gittim. Mesai disinda bile gelip kontrol etti. Haftasonu bile geldi. Doktorun da çok önemli.berraksucan V Vatanimsensin GlySn S Srnkc6749 çok teşekkür ederim.İzin almak benim için sorun olabilir işyerinden.Çok sıkıntı olmazsa izin almasam herhangi bir sakıncası olmaz umarım.cumartesi doktora gidip başlamayı düşünüyorum.Çoğul gebelik durumu da oluyor değil mi arkadaşar?Benim gideceğim doktor aşılama da çok övülen biri.Ama mikroçiple mi yapıyor bilemiyorum eğer öyleyse onu isteyeceğim.Aşılama ağrılı bir süreç mi?Anestezili yaptıran arkadaşları da okudum kk da.Bende 3 yıllık evliyim ve açıkçası artık sürecin hızlanması gerek.Geçen sene rahim filmi çektirdim ve çok sanıcılı geçti aylarca sistit oldum ve ilişkiye giremedim. tekrar yaptırmayı düşünmüyorum umarım gerek kalmaz
J
yok canim agrili degil sadece vajinadan bsey takarken bi alet o zaman haff canim yandi o kadar anestezye gerek yok hsg bnde ceklmstm inan cok canm yanmsti asilma hic oyle degl 2 dk.da bitiyo anlamysn bile. Evet cogul gebelik te olablr hem kullanln ilaclarn etksnde var hemde fazla yumurta oldugu icn asilma yaplrken o sans artablyo.
Hic ağrı yok canım rahim filminde ilaç enjekte ediyorlar tanzikli sekilde ondan ağrı oluyor. Asilamada sperm enjekte ediyolar serum hortumu gibi biseyle yani canını yakacak hiç bişey yok. İş yerinden birisine açık bisekilde soylemen gerek bi haftada 2 3 kere gidiyosun doktora. Bende calisiyorum ama benim doktorum bana göre kendini ayarladi hep randevusuz telefonla iletisime geçip gittim. Mesai disinda bile gelip kontrol etti. Haftasonu bile geldi. Doktorun da çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?