- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
berraksucan V Vatanimsensin @GlySn @Srnkc6749 çok teşekkür ederim.İzin almak benim için sorun olabilir işyerinden.Çok sıkıntı olmazsa izin almasam herhangi bir sakıncası olmaz umarım.cumartesi doktora gidip başlamayı düşünüyorum işlemlere(Rapor çıkarma ilaçları alma vs..).Çoğul gebelik durumu da oluyor değil mi arkadaşar?Benim gideceğim doktor aşılama da çok övülen biri.Ama mikroçiple mi yapıyor bilemiyorum eğer öyleyse onu isteyeceğim.Aşılama ağrılı bir süreç mi?Anestezili yaptıran arkadaşları da okudum kk da.Bende 3 yıllık evliyim ve herhangi bir sıkıntı yoktu.Eşimin sperm hareketliliğinin çok az düşük olduğunu söylediler.Bu yıkanma esnasında en iyi spermlerimi seçiyorlar?Geçen sene rahim filmi çektirdim ve çok sanıcılı geçti aylarca sistit oldum ve ilişkiye giremedim. tekrar yaptırmayı düşünmüyorum umarım gerek kalmaz
dogrudur canim ama hayrlsi neyse o olsun bende eczande calsydm srf kafam rhat olsun ve doktora rahat rahat gdym izn almak zornda kalmym dye braktm. Bencede yaptr gayet iyi en azindan hic akmiyo bile spermler ve kaliteli hzli olanlar secilp rahime braklyo sans cok artmasada braz normal ilskye gore dha iyi tabiCanım aslında ikiz isterdim ama korkularımda olmuyor değil çalışıyorum çünkü nası bakarım fln diye hayırlısı.Geçen sene ilaçsız bir yumurtam oluşuyordu 2 3 tanesi tam büyümüodu.Eşimin spermlerinin yıkanmasını da istedğim için istiyorum aslında bunu.
Amin bende kan verdim bekliyorum ama negatif benceAllah isteyen herkese versin umarım güzel haberlerimizi duyarız :) Valla çok heyecanlıyım
Öyle sartlama kendini canım iyi düşünelim iyi olsun Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallahAmin bende kan verdim bekliyorum ama negatif bence
Cnm dün asilamanin 12.gunuydu idrar negatif ciktiÖyle sartlama kendini canım iyi düşünelim iyi olsun Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah
Merhaba canm.öncelikle hayırlı olsun.inşallah rabbim kalbimizden geçeni tez vakitte verir.şunu söyleyeyim sana sadece çikolata kisti senin hamile kalmana engel değil.zaten çoğumuzun aşılamaya başvurmasının sebebi sebepsiz inferbilite.onun için rabbimize dua etmekten başka çaremiz Yok.biz sadece doktorlarda vesile olup hemen olsun istiyoruz.inşallah olur artık da hepimiz muradımıza ereriz.yani bende 2 düşügüm oldu ondan sonra 2 yıldır bidaha olmadı.hiç bir sorun yok.ne bende ne de eşimde.rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder inşallah.İyi geceler kızlar baştan sona bütün yazışmaları okudum fikir edinmek için ben 27 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim ilk sene istemedik bebek daha sonra korunmayi bırakınca 5. Ayda hamile kaldım herşey yolundayken 12. Haftada Kontrol fe bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum haziran ayında. 3 Ay ara verdik muayene olup tekrar bebek isteği ile gittiğimde 5cm civarında çikolata kıstı çıktı takip edildi büyümedi kuculmedi de. Hormonlarım normal çıkıyor yumurta rezervim iyi çıkıyor rahim filmi çekildi Geçen Ay sorun yok eşim sperm testi verdi sorun yok. Kist geciktirebiliyormus ama o şekilde kalan da çok var ve bana kist var demese hiç anlamicam ne ağrı ne adet düzensiZliği hiçbir yan etkisi yok pazartesi aşılama tedavisine başladık iğne kullanıyorum cuma günü çağırdı tekrar bakalım inşallah bu sefer olur hayırlısıyla
İnşallah pozitifi alda bizde mutlu olalım biraz.umutlarımız artsın.hadi güzel haberlerle gelAmin bende kan verdim bekliyorum ama negatif bence
Canım ilgin için çok teşekkürler. Ben daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum şimdi buda öyle olur diye. Senin rahatsızlığın neydi acabaHayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla gelir meleğin güzel haberler verirsin bize :)
Hayırlı olsun canım benim 8 gün oldu hala ara ara kasığımda ağrı oluyor...
İnşallah pozitifi alda bizde mutlu olalım biraz.umutlarımız artsın.hadi güzel haberlerle gel
Kızlar malesef negatif sonuc0.882
İnş cnm benim rabbim hiç birimizin kucağını boş bitakmasinCanim ne olursun üzmemeye çalış kendini.biliyorum cok zor ama hayirlisi böyleymiş belki rabbim en güzelini düşündü senin icin onu bekletiyordur.sen sükunetle bekle ki en güzel evlatlar senin olur insallah.ne desem bilemiyorum benim her adette dünyam basıma yıkılırdı baktım olmuyor dua ile huzur buldum.bol bol dua et hem kendine hem de başkalarına.kabul edecek insallah rabbim inanıyorum ben.
Olsun canım bir iki gün daha bekle yine tekrarla Hatta kan ver daha kesin olur rabbim hayırlısını versin inşallah en güzel onemlisi oCnm dün asilamanin 12.gunuydu idrar negatif cikti
En acısı da o zaten görünürde herşey normal hatta daha önce gebelik de elde etmişiz ama sonuca varan birşey yok bu da bir imtihan diye düşünüyorum demekki hakkımızda böylesi Hayırlıymis çok üzülüyordum önceden sonra burayı gördüm o kadar çok hikaye var ki bazen diyorum halime şükür daha zor durumda olanlar var Rabbim kimseye aratmasın hayırlı zamanda çabucak versin evlatlarımzıMerhaba canm.öncelikle hayırlı olsun.inşallah rabbim kalbimizden geçeni tez vakitte verir.şunu söyleyeyim sana sadece çikolata kisti senin hamile kalmana engel değil.zaten çoğumuzun aşılamaya başvurmasının sebebi sebepsiz inferbilite.onun için rabbimize dua etmekten başka çaremiz Yok.biz sadece doktorlarda vesile olup hemen olsun istiyoruz.inşallah olur artık da hepimiz muradımıza ereriz.yani bende 2 düşügüm oldu ondan sonra 2 yıldır bidaha olmadı.hiç bir sorun yok.ne bende ne de eşimde.rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Şimdi gördüm canım ya olsun pes etmek yok Allah'ın izniyle olacak er ya da geç biz elimizden geleni yapmaya devam edicezKızlar malesef negatif sonuc0.882
Aynen inş ikinci asilamada pozitif oluckŞimdi gördüm canım ya olsun pes etmek yok Allah'ın izniyle olacak er ya da geç biz elimizden geleni yapmaya devam edicez
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinAynen inş ikinci asilamada pozitif oluck
Ben de idrar testi aldm canmCanim bugun nasıl hissediyorsun kendini.idarar testi almamak icin zor tuttum kendimi :) çıkmaz daha idarar da demi ?sonra boş yere moralimi bozmayayım dedim.benim tek hissettiğim şey regl olacak gibi sancı,dolgunluk ve kasik agrilari...baska da bişey hissetmiyorum.Aklimda deli sorular :))
Çok üzüldüm canm yaaKızlar malesef negatif sonuc0.882
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?