Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Meraba cnm bnde 8 martta asilma oldum asilmadan 8 gn snra test yptirdm knda 152.02 ckti deger acaba tutms olbilirmi yoksa asolmadn 2 gn once ovitrelle vuruldu ondan dllyida olabilirmi ck kdm karsti bgn 10. Gun asilma olali ??
Bilemiyorum ki tatlım insallah tutmuştur. Bende dün gece 11 bucukta ovitrelle 250ml catlatma iğnesi vuruldum yarinda 11 buçukta asilamam olacak çok heyecanlıyım inşallah hepimize nasip eder.canim senin kaç yumurtan olustu kaç mm di ?

Hayırlı olsun. Sabırlı ol.

Canım Doktorum insan kaç olduğunu söylemedi gayet güzel olduğunu ve tam aşılama lık olduğunu söyledi Ogün gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum çarşamba günü yani 8 Mart'ta aşılama oldum bugün aşılamada on birinci günüm Dün Kan testi yaptırdım 6 51 çıktı bilmiyorum bakalım Dün akşam da belim adet olacakmışım gibi falan çok ağrıdı Kasıklarımda ağrı vardı bilmiyorum iki gün sonra tekrarla Kan testini dediler Rabbim isteyen herkese bize nasip etsin

Kn testinde dun 6.51 ckti cnm

Merhaba kızlar geçen ay ilk asilamayi yaptırmıştım tutmadı. Bu ay ara vermiştik doktorum iki aşılama arası bir ay mola verdiriyor. Bugün adet günüm öylesine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar çabuk pozitif olur mu ona şaşırdım. Acaba yalancı bi pozitif mi ki. O kadar alıştım ki her ay kırmızılı görmeye bu ay ilk kez böyle bi şey görüyorum ve saskinim

Foto atma imkanin varsa bizde bakalim yardimci olmak icin cnm:)

Canim silik cizgi var zaten adet gununmus bence kan testi yaptir kesinlessin insallah bebisin gelmistir:)

Kızlar bugün dizlerim, belim kasıklarım, popomun üstü agrıyor. Lekelenme var kahve rengi. Aşılamanın 16. Günü.

Test yapmadin mi daha
14.gün kan testi, negatif <0,1 cıktı.
Doktor 4-5 gün bekle tekrar yap dedi de.
Bugun fenayım. Sinir sinir, ağlamalar, gerilmeler. Gözlerim şişti. Alt ust oldu hormonlarım.kocaman yumurtam vardı. E bari adet olsam da rahatlasam. Kafayı yiyecem

Anladim cnm hakkinda hayirlisi olsun tez vakitte gelsin bebgin insallah benimde yarin 14. Gun yarin test yapacam bakalim ne olacak benimde fena adet agrilarim var

Anladim cnm hakkinda hayirlisi olsun tez vakitte gelsin bebgin insallah benimde yarin 14. Gun yarin test yapacam bakalim ne olacak benimde fena adet agrilarim var
Hayırlısı olsun cnm senin için de. Aşılama dönemim gayet mum gibi sakin gecti benim. Ama bugun sinir kavga eksik olmuyor.kendimi tanıyamıyorum. Hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…