- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Bugün 10. Gün canjm hala devam eder mi bir bakar mısın testime iğneden sonraki 10. GünCanım çıksa bile yapma
Canım nasıl gidiyor senin belirtiler var mıayrıca da ıkıncı gun bel ve az kasık agrısı yasıyorum.bu zamanlarda normal mı bel agrısı?
Bazen hafif kasik agrim oluyo.baska da belirtim yok canim.bide progestan aksam iciyorum.basdonmesi ve uyku yapioCanım nasıl gidiyor senin belirtiler var mı
Senin iğneden sonra kaçıncı gününBazen hafif kasik agrim oluyo.baska da belirtim yok canim.bide progestan aksam iciyorum.basdonmesi ve uyku yapio
Igne derken catlatma ignesi mi asilamam mi canim.catlatma ignesi persembe gunu.asilama vumartesi olmdum asilamamin 6.gunu sanirimSenin iğneden sonra kaçıncı günün
Evet çatlatma canım hadi inş tutunur bebişlerimiz benim göğüslerim de çok acıyor bir de adet olacak gibi ağrım var ya göğüslerime de sızı giriyor ve uçları da koyulaşmış sen valla test yapmadan iyi dayanıyorsun canjmIgne derken catlatma ignesi mi asilamam mi canim.catlatma ignesi persembe gunu.asilama vumartesi olmdum asilamamin 6.gunu sanirim
Canim benim gogusum sis de agri yok normalde adetten onceki haftalarda siser ve agrirdi. Erken degil mi cnm test yapmak icin.yapayim mi bilemedim.igneden sonradan itibaren mi belli olur yoksa asilamadan itibaren mi.senin kacinci asilamanEvet çatlatma canım hadi inş tutunur bebişlerimiz benim göğüslerim de çok acıyor bir de adet olacak gibi ağrım var ya göğüslerime de sızı giriyor ve uçları da koyulaşmış sen valla test yapmadan iyi dayanıyorsun canjm
Canım yani erken diyorlar da iğnenin etkisini görmek için ben yapmıştım iğneye göre yapıyorum ben bugün 10. Gün o yüzden yaptım böyle çıktı resmî ekledim benim bu üçüncü ama benim ikinci tutmuştu kalp atışı durduğu için küretaj oldumCanim benim gogusum sis de agri yok normalde adetten onceki haftalarda siser ve agrirdi. Erken degil mi cnm test yapmak icin.yapayim mi bilemedim.igneden sonradan itibaren mi belli olur yoksa asilamadan itibaren mi.senin kacinci asilaman
Cift cizgi var gibi aytyy insallah vardir yaaa bebisss.Allah isteyen hrrkese versin insallahCanım yani erken diyorlar da iğnenin etkisini görmek için ben yapmıştım iğneye göre yapıyorum ben bugün 10. Gün o yüzden yaptım böyle çıktı resmî ekledim benim bu üçüncü ama benim ikinci tutmuştu kalp atışı durduğu için küretaj oldum
Tabi iğne etkisi değilse canım inş vardır bir yandan umut bir yandan umutsuzluk ne zor şey Arada kalmakCift cizgi var gibi aytyy insallah vardir yaaa bebisss.Allah isteyen hrrkese versin insallah
Bende korkuyorummm insallah bebislerimiz vsrdir.benim ilk asilamam.ondan once esimin tadevisi vardi.Tabi iğne etkisi değilse canım inş vardır bir yandan umut bir yandan umutsuzluk ne zor şey Arada kalmak
İnş olmuştur canım eşinin neyi vardı geçmiş olsunBende korkuyorummm insallah bebislerimiz vsrdir.benim ilk asilamam.ondan once esimin tadevisi vardi.
Çok geçmiş olsun canım ilaç olarak klomen mi kullanıyor inş Allahım bekletmeden verir evlatlarımızı benim de bugün iğneden sonrası 11. Gün testimEylul ayinda varikosel cikti 4milyon sperm vardi.amleiyat oldu 16milyona yukseldi.ilac tedavisine devam ediyoruz.asilama da deneyelim dedik.esimin doktoru normall yollada olur pserm yukselio ilaclarla dedi.ama ben artik evlada hasretim.esim deenyelim dedi
Yok esim metacartin die sivi bi ilac icio bide baska bi hp icio.4milyindan 16milyon oldu 8ayda. Nasip bakalim ilk asilama beklioz sonucu 1haftaya belli olurÇok geçmiş olsun canım ilaç olarak klomen mi kullanıyor inş Allahım bekletmeden verir evlatlarımızı benim de bugün iğneden sonrası 11. Gün testim
Canım bir test yap ona göre iğne etkisi belli olur canım inş vardırKizlar asilamamin 7.gunu bugun az belim ve kasiklarim agrio ve goguslerim sert.adet belirtileri gibi.
İnş canım tutmuşturYok esim metacartin die sivi bi ilac icio bide baska bi hp icio.4milyindan 16milyon oldu 8ayda. Nasip bakalim ilk asilama beklioz sonucu 1haftaya belli olur
Erken test icin saniyorum. Belim agrio hafif kasik agrio. Belirti bu gunlerde olmaz gibi olsa olsa adet agrisi sanirim.Canım bir test yap ona göre iğne etkisi belli olur canım inş vardır
Daha erken canım belirtiler en az 10 gün sonra oluyor sanırım ama belli olmaz tabi. İnşallah tutmuştur az kalmış senin 1 haftaya öğrenirsinErken test icin saniyorum. Belim agrio hafif kasik agrio. Belirti bu gunlerde olmaz gibi olsa olsa adet agrisi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?