Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bemde bugün 75 lik iğneye başladım . Cuma günü kontrole gideceğim bakalim hayırlısı ins allah hepimize sağlıklı sihatli evlat nasip eder.
hayırlara vesile olsun inşallah arayışın son bulur rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder bu vesileyle sende bize dua edersin dileğine kavuşunca

hayırlara vesile olsun inşallah arayışın son bulur rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder bu vesileyle sende bize dua edersin dileğine kavuşunca
Teşekkür ederim canım amin insallah birgun hepimiz burdan sevincli haberimizi paylasirim.

Kizlar bende dr dan geldim. 4 solda 3sagda 15 ve 30 arasi 7 adet yumurta olmus catlama ignesi yapamam dedi. Asilama persembe yapalim dedi bende ç.ignesiz asilama kabuk etmedim bu ay dogal yoldan deneyecegiz. İgne bana cok fazla gelmis sinirim bozuldu

Kizlar kontrolden geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma ignesi ardindan cumartesi günü aşılama inşallah rabbim bu ay nasip eder

Kizlar kontrolden geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma ignesi ardindan cumartesi günü aşılama inşallah rabbim bu ay nasip eder
Inşallah tutar canim saglikli sıhatli bi bebegin olur bende cuma gidecegim bakalim ne dicek doktor 75ml igne kulaniyorum pazartesinden beri acaba sen kaç gün kullandin igne kaç ml ti .

Inşallah tutar canim saglikli sıhatli bi bebegin olur bende cuma gidecegim bakalim ne dicek doktor 75ml igne kulaniyorum pazartesinden beri acaba sen kaç gün kullandin igne kaç ml ti .
İnşallah canim amin ben de adetimin 3. günü 75lik dozla basladim beş gün kullandim. Bugün igne yapma artik dedi hatta bir kutusu kaldi ignenin. İnşallah senin de güzel kaliteli yumoslarin olur ve tutar

İnşallah canim amin ben de adetimin 3. günü 75lik dozla basladim beş gün kullandim. Bugün igne yapma artik dedi hatta bir kutusu kaldi ignenin. İnşallah senin de güzel kaliteli yumoslarin olur ve tutar
Insallah canim ben 2 günü basladim adetimin persembe igneyi yaptktan sonra cuma sabah gel dedi duruma gore hareket ederiz dedi insallah buyumus olurlar.peki sende pko ve adet duzensizligi varmi tedavi nedenin nedir?

ilkinde bende de aynı şey olmuştu iptal oldu üzülme tatlım ikincisinde dozu artırmak için acele etmemeni tavsiye ederim doktoruna mutlaka söyle bu durumu not al kaç gün kaç doz kullandığını benim doktorum dinledi beni ikinci sefer sorunsuz gerçekleşti aşılama ama kısmet değilmiş
doktorun çatlatma iğnesi vermemesinin bir sebebi de ohss denen risk doğru olanı yapmış bence inşallah ikinci de kavuşursun bebeğine

Kizlar bende yeni asilama yaptirdim bugun 4. Gunum ilk defa yaptiriyorum insallah tutar da emeklerimiz bosa gitmez herkesinde benimde sonucumu paylasacam burda

TESEKKUR EDERİM CANİM GUZEL DİLEKLERİN İCİN RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN

Kizlar 4 gündür 75 ml kullaniyodum ama hiç buyumemis yumoslarim doktorumda günde 112.5 kullanmami soyledi.

Arkadaşlar bişey soracam.ben 3 martta aşılama oldum.bugün onuncu günüm sag yumurtalığım bi kaç gündür pır pır atıyor arada da hafif orta şiddet te ağrı giriyor.neden olabilir ya.benüm sağ yumuratm büyümüştübu arada

Inşallah tutmuştur canim rabbim sağlıklı sihatli evlat nasip etsin hepimize

Sen benden 3 gun once yapmissin ayni seyleri bende yasiyorum ama benim sol tarafimda sonucunu ogrenince paylas burdan bende merak ettim tutma belirtisimi diye :)

Sen benden 3 gun once yapmissin ayni seyleri bende yasiyorum ama benim sol tarafimda sonucunu ogrenince paylas burdan bende merak ettim tutma belirtisimi diye :)
İnşaallah tutma belirtisidir.paylaşırım tabiki perşembe günü test yapacam daha sağlam sonuç almak için ama inanılmaz stresliyim.Senün hangi taraftaki yumurtan olgunlaşmıştı.Rabbim ikimşze ve İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Amin insallah benimde sol yumurtam buyumustu bende pazar gunu yapacam

Arkadaskm ne yaptin heyecan var mi yarin yapacan galiba test:)

Inşallah tutmuştur canim rabbim sağlıklı sihatli evlat nasip etsin hepimize
Meraba cnm bnde 8 martta asilma oldum asilmadan 8 gn snra test yptirdm knda 152.02 ckti deger acaba tutms olbilirmi yoksa asolmadn 2 gn once ovitrelle vuruldu ondan dllyida olabilirmi ck kdm karsti bgn 10. Gun asilma olali ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…