Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla nasil olayim canim gun gectikce daha heycanlyrm. Belirtlere taklmak istemsemde byere sanci giriyo agrim oluyo gene aklma geliyo suanki durumm bel agrisi gogslerm hassas bde idrarmda bugn koyuluk var anlamadim gitti bugune kadar hep nerdeyse seffafti

İnşallah hamileliktir canm.rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu güldürür inşallah.aslında İdrarda çıkmazmı 14. Gün hani.

aynen canim benm. Fazla taklmmak lazim yaniltti bugune kadar hep belirtiler. Tabikide nasipte ne varsa onu yasycaz hadi bakalm bari sen yaz surda hamileyim dye dualarm seninle
Cok beklenti icinde degilim canim ama Rabbim den ümidi kesersek en büyük hatayı yaparız.. Beklemeye devam

Sen nasılsın peki nasıl gidio?inşallah belirtiler de hamileliktir ya canm.iyi düşün fazla takılma bize.şuraya hamileyim yazısını görmeyi çok isterim inşallah olur.

İnşallah hamileliktir canm.rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu güldürür inşallah.aslında İdrarda çıkmazmı 14. Gün hani.
Amin canim insallah. Buyuk ihtimal cikmaz canm anca kanda belli olur

Şu disarida güneşin tadını cikaran civil cıvıl insanlarin kac tanesi dertsiz ki? Hiç biri canim... Rabbim cekilmez dert vermesin dermansiz dert vermesin.. Bizim de imtihanimiz bu bizden iyilere bakip uzulecegimize bizden kotulere bakıp sukredersek anlamlanir bu hayat..

Saçma sapan belirti aramaktan bıktım yahu... Kasıklarım ağrıyor ama emin olamıyorum biliyorum çok erken ama ara ara sadece bulantım oluyo psikolojik herhalde

İnşallah canım hamileliktir. Biri güzel haber versin bize umut olsun ben bugün çok karamsarım bel ağrılarım çoğaldı adet olucakmışım gibi geliyor
insallah canim seninde hamileliktendr. Aynen ya hep olumsuz duyunca uzuldum cok. Bende oyle dusunuyorum benimde bugun dhada artti ne guzl umutluydm smdi braz endiselnmye basladm

İnşallah canım hamileliktir. Biri güzel haber versin bize umut olsun ben bugün çok karamsarım bel ağrılarım çoğaldı adet olucakmışım gibi geliyor
kaçınci gun canim senin 9.gundu benim ayni belirtiler dunden beri bende var yururken oturken yatakta dönerken kasiklarima ani batma oluyor sancilaniyorum başım döndü biraz oncede

14. Günüm de bitti kızlar belim ayrilacakmis gibi agri yapiyor bazen. Karnimda adet olacakmisim gibi agrilar.. İnsallah yarin kalktigimda kırmızılai görmem.. Sizler napiyosunuz nasilsiniz

14. Günüm de bitti kızlar belim ayrilacakmis gibi agri yapiyor bazen. Karnimda adet olacakmisim gibi agrilar.. İnsallah yarin kalktigimda kırmızılai görmem.. Sizler napiyosunuz nasilsiniz
insallah bebisn agrlrdr onlar canim. Benim halim bi tuhaf kalp carpintim var saat 6 dn beri ozellikle. Bel agrimda var cok olmasada. Arada kasklarmda haff batmalar hssedyrm. Bde az once canim salata tursusu cekti gittim yedim sade. Gerci asermeler dha gec oluyomus bildigm kadaryla . Yda bu belirtiler hep dusunmktn oluyo cnku her ay mutlaka bsey oluyodu yani

Insallah bunlar güzel haberlerin belirtileridir canim ama aserme 5. Haftadan sonra başlar. Benim de istahim cok acildi ama beklemekten bos boş oturmaktan iş yapamamaktan yemeğe sardim.. Yarin 15. Günüm eşim diyor yarin da olmazsan pazar sabahi test yapalim evde cok heyecanla bekliyor yaaa kiyamam ben ona :)))) Rabbim onun güzel kalbi hürmetine sevindirsin bizi insallah.. Hepimizi..

yaa tabi onlarda bizden heycanli bekliyolar. Insllah rabbm bu sefer yuzlermizi guldurur. Zaten bi yanm hamileym dyo bi yanmda hastalncam kafamda deli sorular ve yarn 11. Gunum onumde bkac gun daha var bekliycegm en azndn senn az kalms hadi baklm hayrli haberlerni alalm insllah elifcim merkla bekliyorz :)

Insallah canim adet olmadan once pek ağrım olmazdi ama bu sefer 12. Gunden sonra agrilarim gittikce artiyor. Insallah bebisimin yuva yapma agrilaridir yoksa cok fena adet olacagim sanirim.. Hep ayni seyleri konusuyoruz aslinda :)))))) ama ışte heyecanlarimizi sevinclerimizi huzunlerimizi paylasiyoruz napalim iyi ki var bu site valla bana cok iyi geliyor :))

Aynen canm don dolas ayni seyleri konusyorz napalm hayt gayemz bu olmus ah bizim bu bebisler cok nazli ckti bturlu gelmye nyetleri yok:) insllah artik sevinclermzi konusrz bebislern cnsiytlrni ne isim koycgmzi dogummzu vs. :)

Aynen canm don dolas ayni seyleri konusyorz napalm hayt gayemz bu olmus ah bizim bu bebisler cok nazli ckti bturlu gelmye nyetleri yok:) insllah artik sevinclermzi konusrz bebislern cnsiytlrni ne isim koycgmzi dogummzu vs. :)
Aynen yaaaaaa artik konular değişsin bebek odalarimizi kiyafetleri deterjanlari bezleri konuşalım:) benim oglum olursa ömer olacak ama kız olursa bir sürü isim var aklimda ayyyy hayali bile guzel yaaaa:)))

Aynen yaaaaaa artik konular değişsin bebek odalarimizi kiyafetleri deterjanlari bezleri konuşalım:) benim oglum olursa ömer olacak ama kız olursa bir sürü isim var aklimda ayyyy hayali bile guzel yaaaa:)))
oh ne guzel ya simdi bile bunlardan konussk dha iyi olumlu dusunmek cok onemli biz iyi dusunlm iyi olsun. Benimde odasnda flan cok meragm var:) bde kzm mi olcak oglum mu ve nasl olcak kime benzycek bunlarda merk konum :) erkek ismi pek bulamadm ayaz dusunuyorum kiz olarak eylul ela defne bunlardan biri olcak buyuk ihtimal :)

kaçınci gun canim senin 9.gundu benim ayni belirtiler dunden beri bende var yururken oturken yatakta dönerken kasiklarima ani batma oluyor sancilaniyorum başım döndü biraz oncede
Bugün benim 10. günüm baş dönmesi falan yok bende sadece bel ve kasık ağrısı var
Dünden beri ara ara benimde çarpıntım var çok önemsememiştim ama sen yazınca aklıma geldi benimde.... Çarşambayı beklemeden pazar günü test yapsammı acaba diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…