Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok cnm yaptirmadim bugun adet gunum eger olmazsan yaptirmayi dusunuyorum ama olsa cikmazmiydi adet gunumde ve 14. Gunde
Yani idrrda ckmadysa tutmamis olbilir sen Umidini ksme cnm yinede bnmde 13. Gun yrin bnde idrar testi ypicm bklm bnde umitli deilm ilk asilamam bnmde adet olckmsm gbi blm agryor ve ksklarim bnmde tutmadi buyuk ihtml

Yani idrrda ckmadysa tutmamis olbilir sen Umidini ksme cnm yinede bnmde 13. Gun yrin bnde idrar testi ypicm bklm bnde umitli deilm ilk asilamam bnmde adet olckmsm gbi blm agryor ve ksklarim bnmde tutmadi buyuk ihtml
Insallah tutmustur allah buyuk cnm benimde bir mucize olur insallah

Kızlar sizdede asilamadan bi gün sonra karninizda sancima oldu mu? Dün aşılama oldum bugun dik duramiyirum kasik kismim sanciyor.cvplarinizi bekliyorum.

Kızlar sizdede asilamadan bi gün sonra karninizda sancima oldu mu? Dün aşılama oldum bugun dik duramiyirum kasik kismim sanciyor.cvplarinizi bekliyorum.
ben de 17 mart cuma günü oldum ama herhangi bir belirti yok. kişiden kişiye değişiyor canım belirtiler. ümitsizliğe kapılma sakın. kan testin ne zaman?

13 gün var canım test sonucuma .benden 2 gün önce olmussun sen aşılama ınsallah ilk sen güzel haberi verirsin 2 gün sonrada ben allah kimsenin kucağını bebek siz bırakmasın çok zor. Evleneli 2sene oldu ben bıktım milletin sonrasından çocuğun yokmu olmuyor mu yoksa demelerinden

Hiiicccc dusunme bunlari. Agzi olan konusuyor iste. Maalesef artik yasam kosullari normal yoldan hamile kalmayi cok zor hale getirdi. Hemen hemen etrafimdaki her 10 kisiden 4'u tedavi goruyor. Organik beslenmiyoruz, stres, cevre, vs vs hersey etken buna. Insallah cabalarimiz sonuc versin, insallah guzel haberler alacagimiz ve verecegimiz gunlere yakindir.

Inşallah canım senin tedavi nedenin nedir ? Bende pko rahatsizligim var ondan olmuyor adettim çok duzensiz 6 7 ayda bekli olurdum sonradan her ay ilaç kullandim o şekil oldum 3 kez klomen kullandim fakat hiç yanıt vermedi sonradan gonal f kullandı nda sadece 1 yumurtam 21 mm oldu çatlatip aşılama oldum. Esimin hiç bir sıkıntısı yok hatta sperm sonucu çok iyi cikti.normal sperm sayısı 43.000.000 cikti yikandiktan sonra ise hareketli 32.000.000 cikti.hizli 45% cikti.bunlari bilgi almak icin yaziyorum bizim sonuclar tedavi nedenimiz boyle sizin nasil ?

Bizimkisi aciklanamayan kisirlik diye belirtiliyor. Yani ne bende ne esimde hicbir sorun yok. Adetlerim hep duzenlidir hic sekmez. Miyom, kist vs de yok. Tuplerim de acik. Rahim filmim de gayet iyi. Esimde de problem yok. 1 senedir deniyoruz. Hatta 1 kere kimyasal gebelik oldu. Yas 35 olunca artik daha fazla beklemeyelim dedik. En azindan bir asilama ile sansimizi deneyelim diye karar verdik. Ben bu surecte sadece 5 gun femara hap kullandim baska ilac veya igneye gerek gormedi doktorum. Insallah Allah hepimizin yuzumuzu guldurur guzel haberler aliriz.

Anladım abla insallah allah herkesin gönlüne göre verir.hic kimseye çocuk hasreti yasatmasin rabbim AMIN.Bizde 2 senedir uğraşıyoruz fakat hiç olmadı bende bi kere kimyasal gebelik geçirdim.o zmn bile kan degerimi gördüğumde napacami şaşırdım direk esime haber verdim felan ama doktir kimyasal gebelik olabilir 2 gun sonra tekrar kan verip anlayabiliriz dedi ama onu hic duymamazliktan geldim vede 2 gun sonra gittigimde degerim düşmüştü cokkk üzülmüştüm

Bilirim o duyguyu ben de aynisini yasadim. Pazartesi ne kadar sevindiysem carsambasina o derece yikilmistim. Sonra oturup dusundum hic isyan etmedim. Yuce Rabbim en iyisini en guzelini verecek dedim. sen de hem olumlu dusun.

Bilirim o duyguyu ben de aynisini yasadim. Pazartesi ne kadar sevindiysem carsambasina o derece yikilmistim. Sonra oturup dusundum hic isyan etmedim. Yuce Rabbim en iyisini en guzelini verecek dedim. sen de hem olumlu dusun.
Valahi ned3nse çok olumluyum abla sanki asilama olmamış gibiyim yanı kafama hiç takmiyorum aklimi hep aşılama oldum deyip düşünmüyorum. Içimde çok rahat sanki allahım nasip edecekmiş gibi bi rahatlık var .insallahta oyle olur :) birbirimize sonuclarimizi haber verelim.

Slm kizlar asilamamin 4 günü 2gun karnımim altın da agri sizi oluyordu fakat ondan sonra ki günler hiç bisi olmadı hiç belirtim de yok acaba tutmadimiki

henüz belli olmaz canim stres yaparsan olacağı varsada olmuyor kafani dağıtacak seyler bul kendine unut aklindan at tamamen ben cok takiyorum asilama filanda tutmadi
Slm kizlar asilamamin 4 günü 2gun karnımim altın da agri sizi oluyordu fakat ondan sonra ki günler hiç bisi olmadı hiç belirtim de yok acaba tutmadimiki

Moralleri yuksek tutun
Bol bol su icin
C vitamini alin (ozellikle kiwi, ananas)
Gunesli gunlerde oturun bir bankta gunes icinizi isitsin en guzel vitamin guneste :)
Safak 10...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…