Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim cok kolay bi islem hatta insan mutlu oluyor düşünsene spermler rahme iyice enjekte ediliyor bizimde istediğimiz spermlerin yerine ulaşması degil mi:)Allah yardımcın olsun.ben sıfır agri ile asilama oldum.oysaki agri düzeyim gerçekten düşüktür :) tedavine hayirlisiyla başla gerisi gelir insallah.

dogrudur canim ama hayrlsi neyse o olsun bende eczande calsydm srf kafam rhat olsun ve doktora rahat rahat gdym izn almak zornda kalmym dye braktm. Bencede yaptr gayet iyi en azindan hic akmiyo bile spermler ve kaliteli hzli olanlar secilp rahime braklyo sans cok artmasada braz normal ilskye gore dha iyi tabi

Merhaba canm.öncelikle hayırlı olsun.inşallah rabbim kalbimizden geçeni tez vakitte verir.şunu söyleyeyim sana sadece çikolata kisti senin hamile kalmana engel değil.zaten çoğumuzun aşılamaya başvurmasının sebebi sebepsiz inferbilite.onun için rabbimize dua etmekten başka çaremiz Yok.biz sadece doktorlarda vesile olup hemen olsun istiyoruz.inşallah olur artık da hepimiz muradımıza ereriz.yani bende 2 düşügüm oldu ondan sonra 2 yıldır bidaha olmadı.hiç bir sorun yok.ne bende ne de eşimde.rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla gelir meleğin güzel haberler verirsin bize :)

Hayırlı olsun canım benim 8 gün oldu hala ara ara kasığımda ağrı oluyor...
Canım ilgin için çok teşekkürler. Ben daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum şimdi buda öyle olur diye. Senin rahatsızlığın neydi acaba

İnşallah pozitifi alda bizde mutlu olalım biraz.umutlarımız artsın.hadi güzel haberlerle gel

Canim bugun nasıl hissediyorsun kendini.idarar testi almamak icin zor tuttum kendimi :) çıkmaz daha idarar da demi ?sonra boş yere moralimi bozmayayım dedim.benim tek hissettiğim şey regl olacak gibi sancı,dolgunluk ve kasik agrilari...baska da bişey hissetmiyorum.Aklimda deli sorular :))

Kızlar malesef negatif sonuc0.882

Canim ne olursun üzmemeye çalış kendini.biliyorum cok zor ama hayirlisi böyleymiş belki rabbim en güzelini düşündü senin icin onu bekletiyordur.sen sükunetle bekle ki en güzel evlatlar senin olur insallah.ne desem bilemiyorum benim her adette dünyam basıma yıkılırdı baktım olmuyor dua ile huzur buldum.bol bol dua et hem kendine hem de başkalarına.kabul edecek insallah rabbim inanıyorum ben.

İnş cnm benim rabbim hiç birimizin kucağını boş bitakmasin

En acısı da o zaten görünürde herşey normal hatta daha önce gebelik de elde etmişiz ama sonuca varan birşey yok bu da bir imtihan diye düşünüyorum demekki hakkımızda böylesi Hayırlıymis çok üzülüyordum önceden sonra burayı gördüm o kadar çok hikaye var ki bazen diyorum halime şükür daha zor durumda olanlar var Rabbim kimseye aratmasın hayırlı zamanda çabucak versin evlatlarımzı

Ben de idrar testi aldm canm bende de sancı bar kaşık ağrıları bel ağrısı.ama tek çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…