Hayırlısı canım inşallah yeni ayda gelir bebeğin. Benim de aşılamanın 9. günü ve olmadı galiba ki inşallah yanılırım da bebeğim gelmiştir.Kızlar adet oldum sonunda.17 gün sonra. Neyse tutması.umut etmiştim. Hayırlısı artık...
Hayırlısı olsun cnmHayırlısı canım inşallah yeni ayda gelir bebeğin. Benim de aşılamanın 9. günü ve olmadı galiba ki inşallah yanılırım da bebeğim gelmiştir.
Canm bnmde 12.gn asilammda belim kasklarm adet olucakmisim gbi agriyorr adet gnm ayin 23 normlde bnmde tutmadi galiba ilk asilammdi bu rabbim inss hayrlisini nasip eder bebislerimizie kaviusrz biran onceHayırlısı olsun cnm
Hayırlısı canım inşallah yeni ayda gelir bebeğin. Benim de aşılamanın 9. günü ve olmadı galiba ki inşallah yanılırım da bebeğim gelmiştir.
CNm bnmde 12.gnum asilammda belim kasiklarim adet olucakmisim gbi agriyor adet gunum 23 unde nor.lmalde ilk asilammdi ins bebslerimiz gelirrHayırlısı canım inşallah yeni ayda gelir bebeğin. Benim de aşılamanın 9. günü ve olmadı galiba ki inşallah yanılırım da bebeğim gelmiştir.
İnşallah canim inşallah benin de ilk aşılamam suan öyle kasık ağrım falan yok ama kasığımda bi ağırlık hissediyorum. Ben de 27 sinde falan adet olucam inşallah olmam tabi 9 ay boyuncaC
CNm bnmde 12.gnum asilammda belim kasiklarim adet olucakmisim gbi agriyor adet gunum 23 unde nor.lmalde ilk asilammdi ins bebslerimiz gelirr
Hayırlı olsun canim inşallah bebegine kavuşursunKizlar aşılama oldum bugun 11 bucukta insallah hersey yolunda gider :)
Sagol tatlım insallah allah yüzümüze bakardı gönlümüze göre verir cümle misin..Hayırlı olsun canim inşallah bebegine kavuşursun
Inss olmassin canm rabbm nadip etsin hepimizeee bakalimm yazarm sana bn adet gorursem yarin 13 gnum iddrar tahlili yapicam baklimm varsa zaten onda blki olurrİnşallah canim inşallah benin de ilk aşılamam suan öyle kasık ağrım falan yok ama kasığımda bi ağırlık hissediyorum. Ben de 27 sinde falan adet olucam inşallah olmam tabi 9 ay boyunca
Amin canım inşallah. Inşallah çift çizgiyi görürsün canım senden mutlu haberler bekliyorum.Inss olmassin canm rabbm nadip etsin hepimizeee bakalimm yazarm sana bn adet gorursem yarin 13 gnum iddrar tahlili yapicam baklimm varsa zaten onda blki olurr
Yarin 13.gunun sence belki olurmu odrrda olmus olsaa yani ignenin etkisi f3ln olmax drilmi cksa bile ovitrellenn yaniAmin canım inşallah. Inşallah çift çizgiyi görürsün canım senden mutlu haberler bekliyorum.
Bünyeye göre değişebilir ama ben yarın idrarda çıkarsa igneden olacagini düşünmüyorum. Çok düşük bir deger cikar eger ignenin etkisiyse ve bu da ancak kanda belli olur bence.Yarin 13.gunun sence belki olurmu odrrda olmus olsaa yani ignenin etkisi f3ln olmax drilmi cksa bile ovitrellenn yani
Aynn dediginzgbi ignenin etkisi bkadar surmez 13 gn asilama olali olcak yarin arti asilamadan 2 gn once yapildi igne yani sanmiyorm bnde igne etkisi olacagini bkalmmBünyeye göre değişebilir ama ben yarın idrarda çıkarsa igneden olacagini düşünmüyorum. Çok düşük bir deger cikar eger ignenin etkisiyse ve bu da ancak kanda belli olur bence.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelAynn dediginzgbi ignenin etkisi bkadar surmez 13 gn asilama olali olcak yarin arti asilamadan 2 gn once yapildi igne yani sanmiyorm bnde igne etkisi olacagini bkalmm
Ins canm bu ay umidim yok ama bakalim nasip Allah buyukHadi inşallah hayırlı haberlerle gel
Knda yptrdnmi cnmmKizlar asilamanin 14. Gunu idrar testim negatif
Yok cnm yaptirmadim bugun adet gunum eger olmazsan yaptirmayi dusunuyorum ama olsa cikmazmiydi adet gunumde ve 14. GundeKnda yptrdnmi cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?