- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Ares koyanda varBazı eski isimler güzel oluyor benim hoşumada gider...fakat aileler isim koyma işine girmesin arkadaş...etrafımda 2 isimli o kadar çok insan var ki...sırf anne baba ismi yanında yeni nesil isimler koyanda çok...bu da garip geliyor bana...isim çok önemli bazı isimler insana agır bile gelir buna da inanırım..
çok garip isim de benden gelsin...bir tanidigim ogluna "Duman" koydu...cocugun okul hayatı, iş hayatı nasıl düşünülmez...prestij yerlerde...ayrica bu isim genelde köpeklere konur...Allahım sana geliyorum
Ay o nasıl isim öyle cezvenurbende Sülük ismi duydum
Ya zaten o kadar sorun yaşadım için bu kadar takıldım unutmaya calissam ailem hemen aynı babaaanensin o da bole yapar o da bunu sevmez vs diyip beni banaanneme benzetme ye çalışıyorlar hepEe yani, bi insan birini sevmeyince o isme karsi soguyor ister istemez misal Barış benim icin hoş bir isimdir o isimden olan arkadaşlarımı seviyorumdur ama bi baskası Barış isminden nefret eder ona eziyet eden bi akrabasının ismidir vs
Sen ismine takildikca daha cok takilip daha cok uzuleceksin ama
Ya zaten o kadar sorun yaşadım için bu kadar takıldım unutmaya calissam ailem hemen aynı babaaanensin o da bole yapar o da bunu sevmez vs diyip beni banaanneme benzetme ye çalışıyorlar hep
Zaten degistiricem dava ile uğraşıyorum biliyorum lisede çok kullanılmaz ama yeni tanıştım insanlara resmiyette yazmamasina rağmen 2 ismimi söylüyorum inşallah üniversitede tamamen kurtulucamAy cok sinir bozucu ya neyse ki 16 yasindaymissin bu kadar memnun degilsen degistir ismini cok gec kalmadan ki yeni ismine alis
evet. hele küçükken çok olurdu. şimdi koca kadın oldum, babannem de Allah muhtaç etmesin, çok yaşlandı, ona benzetilen hareketlerim, huylarım falan artık bana has bişy oldu.Kızlar bu arada bişi sorucam daha doğrusu babaanne mağdurlarına sorucam mesela ufak bişey yaptinizda hemen sizi babaannenize benzetiyorlar mi mesela acı yiyemedinizde aynı babaannen o da acı yiyemez demeler falan
"efendi" koymuştu adamın biri de yazlıkta. adam sesleniyo sesleniyo, efendi hadi gel oğlum falan diye, dedim heralde köpek, bi baktım oğluymuşBazı eski isimler güzel oluyor benim hoşumada gider...fakat aileler isim koyma işine girmesin arkadaş...etrafımda 2 isimli o kadar çok insan var ki...sırf anne baba ismi yanında yeni nesil isimler koyanda çok...bu da garip geliyor bana...isim çok önemli bazı isimler insana agır bile gelir buna da inanırım..
çok garip isim de benden gelsin...bir tanidigim ogluna "Duman" koydu...cocugun okul hayatı, iş hayatı nasıl düşünülmez...prestij yerlerde...ayrica bu isim genelde köpeklere konur...Allahım sana geliyorum
Beni o kadar benzettilerki kadının sevdiği şeyleri ben sevmeyi bırakıyorum sırf ona benzetmesinler diyeevet. hele küçükken çok olurdu. şimdi koca kadın oldum, babannem de Allah muhtaç etmesin, çok yaşlandı, ona benzetilen hareketlerim, huylarım falan artık bana has bişy oldu.
"efendi" koymuştu adamın biri de yazlıkta. adam sesleniyo sesleniyo, efendi hadi gel oğlum falan diye, dedim heralde köpek, bi baktım oğluymuş
Evet tuhaf olurmuşbabaannenizin ismi benimki kadar ilginç mi
yazık kız öyle de deme :) ismi sevmesen de babanneler iyidir yaa, ne bilim, bak özledim şimdi ben benimkini.Beni o kadar benzettilerki kadının sevdiği şeyleri ben sevmeyi bırakıyorum sırf ona benzetmesinler diye
hörü neymiş gıızzçok daha kötü, "bakiye"hayata eksi bakiyeyle başlamak tam olarak bu olsa gerek
eşimin ailesindeki gençlerde çok var öyle demode isimlerden, şehriye, hüsniye, dudu, hörü, döne, döndü ilk aklıma gelenler, görümcelerimden de var
hörü neymiş gıızztöbe yarebbim yaa
Başlığa güzel durur diye dedimSorunsal ne bee
Her iki uç günde bir sorunsal diye başlık aciyosunuz
Bi bakın sözlükten "sorunsal" ne demek "sorun" ne demek diye
yazık yaa. cidden bari huri koysalarmış hem söylenişi daha kolay, hemde kulağa daha hoş geliyor.bi de bu hörü nasıl güzel bir kız melek gibi, arkadaşlarına huri dedirtiyormuş ama aile çevresinde hörü, niye değiştirmiyor anlamıyorum
Ya bizimkiler yalaklik diye değil biz eskilerden öyle gördük diye yaptılarbebeğe kaynana kayınpeder ismi koymak bence görgüsüzlükten ve egodan başka birşey değil. bunu yapmayı eskiler gururlanma olarak görüyorlar. hava atmak için yaptırıyorlar. koymayınca küsenler var. hiç demiyorlarki onu gelin doğurdu. isim koymak onun hakkı. koyanlarda isteksiz, yaranmak için koyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?