Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Igne derken catlatma ignesi mi asilamam mi canim.catlatma ignesi persembe gunu.asilama vumartesi olmdum asilamamin 6.gunu sanirim
Evet çatlatma canım hadi inş tutunur bebişlerimiz benim göğüslerim de çok acıyor bir de adet olacak gibi ağrım var ya göğüslerime de sızı giriyor ve uçları da koyulaşmış sen valla test yapmadan iyi dayanıyorsun canjm

Canim benim gogusum sis de agri yok normalde adetten onceki haftalarda siser ve agrirdi. Erken degil mi cnm test yapmak icin.yapayim mi bilemedim.igneden sonradan itibaren mi belli olur yoksa asilamadan itibaren mi.senin kacinci asilaman

Canim benim gogusum sis de agri yok normalde adetten onceki haftalarda siser ve agrirdi. Erken degil mi cnm test yapmak icin.yapayim mi bilemedim.igneden sonradan itibaren mi belli olur yoksa asilamadan itibaren mi.senin kacinci asilaman
Canım yani erken diyorlar da iğnenin etkisini görmek için ben yapmıştım iğneye göre yapıyorum ben bugün 10. Gün o yüzden yaptım böyle çıktı resmî ekledim benim bu üçüncü ama benim ikinci tutmuştu kalp atışı durduğu için küretaj oldum

Eklentiler

• IMG_3021.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
Cift cizgi var gibi aytyy insallah vardir yaaa bebisss.Allah isteyen hrrkese versin insallah

Eylul ayinda varikosel cikti 4milyon sperm vardi.amleiyat oldu 16milyona yukseldi.ilac tedavisine devam ediyoruz.asilama da deneyelim dedik.esimin doktoru normall yollada olur pserm yukselio ilaclarla dedi.ama ben artik evlada hasretim.esim deenyelim dedi

Çok geçmiş olsun canım ilaç olarak klomen mi kullanıyor inş Allahım bekletmeden verir evlatlarımızı benim de bugün iğneden sonrası 11. Gün testim

Eklentiler

• IMG_3049.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 42
Çok geçmiş olsun canım ilaç olarak klomen mi kullanıyor inş Allahım bekletmeden verir evlatlarımızı benim de bugün iğneden sonrası 11. Gün testim
Yok esim metacartin die sivi bi ilac icio bide baska bi hp icio.4milyindan 16milyon oldu 8ayda. Nasip bakalim ilk asilama beklioz sonucu 1haftaya belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…