Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Meraba cnm bnde 8 martta asilma oldum asilmadan 8 gn snra test yptirdm knda 152.02 ckti deger acaba tutms olbilirmi yoksa asolmadn 2 gn once ovitrelle vuruldu ondan dllyida olabilirmi ck kdm karsti bgn 10. Gun asilma olali ??
Cok erken yapmissin arkadasim ama iki gun sonra tekrarla artik olup olmadigina bak

Bn catlatma ignesyle etkili olabilirmi diye dsnuyorm acaba olabilirmii??
Ben daha once de catlatma ignesiyle tedavi olmustum 10.gunde etkisi geciyordu ama bu herkesde mi boyle olur onu bilmiyorum simdi senin icin en kesin sey kan tahlilini tekrarlaman eger degerin iki katina cikmissa kesin hamilesin :)

Ben daha once de catlatma ignesiyle tedavi olmustum 10.gunde etkisi geciyordu ama bu herkesde mi boyle olur onu bilmiyorum simdi senin icin en kesin sey kan tahlilini tekrarlaman eger degerin iki katina cikmissa kesin hamilesin :)
Srnn kllndgn hangisiydi canm ya dktrlara srdm bkadar deger igneden olsa bile yuksek ckmaz dediler kafm karsti bnmde uzmn dktr igneyle alakasi yok sil kafandan bkadar yukaek gstermez igne bile olsa dedi

Srnn kllndgn hangisiydi canm ya dktrlara srdm bkadar deger igneden olsa bile yuksek ckmaz dediler kafm karsti bnmde uzmn dktr igneyle alakasi yok sil kafandan bkadar yukaek gstermez igne bile olsa dedi
Ovitrelle kulladim ben doktor demisse dogrudur cnm biz onlar kadar bilemeyiz

E Esinesin24 inşallah hamilesinfir ben de ignenin etkisinin hcgyi bu kadar yüksek çıkaracağını düşünmüyorum. Herhangi bir belirtin var mi? Ben de 11 martta aşılama oldum.

Ben de 2 Mart tarihinde aşılama oldum.dun 14.gğn, fakat kan testim negatif. Adet te olmadım. Mucize bekliyorum

Ben de 2 Mart tarihinde aşılama oldum.dun 14.gğn, fakat kan testim negatif. Adet te olmadım. Mucize bekliyorum
Bnde 8 marta ildm bgn kan test yaptim 6.51 ckti bkc gn snnra tekrr yptrcm bu sayinn altinda ckarsa yok demektr zaten rabbm hepimizin yuzunu guldursun arkdslar rabbim hepimze isteyen herkeze salikli bebsler nasip etsin

Bnde 8 marta ildm bgn kan test yaptim 6.51 ckti bkc gn snnra tekrr yptrcm bu sayinn altinda ckarsa yok demektr zaten rabbm hepimizin yuzunu guldursun arkdslar rabbim hepimze isteyen herkeze salikli bebsler nasip etsin
Catlatma iğnesi etkisini 10 güne atıyormuş.sen erken yaptırmıssın testi. İnsallah sevinirsin, güzel hbr alırsın. Bekliyorum ben de

Evet bu ay ilk defa yaptirdim bugun 12. Gunum ama fena adet agrilarim var tutmadi gibime geliyor bende 14. Gun test yapmayi dusunuyorum insallah ikimizde hamileyizdir:)
Hayırlı olsun cnm.benim de 15. Gün bugün.sun bthcg yaptırdım,negatif. Adet yok.sadece seffaf akıntım var. Hafif bel karın agrısı var 1 haftadır. Adet olacakmışım gibi.ama gelen bişey yok. Doktorum 4-5 gün sonra tekrarla testi dedi. Belki çok küçük ihtimal bile olsa geç döllenme olabilirmiş. Umut ediyorum,mucize bekliyorum
Senin nasıl durumlar, kendini nasıl hissediyorsun. Sonuçlarının mrk ediyorum, yazarsın.

İlk aşılamamdı benim de. Kan testini dün verdim <0,1. 5 gün sonra belki mucize olur.ama asırı umudum var. Sanki içimde,hissediyorum. Degisik duygu

Yazarim tabi agrilarim var dedigim gibi bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…