Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar uzun süredir giremiyordum buraya ilk önce herkesin hakkında en hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahh benimde 25inde ikinci aşılamamı yaptırdım biraz umutluyum bu ay inşallah sonucuda evlilik yıl dönümünde alcam inşallah hayırlı sonuçlar alırımm aminnnn

Hemen heemen ayniyiz canim bende 22sinde oldum asolama

Hemen hemen ayni zamanlar benimde 22nisanda asilama oldu

Ayrica probleminiz neydi sizin.
İki senedir evliyim düşüğüm falan olmadı hamile bile kalmadım adetlerim düzenli hiç problem yokdoktora gittim sağ tüpüm tıkalı dediler aşılama yapılcak dendi ilkini şubatta yaptırdım tutmadı 1 ay dinlendim sonra hiç olmayan kistim çıktı kistim gitti sonra ikinci aşılama yaptırdım ayrıca doktor yaşıma göre yumurtalarımı parlak görmedi ama amh testim 2.8 çıktı gayette büyüyor ama aşılama tutmazsa zaman kaybetmeden tüp bebek yapılcak sizin sorun neydi

Esim varikossel ameliyati oldu 4milyondan 16milyona yukseldi.asilama deneyelim dedik.bende problem yok.ILK ASILAMAM Allah buyullk

Esim varikossel ameliyati oldu 4milyondan 16milyona yukseldi.asilama deneyelim dedik.bende problem yok.ILK ASILAMAM Allah buyullk
Merhaba. Canım naptın test felan yaptın mı bugün Benin 15. Gün iğneden sonra aşılamanın da 13. Günü bugünkü yaptığım test çok silik çıktı iğne etkisi yoktur herAlde artık demi

Eklentiler

• IMG_3125.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba. Canım naptın test felan yaptın mı bugün Benin 15. Gün iğneden sonra aşılamanın da 13. Günü bugünkü yaptığım test çok silik çıktı iğne etkisi yoktur herAlde artık demi
Canim insallah yaa hadi bakalim.kan testi yaptirdin mi nezaman yaptircaksin
benim de 11.gun bekliyorum.kasik agrim basladi bugun.bilmiorum adet mi olucam

Ya canım inşallah hamilesindir kan versene öğrenmiş olursun ben 12.günden sonra kan verip öğrenmeyi düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. Günüm asilamanin da 9. Günü cumartesiye kadar adet görmezsem kan vericem inşallah

Benm asilamamin 11.gunu bende cumartesi veya pazartesi kan testi yaptircam adet olmaazsam tabi.belirtin varmi kasik agrisi felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…