Okadar güzel yazmışsın ki benim bir türlü dile dökemediklerimi...gözlerim doldu yemin ederim.aynen yedikte içtikten gezdikte ve evlilikten öncede 3 yıllık beraberliğimiz vardı.hani aslında bize göre 4 degil 7 yıl dır istiyoruz.bekarken bile hep bunun hayalini kurardık.çok canm sıkkın çok üzgünüm bu defa ona parlıyorum.napıcam bilmiyorum.Canim yaşın küçük diyenler sacmalamislar iyice.evet genç bir anne adayısın ama evliliğin 4yil olmuş insanlar bunu görmüyorlar mi??4 sene acısıyla tatlısıyla geçmiştir esinle beraber hayattan beklentinin artık çocuk olması gayet doğal.4sene de insan evin içinde bir ses soluk ister bu da senin en dogal hakkın.belki Yasin küçük diye bir çeşit teselli yöntemi demişler olabilse de yanlis bu sözler.Ben altı senelik evliyim gezmeye tozmaya yemeye içmeye herseye doydum.Kisaca yaşa değilde yaşanmışlıga bakmayı becerseler böyle cümleler kurmazlardı.insanlar hep banaci yanı herşeyin en en iyisini kendilerine düşünürler sana gelince Gönüller'i daralır hic bişeyi haketmeyiz zaten biz.Boyle çirkince düşünen evlat konusunda kim kimin kalbini kırıyorsa ben Allah'a havale ediyorum hepsini.....soylemesi kolay onlara...bende epey doluymuşum içimi döktüm biraz.
Kızacak bir şey yok istediğin yaşta anne olursun tabi Allah verirse, bu senin kararın ama mesela insanlar aşılamadan sonra ara veriyorlar ve o arada hamile kalabiliyorlar, sen bunu rahatlıkla yapabilirsin yani deneyebilirsin bende o kullandığımız ilaçların birkaç ay daha tesir ettiğini duymuştum ama ben cesaret edemiyorum, bir ay bile boş geçmesin diye. O dediğin yöntemi doktora soracağım inşallah. Sen hangi şehirdesin bu arada? Ben ist.
İnşallah tutmuştur canm.hayırlı olsun.pcolu olmak hamileliğe engel bir durum degil.hormonal bozuklar oluyor okadar.ama keşke 2 den sonra direk tüpe geçseymişsin.boşuna zaman,maddi,manevi kayıp.ben ilk aşılamamdı fakat son da oldu.ara verip uzun süre sonra tüp bebeğe başvurucam.rabbim inşallah hepimizin kalbindeki verir hayırli bir şekilde.Merhaba kızlar, 3,5 yıllık evliyim ve pko luyum onun dışında eşimin ve benim herhangi bir problemimiz yok. Ama normal yolla 1.5 senedir hamile kalamadım. Ekim ayında özel bir klinikte ilk aşılamamı yaptırdım. İlk aşılamada hamile kaldım fakat kalp atışları duyulmadığı için mecburen 10 haftalıkken kürtaj oldum. Benim için çok büyük bir yıkım oldu malesef sevincimiz kursağımızda kaldı. 1 adet dönemi ara verdikten sonra 2. aşılamamı oldum fakat tutmadı. 75 lik gonal-f ile yumurta büyütülerek çatlatma iğnesinden sonra 3.aşılamamı 15 şubatta oldum. Artık sizin gibi beklemedeyim ve çok korkuyorum. Eğer bu da tutmazsa tüp bebek dedi araştırma hastanesindeki doktorum. Forumu takip ediyordum fakat artık aranıza katılmaya kadar verdim. Allahım inşallah isteyen herkesin kucağını bebişle doldurur.
Okadar güzel yazmışsın ki benim bir türlü dile dökemediklerimi...gözlerim doldu yemin ederim.aynen yedikte içtikten gezdikte ve evlilikten öncede 3 yıllık beraberliğimiz vardı.hani aslında bize göre 4 degil 7 yıl dır istiyoruz.bekarken bile hep bunun hayalini kurardık.çok canm sıkkın çok üzgünüm bu defa ona parlıyorum.napıcam bilmiyorum.
İnşallah bebek sinyalidir esracım.gönlünü ferah tut.artık güzel haberler gelsin lütfen allahm.Kizlar bugun 10. Gunum ve idrarim koyu renk bel agrimda var sebebi ne acaba adet mi gebelik mi
insallah arkadasm ya aramzda hamileyim yazan olsaydi umutlancaktm dhada o da yok. Hepimiz adina uzuluyorum cunku herkes ne umutlarla hayallerle bu yola ckyo. Mubarek cuma gununde rabbim hayrlara vesile klsnİnşallah bebek sinyalidir esracım.gönlünü ferah tut.artık güzel haberler gelsin lütfen allahm.
İnşallah canım benim. Aslında bence tüp bebek istedim ama eşim bir kere daha deneyelim deyince kıramadım ama yine de olan biz kadınlara oluyor şimdi bekleyelim bakalım :)İnşallah tutmuştur canm.hayırlı olsun.pcolu olmak hamileliğe engel bir durum degil.hormonal bozuklar oluyor okadar.ama keşke 2 den sonra direk tüpe geçseymişsin.boşuna zaman,maddi,manevi kayıp.ben ilk aşılamamdı fakat son da oldu.ara verip uzun süre sonra tüp bebeğe başvurucam.rabbim inşallah hepimizin kalbindeki verir hayırli bir şekilde.
Beni bu kadar hırçınlaştıran bu insan musveddeleri....onların istediği de bu degil mi zaten, iyice dağılalım,ortaya düşelim,agizdan ağıza bizleri konuşsunlar,onların çocukları olmuyor diye dedikodumuzu yapsinlar...gayeleri bu olmasaydı destek olmayı bilmek icin illa başa gelmesi gerekmezdi.illa çocuksuz olmak gerekmezdi.insan olan insan anlardı zaten.destek olmak cok zor değildi.Ben artık beni anlamayan insanları defettim basımdan.niye mi hep aman ayıp olur aman Ne derler diyerek kendime eziyet etmişim.simdi bencilliği ben yapıyorum hepsinden soyutladım kendimi.zor oldu ama basardım.simdi kafam o kadar rahatladi ki...sana diyeceğim su ki arkadasım tamam üzül ama kendini boşlama,düşünsene evin içinde surekli üzgün mutsuz bi es kim görmek ister ki?ben öyleydim hep üzgündüm hep mutsuz simdi yeniden topladım kendimi en azında eşim evdeyken hic belli etmiyorum gülüyorum şakalaşıyorum komik şeylerden bahsediyorum eşimin de hosuna gidiyor.evet cok zor içimiz kan ağlarken kalbinin yıllardır beklediği hasreti dinmezken,hic bişey beni gerçekten mutlu etmiyor ama öyleymiş gibi davranarak evliliğimi korumaya çalışıyorum.Allah görüyor neler çektiğimizi...ben evlendiğim de 25 yaşındaydım aman acele etmeyin çocuk icin yasınız genç diye sıkı sıkı tembihleyen annem simdi iki gözü iki çeşme istiyorum diye feryadlarda.kocana evine yuvana sarıl etraftaki insan musveddlerinin huzurumuzu bozmalarına izin vermeyelim.bende bir zamanlar hırsımı eşimden çıkarırdım insanlara söyleyemediklerimi eşimden çıkarırdım.Gercekten cok yanlışmış.sonra oturup düşündüm kötü günler geçiriyoruz biz olmayı da elimizden kaybedersek ne kalacak geriye...guclu ol canim güçlü ol ki başkalarının acılarıyla beslenen insanları sevindirmeyin...Allah hepimizin yar yardımcısı olsun....
İnşallah canm benim yaa.tutarda gerek kalmaz.kaç günün kaldı peki sonuca?İnşallah canım benim. Aslında bence tüp bebek istedim ama eşim bir kere daha deneyelim deyince kıramadım ama yine de olan biz kadınlara oluyor şimdi bekleyelim bakalım :)
Amin canm.şuan kendimi bitik hissediyorum.öyle bir sabaha uyandım ki kasvetli,umutsuz,yorgun,bitkin....insallah arkadasm ya aramzda hamileyim yazan olsaydi umutlancaktm dhada o da yok. Hepimiz adina uzuluyorum cunku herkes ne umutlarla hayallerle bu yola ckyo. Mubarek cuma gununde rabbim hayrlara vesile klsn
Ben 7 Aydır ailemin yanına gidemiyorum.ben mersindeyim onlar antepte aramız 3 saat ama gidemiyorum.herkez başıma toplanıyor başlıyor çocuktan bahsetmeye.ve şuan orada herkesin karnı burnunda.ablalarımdan tutun yengemlerin yegenlerim hepsi.annem gel kızım diyor.kafanı dağıt.ama bilmiyorki ben onları görürsem daha da yıkılacam.aglamamak için kendi Eti'mi sıkıcam.soyutlamak dedin ya işte bende şuan aynısını yapıyorum.insanların boş boş moralimi bozacak konuşmalar yapmasından kaçıyorum.kaçıyorum ama anneme babama hasret olarak dönüyor.cesaretim Yok oraya gidip herkezi öyle görmeye.bana acıyarak bakmalarına.bak bak herşeyi var malı mülkü altını arabası ama çocugu yok neye yarar dediklerini ben duydum benm karşımda birbirlerine bunu söylüyorlar.artık alışverişten gezmekten tad almıyorum.düşünsene bir kadının en mutlu olduğu an.ama ben alsam ne almasam ne diyorum.ooofffff offff napıcam bilmiyorum.kendimi soyutluyorum evet ama evde de düşünmekten artık kafayı yiycem saçlarıma beyaz girdi resmen.ben rabbim görüyo ne halde olduğumu kul degil allah acısın istiyorum rabbim görsün ne halde olduğumuzu
cok iyi anliyorum seni umutlarinn bir anda yklmasi sanki bdha olmycakms gbi caresiz kaliyo insan allah sabr versn yardmcmz olsun hepimznAmin canm.şuan kendimi bitik hissediyorum.öyle bir sabaha uyandım ki kasvetli,umutsuz,yorgun,bitkin....
Dur bakalim canim sabirla bekle belirtilere fazla takılma. Benim de 14. Günüm regl olacak gibiyim.. Dua ediyorum olmamak icin ama nasibin önüne gecilmez
Evet canm hiç birşey söylemedi.bende tlf direk kapattım yüzüne.ne diycek kii zaten.ama işte zor oluyor biraz bide bana biraz fazla umut yükledi doktor ondan sanırım.Elbette seninde çocuğun olacak.buradaki herkesin olacak.Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.Dua ile atlatmaya çalışalım.bi kaç gün geçsin kendini daha iyi hissedeceksin.senin içinde cok zor tahmin edebiliyorum.Agzi olan konuşur durur.Ancak yıkılmak yok.cok degil 10 gun sonra yeniden denemeye başla yeniden umud et.insallah belki doğal yoldan olacak..canim doktorunu aradın mi bu arada durumunu haberdar ettin mi?
Sen nasılsın peki nasıl gidio?inşallah belirtiler de hamileliktir ya canm.iyi düşün fazla takılma bize.şuraya hamileyim yazısını görmeyi çok isterim inşallah olur.cok iyi anliyorum seni umutlarinn bir anda yklmasi sanki bdha olmycakms gbi caresiz kaliyo insan allah sabr versn yardmcmz olsun hepimzn
Evet canm hiç birşey söylemedi.bende tlf direk kapattım yüzüne.ne diycek kii zaten.ama işte zor oluyor biraz bide bana biraz fazla umut yükledi doktor ondan sanırım.
aynen canim benm. Fazla taklmmak lazim yaniltti bugune kadar hep belirtiler. Tabikide nasipte ne varsa onu yasycaz hadi bakalm bari sen yaz surda hamileyim dye dualarm seninleEsracim Dur bakalim canim sabirla bekle belirtilere fazla takılma. Benim de 14. Günüm regl olacak gibiyim.. Dua ediyorum olmamak icin ama nasibin önüne gecilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?