1 yumurtam vardı 19mm büyüklükte. bugün tam 1 hafta olacak yaptıralı, hafif hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor. ama genelde herkes göğüslerindeki ağrıdan ve hassasiyetten bahsediyor bende birşey yok bu konuda :) şafak 8 bekliyoruz bakalım :)Canim senin belirtin felan varmi ? Asilama olurken kaç yumosun vardı.
Benimde ayni kasiklarimda ara ara agri girip geçiyor göğsümü de dokununca aciyor baska hic belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun allah hepimizin gonlune göre versin ınsallah1 yumurtam vardı 19mm büyüklükte. bugün tam 1 hafta olacak yaptıralı, hafif hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor. ama genelde herkes göğüslerindeki ağrıdan ve hassasiyetten bahsediyor bende birşey yok bu konuda :) şafak 8 bekliyoruz bakalım :)
Evet canim yaptim. Cok sukur cumartesi 150 cikti, bugun de 379,5 cikti. Simdilik kan testi ile takibe devam. Sanirim ilk kontrol icin daha yuksek seviyeler gerekiyor.N november_love ne durumdasın test yaptınmı
Hayirli olsun canim. Insallah guzel haberler alirsinBende sabah 11 de 2. Aşılamamı oldum. İnşallah hepimizinki tutar kızlar:)
Hayirlisi canm. İnşallahhHayirli olsun canim. Insallah guzel haberler alirsin
Ayy ne güzel tutmuş işte gözün aydın canım allah tamamına erdirsin geç döllendiyse ondan düşüktür allahım bizede nasip etsin inşallah Hepimizin ki tutarEvet canim yaptim. Cok sukur cumartesi 150 cikti, bugun de 379,5 cikti. Simdilik kan testi ile takibe devam. Sanirim ilk kontrol icin daha yuksek seviyeler gerekiyor.
Cnm Bend e perşembe yaptırdım sonuçları yakın bir gün ara ile öğrenicez bende de sadece göğüs hassasiyeti var ama ümitsiz olmak istemoyorimMerhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bende 2. aşılamamı cuma günü yaptırdım. Bugün 4.gunum.bende hiç bir belirti yok yine. Büyük bir ihtimalle buda tutmadı. Adet belirtim başladı bile. Çok moralsizim artık hiç bir umudun da kalmadı. Allahım hepimize sabır versin
İnşallah hayırlı haberler alırız canım. Bende hiç bir belirti yok. Olmadığı gibi adet olacak gibiyim heranCnm Bend e perşembe yaptırdım sonuçları yakın bir gün ara ile öğrenicez bende de sadece göğüs hassasiyeti var ama ümitsiz olmak istemoyorim
Forumdan okuduklarım dan yola çıkarak tüm belirtileri olup da sonuç negatif alan ama hoc bir belirti olmayıp sonucu pozitif olan kişiler var. Zaten belirtiler adette de hamilelikte de aynı birde belirtilerin çoğu çatlatma igensinden oluyor ama iste insan gene de kendini dinlemekten ve düşünmekten alamıyor hakkımızda hayırlısı...İnşallah hayırlı haberler alırız canım. Bende hiç bir belirti yok. Olmadığı gibi adet olacak gibiyim heran
O yüzden pek umudum kalmadı
Canım bayağı olmuş yazalı ama ben 6. Gün idrar testi yaptım senin sonuç ne olduKızlar 6. günde idrar testi yapan oldu mu hiç
Canım çıksa bile yapmaCanım bayağı olmuş yazalı ama ben 6. Gün idrar testi yaptım senin sonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?