• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir yola girmek üzereyim...

Çağırmam hep Ben çağırdım ondan bu durumdayım şimdi
Yerinizde olsam kesinlikle evden ayrılmam. Meydanı bu çapulculara bırakmam. Arayın aileniz yanınıza gelsin, bazı şeyler netleşsin, boşanacaksanız da evinizdeyken davanızı açın, eşiniz ailesinde kalsın.

Konu sahibi konunuzda, yorumlarınızda hiçbir noktalama işareti yok, anlatımınız anlaşılmıyor.
Türkçemizi güzel kullanalım.

Yerinizde olsam kesinlikle evden ayrılmam. Meydanı bu çapulculara bırakmam. Arayın aileniz yanınıza gelsin, bazı şeyler netleşsin, boşanacaksanız da evinizdeyken davanızı açın, eşiniz ailesinde kalsın.
Bende bırakmayacağım inşallah dayım hakim onu aradım eskiden boşanma avukatıydı konuştuklarımızı aynen eltime yazdım onlarla muhattap olmak istemiyorum ama sahipsiz ve zayıf değilim yazdım
Onların yanında ağzında bakla ıslanmaz hemen anlatır
Etekleri tutuşsun istiyorum onlar tek kuruş alamazsın çocuğu da bize verirler demişlerdi

Kaynananızın istediği olacak o halde.
Sürekli çağırdığı için bu haldelermiş zaten kv ondan tribe giriyor ki "oğlum istemiyor da gelin yakasından düşmüyor" diye düşünüyor görsün ki gelinin umrunda değil oğlu peşinden koşuyor o zaman belki rahat bırakır..

Evinizden ayrılmayın siz
Keskin sirke küpüne zarar olay şimdi çok sıcak
Bi sakinleşin ortalık durulsun
Ne emekler veriyoruz yuvalarımız yavrularımız için bırakıp gitme sakın
Sakinliğini koru
Bak bu saatten sonra onların dolduruşuna gelip kendini tutamadığın her an evliliğini daha da tehlikeye sokar

Evinizden ayrılmayın siz
Keskin sirke küpüne zarar olay şimdi çok sıcak
Bi sakinleşin ortalık durulsun
Ne emekler veriyoruz yuvalarımız yavrularımız için bırakıp gitme sakın
Sakinliğini koru
Bak bu saatten sonra onların dolduruşuna gelip kendini tutamadığın her an evliliğini daha da tehlikeye sokar
Sizce bir evlilik kalmiş mi ortada?
Tabiki meydanı onlara bırakmayacağım
Şuan acıdan burnumun direği sızlıyor kronik ağrılarım başladı
9 yıl hep mücadele ettim hep sırf oğlum babasız büyümesin kaynana kazanmasın diye sabrettim tek başına ağladım odalarda anneme bile derdimi dökmedim
Değdi mi ???
Yazık etmişim kendime
Çok pis bir aile kayınpeder ve kayınvalidenin ailesi boşanma aşamasında herşeyi yapacaklar yada nasıl olsa boşattık
Yine sevinecekler bilmiyorum
Ama oğlumun ve kendi yarınlarımı Allaha emanet ettim ona sığındım
Bundan sonrasını yaşayıp göreceğim

Sizce bir evlilik kalmiş mi ortada?
Tabiki meydanı onlara bırakmayacağım
Şuan acıdan burnumun direği sızlıyor kronik ağrılarım başladı
9 yıl hep mücadele ettim hep sırf oğlum babasız büyümesin kaynana kazanmasın diye sabrettim tek başına ağladım odalarda anneme bile derdimi dökmedim
Değdi mi ???
Yazık etmişim kendime
Çok pis bir aile kayınpeder ve kayınvalidenin ailesi boşanma aşamasında herşeyi yapacaklar yada nasıl olsa boşattık
Yine sevinecekler bilmiyorum
Ama oğlumun ve kendi yarınlarımı Allaha emanet ettim ona sığındım
Bundan sonrasını yaşayıp göreceğim
Çok zor bir durum biliyorum
Ama bak yine diyorum evinden çıkma yavrunu sakinleştir yazık kavgaya şahit olduysa çok korkmuştur gülümse sürekli ona ve her şeyin yolunda olduğuna ikna et
Sakinliğini koru yavrunla evinde otur ve olacakları bekle
Sessiz kal bakalım ne olacak

Çok zor bir durum biliyorum
Ama bak yine diyorum evinden çıkma yavrunu sakinleştir yazık kavgaya şahit olduysa çok korkmuştur gülümse sürekli ona ve her şeyin yolunda olduğuna ikna et
Sakinliğini koru yavrunla evinde otur ve olacakları bekle
Sessiz kal bakalım ne olacak
Malesef ilk kez kavgamıza şahit oldu çok korktu
Evden gitmeyecegim şimdilik
Babam tam anlamıyla destekcim şuan eğitimine devam et bosan dedi sağlığına kavuşunca işe de girersin dedi
Yaşayıp göreceğiz artik

Malesef ilk kez kavgamıza şahit oldu çok korktu
Evden gitmeyecegim şimdilik
Babam tam anlamıyla destekcim şuan eğitimine devam et bosan dedi sağlığına kavuşunca işe de girersin dedi
Yaşayıp göreceğiz artik
Aynen öyle biz ne yaparsak yapalım afedersin totomuzu da yırtsak olması geren neyse neyi yasayacaksak o oluyor zaten..
Bak sen dedin ben gidersem hemen evimi dağıtırlar diye onlara bu fırsatı vermeyecek olma na çok sevindim
Evinde sessizce otur ve onlar seninle iletişime geçerse veya evine gelirlerse sakın tuzaklarına düşüp onlarla ağız dalaşına girme
Eşin şimdi onların dolduruşuna gelse de olaylar karşısında senin sakinliğini ve üzüntünü gördükçe aklı başına gelecektir

Bir uyuya bilsem az dinlensem oğlum akşam uyuyup kaldığı ve geri uyandığı için uyumuyor şuan bense ağrılarıma içimdeki karmaşaya rağmen onunla oyun oynayıp gülümsüyorum
Yarın mahallemizde bir avukat var ya ona yada baroya gideceğim
Bundan sonrası için eskiden olduğu gibi kendim için korkularım yok
Ne yaparım
Çalışabilir miyim vs gibi
Tek endişem oğlum un bu süreci en hasarsız şekilde atlamasını nasıl sağlarım

Çok dua edin iyi dileklerinize oğlumu da katın

Sürekli çağırdığı için bu haldelermiş zaten kv ondan tribe giriyor ki "oğlum istemiyor da gelin yakasından düşmüyor" diye düşünüyor görsün ki gelinin umrunda değil oğlu peşinden koşuyor o zaman belki rahat bırakır..
Umarım oğlu pişman olur da koşar. Kaynanaya da agzının payı verılmıs olur. Temennim kaynananın istediğinin olmaması yönünde. Gelip giderek, kavga ederek, ayrılmayı dusunerek kaynananın istediğini yapmamalı konu sahibi. Tabi eşiyle onlarsız mutlularsa. Tek sebep onlarsa çabalamalı düşüncesindeyim.

Back
X