Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kiz acele etme benim yarin 15. Günüm hala test yapmayip pazari bekleyecegim :))) bebis oldugu halde erken yapinca negatif cikabilir ve bu psikolojik olarak bizi etkiler Allah korusun sonuc kötü olabilir. Ben 16. Gün bile gapsam mi yapmasam mi bilemiyorum. Hadi kan testi belki ama idrar testi icin acele etmeyin. Tabi insallah adet olmayiz bu arada ben olacak gibiyim ama olmamak icin dua ediyorum

carpintlrmz heycandan mi yoksa :) idrar testinde cikmayabilir canim kan testi yaparsan o cikar istersen biraz daha bekle eger ben hastalanmzsam bu hafta bdhaki haftya yapcam kan testi dyancam bu sfer :)

Bu arada ben aralikta ilk asilamamda 15. Gunumde hastalanmstm. 13. Gunde kan testi yaptrmstm negatfi gorunce yklmstim. 2 gun dha bekleseydm en azndan adetimi bekliycektm o kan testnin cevabini almak benm icin cok kotu. O yuzdn bu ay hastlnmzsm dhada geckmsni beklyp oyle test yapcam

İnşallah canım olmazsın adet verirsin bize o güzel haberi
carpintlrmz heycandan mi yoksa :) idrar testinde cikmayabilir canim kan testi yaparsan o cikar istersen biraz daha bekle eger ben hastalanmzsam bu hafta bdhaki haftya yapcam kan testi dyancam bu sfer :)
. Ayy kafayı yedik :) iyice herşeyi hamileliğe yorar olduk Allah yardımcımız olsun

14. Günüm de bitti kızlar belim ayrilacakmis gibi agri yapiyor bazen. Karnimda adet olacakmisim gibi agrilar.. İnsallah yarin kalktigimda kırmızılai görmem.. Sizler napiyosunuz nasilsiniz

İnsallah görmezsin canim.Benim de bugun 13.gunum yarın regl günüm acayip sancım var.adet sancisi gibi kasılıyor yanı.kasiklarim agriyor

Demi ya canim.ben 11.gunde idrar testi yapmıştım erken olduğunu bile bile tabi negatif çıktı :)ne zor bir bekleyiş oldu benim icin.sende durumlar nasıl canim ?
evet canm ya cok erken yapmissn kan testi bile 15.gunde istiyolar. Valla bende gun gectikce heycan artyo yarn 11. Gunum belrtlere inanmyrm artk cnku her ay ayni sey

Hadi bakalım o zaman 1 mart büyük gün 3 ümüz için...Takipte kalalım berraksucan V Vatanimsensin

Kızlar ya ne güzel heyecanla bekliyorsunuz inşallah Rabbim karşılığını verir hepiniz de hamile kalırsınız bizede umut olur sizlerin vereceği güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum

evet canm ya cok erken yapmissn kan testi bile 15.gunde istiyolar. Valla bende gun gectikce heycan artyo yarn 11. Gunum belrtlere inanmyrm artk cnku her ay ayni sey

Bende belirtilere cok takılmıyorum canim.kasik batmaları,sancılar filan hep oldu ama hamilelik yoktu sonun da regl oldum.an itibariyle ben 13. Güne girdim.carsamba gününe kadar regl olmazsan direk gidip kan veremeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle.pazar-pazartesi-salı benim icin kritik 3 gün hayirlisi olsun...gönlümü de hayirli olana razı etsin mevlam...

Hadi bakalım o zaman 1 mart büyük gün 3 ümüz için...Takipte kalalım berraksucan V Vatanimsensin

gunaydn kzlar. Hadi bakalm beklmeye devam o zaman hep beraber :) eger hamile olursak dogumlarmzda ayni zmana denk gelck insllah bu seferde o gunlermzi sayarz :) evet canim olumsuz sonuclanrsada rabbim bizim icin hayrli klmamstr cokta uzlmemek lazm

çarpıntı ne alaka bende de oldu birkac kez birde hiç olmazdi elim ayağım davul gibi sis uyandim bugün bende test yapsam mi diye düşünüyorum ama idrarda çıkmazmis birde surekli negatif almaktan sonuctan korkar oldum bilmiyorum ki ne zmaan yaparim bu sefer olur ins kucaklarımızı doldurur Rabbim

erken yapma canim kacinci gunundesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…