Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de idrar testi aldm canm bende de sancı bar kaşık ağrıları bel ağrısı.ama tek çizgi.

Canim 10.gun erken gibi geliyor idrar testi icin.cikanlar olmuş olabilir belki ama herkesin bünyesi ve döllenme zamanı ayni degil diye düşünüyorum.Bence moral bozmak icin gerçekten çok erken.hem senin regline de daha cok var sen ortalama adete bi hafta kala idarar testi yapmış oluyorsun.cok erken degil mi sence de ??hani 13.-14.günler olsa bişey diyemezdim ama biraz daha zaman tanı kendine.

Ya bilmiyorum canm ama adet sancılarım var baya.aslında o beni daha çok korkuttu.ondan ümidimi kestim.bide çoğu kişide çıktığı için.rabbim hayırlısını versin yaa.bidaha aynı süreçle nasıl baş ederim artık bilmiyorum.igneler sancılar ağrılar inşallah hatadır da.sen nasılsın peki nasıl gidio?

Bencede erken yapıp moralinizi bozmayın belki de hamilesiniz ama stresten etkilenecek Evet beklemek çok zor ama aklınızdan çıkartmaya çalışın başka şeylerle meşgul olun inanın daha iyi gelecek 13. 14. Günler falan yapsaydın bari canım

Aslında doğru söylüyosunuz ama işte ahh ben ahh.olacakmı olmayacakmı insan gece bile uyuyamazmı ya heyecandan ben uyuyamadm dünden belli.dün başladı bende bu baskı.sabahta dayanamadım işte.bakalım yarın doktora kontrolüm var.belli olur sanırım.

Benimde puregon da 3. Günüm iğneyi yaptığımdan beri kasıklarımda ignelenme gibi sızı oluyor acaba yumurta mı gelişiyor

Kıyamam ya inşallah yarın güzel haberler gelirsin canım inşallah hamilesindir hayırlısı olsun herşeyin

Evet canm yumurtalar gelişiyordur.inanınki ben olmasamda sizlerden güzel haber gelsin istiyorum.rabbim elimizi inşallah boş çevirmez
Âmin cümlemizin inşallah bu durumu yaşamayan bu sureclerden geçmeyen bizi anlayamaz nitekim anlamiyorda canı gönülden istiyorum bende buradaki herkesin olumlu sonuç almasını dualarımda ismini bilmediğim hikayesini okuduğum herkese de yer veriyorum Allah görüyor biliyor kabul etsin inşallah

Biraz daha bekle canim benim.adet sancılarım benim de var ama ilk düşügüm de adet sancıları o kadar çoktu ki meger hamileymişim.ha bir de söyle durum var cok kere de adet sancısı çekip adet olduğumda oldu:)yanı sunu demek istiyorum bu belirtiler gerçekten muamma.birbirine cok benziyorlar.o yüzden belirti ile ne umutlanalim ne de üzülelim cunku netlik bildirmiyor.ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum zaman zaman duygu olarak karmaşıklaşsam da kendimi kontrol etmeye çalışıyorum.bi tanıdık telefon etti misafirliğe gelecekmiş bana yıllardır görüşmeyiz kabul ettim bişey diyemedim.misafiri cok severim ama kirk yılın başı aşılama yaptırdım ayağımı uzatıp dinlenerek geçireyim dedim gelen giden eksik olmadı bide bunlar daha önce nadir bir araya geldiğim insanlardı...

Kızlar durumlar nasil gidiyor benim 12. Günüm de bitti icimde tuhaf hisler var gercekten cok ihtiyacım var bi bebek mujdesine.. Cuma günü 14. Gün olacak kan tahlilinde cikar mi acaba

Kızlar durumlar nasil gidiyor benim 12. Günüm de bitti icimde tuhaf hisler var gercekten cok ihtiyacım var bi bebek mujdesine.. Cuma günü 14. Gün olacak kan tahlilinde cikar mi acaba
Maşallah canm iyi sabretmişsin valla:))bende 10. Günüm die idrar testi yaptım şak die tek çizgiyi gördüm.adet olacakmışım gibi sancım var işte.

Canım 14. Gün kanda çıkar Eğer varsa Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir bize de haber ver.

Benim 10. Gün bugun bekliyoruz bakalım.Aynen benim de birinin hamileyim diye yazmasına cok ihtiyacım var.Az önce biraz araştırdım eski konuları okudum 14. Günde kan da kesin çıkar diye düşünüyorum.Cogu kişinin çıkmış canim.yaptirabilirsin aslında.senin adete kac gün var canim?

Maşallah canm iyi sabretmişsin valla:))bende 10. Günüm die idrar testi yaptım şak die tek çizgiyi gördüm.adet olacakmışım gibi sancım var işte.
Ama 10. Gunde de cikmaz ki kuzum belki hamilesin ama bosuna hayal kirikligi yasadin

Benim adet mart ayinin ilk gunleri gibi canim. 13. Gün asilamami yaptirdim adet tarihine daha var yani

Canım 14. Gün kanda çıkar Eğer varsa Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir bize de haber ver.
Sagolasin canim benim insallah vardir gerçekten cok ihtiyacim var. Esimden ailemden yana degil ama hayatimda bircok olumsuzluk var ve cok ihtiyacim var sevinmeye. Rabbim hepimizin muradini versin bu ay insallah

Amin amin aminnnnnnnnnnnn amin amin amin amin.... Oyyyyyhhh zaman yaklastikca ben daralmaya basladim hic boyle degildim
Canm inşallah yaa inanki nekadar kendim kadar istiosam sizin içinde istiyorum.keşke yapsaydın testini çıkardı.hani sonuç belli olunca insanın içi içine sığmıyor.belirti varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…