Cok erken yapmissin arkadasim ama iki gun sonra tekrarla artik olup olmadigina bakMeraba cnm bnde 8 martta asilma oldum asilmadan 8 gn snra test yptirdm knda 152.02 ckti deger acaba tutms olbilirmi yoksa asolmadn 2 gn once ovitrelle vuruldu ondan dllyida olabilirmi ck kdm karsti bgn 10. Gun asilma olali ??
Bn catlatma ignesyle etkili olabilirmi diye dsnuyorm acaba olabilirmii??Cok erken yapmissin arkadasim ama iki gun sonra tekrarla artik olup olmadigina bak
Ben daha once de catlatma ignesiyle tedavi olmustum 10.gunde etkisi geciyordu ama bu herkesde mi boyle olur onu bilmiyorum simdi senin icin en kesin sey kan tahlilini tekrarlaman eger degerin iki katina cikmissa kesin hamilesin :)Bn catlatma ignesyle etkili olabilirmi diye dsnuyorm acaba olabilirmii??
Srnn kllndgn hangisiydi canm ya dktrlara srdm bkadar deger igneden olsa bile yuksek ckmaz dediler kafm karsti bnmde uzmn dktr igneyle alakasi yok sil kafandan bkadar yukaek gstermez igne bile olsa dediBen daha once de catlatma ignesiyle tedavi olmustum 10.gunde etkisi geciyordu ama bu herkesde mi boyle olur onu bilmiyorum simdi senin icin en kesin sey kan tahlilini tekrarlaman eger degerin iki katina cikmissa kesin hamilesin :)
Ovitrelle kulladim ben doktor demisse dogrudur cnm biz onlar kadar bilemeyizSrnn kllndgn hangisiydi canm ya dktrlara srdm bkadar deger igneden olsa bile yuksek ckmaz dediler kafm karsti bnmde uzmn dktr igneyle alakasi yok sil kafandan bkadar yukaek gstermez igne bile olsa dedi
Ewt cnmmm sen asilma yptrdnmi hic pkiOvitrelle kulladim ben doktor demisse dogrudur cnm biz onlar kadar bilemeyiz
Evet bu ay ilk defa yaptirdim bugun 12. Gunum ama fena adet agrilarim var tutmadi gibime geliyor bende 14. Gun test yapmayi dusunuyorum insallah ikimizde hamileyizdir:)Ewt cnmmm sen asilma yptrdnmi hic pki
Inss cnmm ama yptr istersen knda blli olurr kbzlik ysyomusnEvet bu ay ilk defa yaptirdim bugun 12. Gunum ama fena adet agrilarim var tutmadi gibime geliyor bende 14. Gun test yapmayi dusunuyorum insallah ikimizde hamileyizdir:)
Iki gun oncesine kadar yasiyordumda simdi tam tersi ayiptir soylemesi tuvaletten cikamiyom :)Inss cnmm ama yptr istersen knda blli olurr kbzlik ysyomusn
Bnde dn gce uyumadm kabzlik oluyo ilk defa bole bsey oluyo 1 hftdr boleeIki gun oncesine kadar yasiyordumda simdi tam tersi ayiptir soylemesi tuvaletten cikamiyom :)
Ben de 2 Mart tarihinde aşılama oldum.dun 14.gğn, fakat kan testim negatif. Adet te olmadım. Mucize bekliyorumArkadaşlar aşılama ile ilgili form lar hep eskiye dayalı bu yüzden yeni form açmak istedim benim bugün aşılama da 6.günüm sabırsızlıkla 15.günü doldurmayi bekliyoruz hakkımızda hayırlısı benim gb olanlar hadi birlikte buraya birbirimizden destek alalım
Bnde 8 marta ildm bgn kan test yaptim 6.51 ckti bkc gn snnra tekrr yptrcm bu sayinn altinda ckarsa yok demektr zaten rabbm hepimizin yuzunu guldursun arkdslar rabbim hepimze isteyen herkeze salikli bebsler nasip etsinBen de 2 Mart tarihinde aşılama oldum.dun 14.gğn, fakat kan testim negatif. Adet te olmadım. Mucize bekliyorum
Catlatma iğnesi etkisini 10 güne atıyormuş.sen erken yaptırmıssın testi. İnsallah sevinirsin, güzel hbr alırsın. Bekliyorum ben deBnde 8 marta ildm bgn kan test yaptim 6.51 ckti bkc gn snnra tekrr yptrcm bu sayinn altinda ckarsa yok demektr zaten rabbm hepimizin yuzunu guldursun arkdslar rabbim hepimze isteyen herkeze salikli bebsler nasip etsin
Hayırlı olsun cnm.benim de 15. Gün bugün.sun bthcg yaptırdım,negatif. Adet yok.sadece seffaf akıntım var. Hafif bel karın agrısı var 1 haftadır. Adet olacakmışım gibi.ama gelen bişey yok. Doktorum 4-5 gün sonra tekrarla testi dedi. Belki çok küçük ihtimal bile olsa geç döllenme olabilirmiş. Umut ediyorum,mucize bekliyorumEvet bu ay ilk defa yaptirdim bugun 12. Gunum ama fena adet agrilarim var tutmadi gibime geliyor bende 14. Gun test yapmayi dusunuyorum insallah ikimizde hamileyizdir:)
Yazarim tabi agrilarim var dedigim gibi bakalim ne olacakHayırlı olsun cnm.benim de 15. Gün bugün.sun bthcg yaptırdım,negatif. Adet yok.sadece seffaf akıntım var. Hafif bel karın agrısı var 1 haftadır. Adet olacakmışım gibi.ama gelen bişey yok. Doktorum 4-5 gün sonra tekrarla testi dedi. Belki çok küçük ihtimal bile olsa geç döllenme olabilirmiş. Umut ediyorum,mucize bekliyorum
Senin nasıl durumlar, kendini nasıl hissediyorsun. Sonuçlarının mrk ediyorum, yazarsın.
Canm kanda degerin kac cikti ??yanlış bölüme yazıldı
Hayirli olsun gozun aydin darisi basimiza :) arkadasim adet agrilarin var miydi seninyanlış bölüme yazıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?