Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

zaten bu durum sadece egelilerde mevcut ben bursadayım ama bursada hiç yok böle bi durum böle ilginç insanları işte biz egeliler
Benimm kayınpeder de Kütahyalı, kayınvalide İzmirli. Birde ne diyorlar biliyo musun, biz istemedik ismimizi koymalarını, kendileri koydu. Bak bak yalana bak. Zavallı eltim babasının ismini koymak istemiş, babası küçükken ölmüş. Ki güzel bir isim öyle eski bir isim değil. İzin vermemişler. Kayınpederin ismi konulmuş sonunda. Kadının içinde ukte olmuş. Üzüldüm eltime.

ay eltinize çok üzüldüm inşallah diğer çocuğuna yapar benim erkek kardeşimin ismide dedemin ismi anlamıyorum niye yapıyolar

Bence isminizin yanına eklettirmeyin. direk değiştirin. İnsanlarda alışsın. Bir iki uyarırsınız, alışırlar.
benim sevgili pdikopat ailem öle değil işte inatlarına daha da derler bide annemler ekletmeyi anca kabul etti dedim gibi akrabalar derse desin zaten sınavlara hazırlanıyorum az kaldı üniversiteye gitmeme orda full yeni ismimi kullanıcam:)

bana da saçma gelirki hemde ne saçma ... oğlumun ismini k.pederimin ismi olsun çok istedi k.validem

doğduktan sonra bile söylendi ismi o olmalıydı diye

k.pederimi çok severim ama eski beğenmediğim bi ismi sırf gelenek diye koymak zorunluluğum yok

istediğim ismi koydum tabikide oğluma

şimdi k.validem ikinci bebek kız olursa benim adımı koyacaksın söz ver demez mi bana

ismide hasibe

böyle bi söz istemeye kimsenin hakkı yok ortada bebekde yok bunu konuşmak anlamsız dedim

ya reşit değil misin? Annen baban ne karışıyor? ne yapcaklar, sanki evlatlıktan mı rededecekler. İlkin bi kızarlar, daha da ses etmezler. Ben senin yerinde olsam, başlarının etini öyle bir yerdim ki, elimden tutup adliyeye götürürlerdi ismimi değiştirmek için. tavsiye ederim

sakın sakıın ama sakın benim ismimde öle ve düşün ben 16 yaşımdayım yani 90ların sonu olmasına rağmen bu isime sahip olmama rağmen insanşlar ne kadar dalga geçti senin çocuğun bide da yeni doğcak benim yine yaşlıda olsa bi iki adaşım vardı ama senin çocuğunun hiç olmaz bide millet hep yeni isimleri tercih ettiği için çocuğunun daha garip olur bu ismi olması ve ilk sayfada yaşadım sorunlardan da fazlasını yaşayabilir sakın ama sakın o ismi koymayın yoksa benim gibi sonradan şikayet eder ki haklıda

maalesef değilim 2 yılım var bende üniye kadar dava işi anca hallolur ünide tam kullanırım dedim yoksa 18imi beklersem ohoo

zaten yıllardır başlarının etlerini yedim için davayı kabul ettiler bide halama yaptığım o kapaktan sonra kesin karar verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…