- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım o zaman 3 gün daha bekle ama ümitsizliğe kapılmaErken test icin saniyorum. Belim agrio hafif kasik agrio. Belirti bu gunlerde olmaz gibi olsa olsa adet agrisi sanirim.
Hemen heemen ayniyiz canim bende 22sinde oldum asolamaMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar uzun süredir giremiyordum buraya ilk önce herkesin hakkında en hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahh benimde 25inde ikinci aşılamamı yaptırdım biraz umutluyum bu ay inşallah sonucuda evlilik yıl dönümünde alcam inşallah hayırlı sonuçlar alırımm aminnnn
Hemen hemen ayni zamanlar benimde 22nisanda asilama olduMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar uzun süredir giremiyordum buraya ilk önce herkesin hakkında en hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahh benimde 25inde ikinci aşılamamı yaptırdım biraz umutluyum bu ay inşallah sonucuda evlilik yıl dönümünde alcam inşallah hayırlı sonuçlar alırımm aminnnn
İnşallah hayırlı haber alırız var mı bir değişiklik sizdeHemen hemen ayni zamanlar benimde 22nisanda asilama oldu
Yok bo degisiklik gogusum sis agri yok ama .sizde varmiİnşallah hayırlı haber alırız var mı bir değişiklik sizde
Arada bir kasık ağrım var göğüs uçlarım acıyor sadce ama öle net bir belirti yok hayırlısı özelde mi yaptırdınız devlette miYok bo degisiklik gogusum sis agri yok ama .sizde varmi
Ayrica probleminiz neydi sizin.Ozelde yaptirdim benim kasiklar ilk zamaanlar agriodu.suan yok.sadece gogusum sis.Allah yardimcimiz olsun
Amin inşallah sizin öğrenmenize az kalmıştır dimi İnşllah hayırlı haber alırsıınızOzelde yaptirdim benim kasiklar ilk zamaanlar agriodu.suan yok.sadece gogusum sis.Allah yardimcimiz olsun
İki senedir evliyim düşüğüm falan olmadı hamile bile kalmadım adetlerim düzenli hiç problem yokdoktora gittim sağ tüpüm tıkalı dediler aşılama yapılcak dendi ilkini şubatta yaptırdım tutmadı 1 ay dinlendim sonra hiç olmayan kistim çıktı kistim gitti sonra ikinci aşılama yaptırdım ayrıca doktor yaşıma göre yumurtalarımı parlak görmedi ama amh testim 2.8 çıktı gayette büyüyor ama aşılama tutmazsa zaman kaybetmeden tüp bebek yapılcak sizin sorun neydiAyrica probleminiz neydi sizin.
Esim varikossel ameliyati oldu 4milyondan 16milyona yukseldi.asilama deneyelim dedik.bende problem yok.ILK ASILAMAM Allah buyullkİki senedir evliyim düşüğüm falan olmadı hamile bile kalmadım adetlerim düzenli hiç problem yokdoktora gittim sağ tüpüm tıkalı dediler aşılama yapılcak dendi ilkini şubatta yaptırdım tutmadı 1 ay dinlendim sonra hiç olmayan kistim çıktı kistim gitti sonra ikinci aşılama yaptırdım ayrıca doktor yaşıma göre yumurtalarımı parlak görmedi ama amh testim 2.8 çıktı gayette büyüyor ama aşılama tutmazsa zaman kaybetmeden tüp bebek yapılcak sizin sorun neydi
İnşallahh tutar Rabbimin izniyleEsim varikossel ameliyati oldu 4milyondan 16milyona yukseldi.asilama deneyelim dedik.bende problem yok.ILK ASILAMAM Allah buyullk
Merhaba. Canım naptın test felan yaptın mı bugün Benin 15. Gün iğneden sonra aşılamanın da 13. Günü bugünkü yaptığım test çok silik çıktı iğne etkisi yoktur herAlde artık demiEsim varikossel ameliyati oldu 4milyondan 16milyona yukseldi.asilama deneyelim dedik.bende problem yok.ILK ASILAMAM Allah buyullk
Canim insallah yaa hadi bakalim.kan testi yaptirdin mi nezaman yaptircaksinMerhaba. Canım naptın test felan yaptın mı bugün Benin 15. Gün iğneden sonra aşılamanın da 13. Günü bugünkü yaptığım test çok silik çıktı iğne etkisi yoktur herAlde artık demi
Ikinci cizgi gorunuyo.insallah hamilesindir yaMerhaba. Canım naptın test felan yaptın mı bugün Benin 15. Gün iğneden sonra aşılamanın da 13. Günü bugünkü yaptığım test çok silik çıktı iğne etkisi yoktur herAlde artık demi
Canım perşembe yaptırcam herAlde daha iğne etkisi yoktur demiCanim insallah yaa hadi bakalim.kan testi yaptirdin mi nezaman yaptircaksin
benim de 11.gun bekliyorum.kasik agrim basladi bugun.bilmiorum adet mi olucam
Ya canım inşallah hamilesindir kan versene öğrenmiş olursun ben 12.günden sonra kan verip öğrenmeyi düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. Günüm asilamanin da 9. Günü cumartesiye kadar adet görmezsem kan vericem inşallahMerhaba. Canım naptın test felan yaptın mı bugün Benin 15. Gün iğneden sonra aşılamanın da 13. Günü bugünkü yaptığım test çok silik çıktı iğne etkisi yoktur herAlde artık demi
Bu vakte kadar etki kalmaz die dusunuyorum canim.kan testi neden yaptirmiyosun☺Canım perşembe yaptırcam herAlde daha iğne etkisi yoktur demi
Benm asilamamin 11.gunu bende cumartesi veya pazartesi kan testi yaptircam adet olmaazsam tabi.belirtin varmi kasik agrisi felanYa canım inşallah hamilesindir kan versene öğrenmiş olursun ben 12.günden sonra kan verip öğrenmeyi düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. Günüm asilamanin da 9. Günü cumartesiye kadar adet görmezsem kan vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?