Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

Eger babaannemin adini koysalardi hayatta basima gelebilecek en buyuk felaket olurdu
Amcam ogluna dedemin adini koydu kotu bir isim degil mehmet ama ama sorun oluyor, mesela kucukken kavga ederdik salak memettt diye bagrinirken dedemle gozgoze gelirdim

Evet tuhaf olurmuş babaannenizin ismi benimki kadar ilginç mi

Sana sonuna kadar hak veriyorum canım bende babanne mağdurlarındanım, ve söylediklerini bende birebir yaşadım ve yaşıyorum, annemin ismi benimkinden daha modern ama ben asla çocuğuma koymak istemem

Kızlar bu arada bişi sorucam daha doğrusu babaanne mağdurlarına sorucam mesela ufak bişey yaptinizda hemen sizi babaannenize benzetiyorlar mi mesela acı yiyemedinizde aynı babaannen o da acı yiyemez demeler falan

Bazı eski isimler güzel oluyor benim hoşumada gider...fakat aileler isim koyma işine girmesin arkadaş...etrafımda 2 isimli o kadar çok insan var ki...sırf anne baba ismi yanında yeni nesil isimler koyanda çok...bu da garip geliyor bana...isim çok önemli bazı isimler insana agır bile gelir buna da inanırım..

çok garip isim de benden gelsin...bir tanidigim ogluna "Duman" koydu...cocugun okul hayatı, iş hayatı nasıl düşünülmez...prestij yerlerde...ayrica bu isim genelde köpeklere konur...Allahım sana geliyorum

Ee yani, bi insan birini sevmeyince o isme karsi soguyor ister istemez misal Barış benim icin hoş bir isimdir o isimden olan arkadaşlarımı seviyorumdur ama bi baskası Barış isminden nefret eder ona eziyet eden bi akrabasının ismidir vs

Sen ismine takildikca daha cok takilip daha cok uzuleceksin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…