Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

Ares koyanda var

Ya zaten o kadar sorun yaşadım için bu kadar takıldım unutmaya calissam ailem hemen aynı babaaanensin o da bole yapar o da bunu sevmez vs diyip beni banaanneme benzetme ye çalışıyorlar hep

Ya zaten o kadar sorun yaşadım için bu kadar takıldım unutmaya calissam ailem hemen aynı babaaanensin o da bole yapar o da bunu sevmez vs diyip beni banaanneme benzetme ye çalışıyorlar hep

Ay cok sinir bozucu ya neyse ki 16 yasindaymissin bu kadar memnun degilsen degistir ismini cok gec kalmadan ki yeni ismine alis

Ay cok sinir bozucu ya neyse ki 16 yasindaymissin bu kadar memnun degilsen degistir ismini cok gec kalmadan ki yeni ismine alis
Zaten degistiricem dava ile uğraşıyorum biliyorum lisede çok kullanılmaz ama yeni tanıştım insanlara resmiyette yazmamasina rağmen 2 ismimi söylüyorum inşallah üniversitede tamamen kurtulucam

Kızlar bu arada bişi sorucam daha doğrusu babaanne mağdurlarına sorucam mesela ufak bişey yaptinizda hemen sizi babaannenize benzetiyorlar mi mesela acı yiyemedinizde aynı babaannen o da acı yiyemez demeler falan
evet. hele küçükken çok olurdu. şimdi koca kadın oldum, babannem de Allah muhtaç etmesin, çok yaşlandı, ona benzetilen hareketlerim, huylarım falan artık bana has bişy oldu.

Diyorum ya kızlar zaten babaannemin ismini vermeleri yetmedi bide beni banaanneme benzetme çabaları içindeler mesela geçen kahvaltı yapiyoduk ben dedimki ay ekmekler ne güzel taze yumuşak dedim babam hemen aynı babaaanensin işte o da yumuşak ekmek sever dedi ve bunu 1 2 kere yapmadı babam 16 yıl boyunca yaptığım en ufak şeyi banaanneme benzetti hep artık en sonunda dayanamadım babaannemin sevdiği şeyleri yapmamaya başladım mesela kuşburnu marmelatina bayılırdim ana babaannemin sevdiğini ogrendimden beri ağzıma almadım alsam bile tadı güzel gelmedi psikolojim bile bikmis yani

"efendi" koymuştu adamın biri de yazlıkta. adam sesleniyo sesleniyo, efendi hadi gel oğlum falan diye, dedim heralde köpek, bi baktım oğluymuş

Evet tuhaf olurmuş babaannenizin ismi benimki kadar ilginç mi

çok daha kötü, "bakiye" hayata eksi bakiyeyle başlamak tam olarak bu olsa gerek
eşimin ailesindeki gençlerde çok var öyle demode isimlerden, şehriye, hüsniye, dudu, hörü, döne, döndü ilk aklıma gelenler, görümcelerimden de var

hörü neymiş gıızz töbe yarebbim yaa

Sorunsal ne bee

Her iki uç günde bir sorunsal diye başlık aciyosunuz

Bi bakın sözlükten "sorunsal" ne demek "sorun" ne demek diye

bebeğe kaynana kayınpeder ismi koymak bence görgüsüzlükten ve egodan başka birşey değil. bunu yapmayı eskiler gururlanma olarak görüyorlar. hava atmak için yaptırıyorlar. koymayınca küsenler var. hiç demiyorlarki onu gelin doğurdu. isim koymak onun hakkı. koyanlarda isteksiz, yaranmak için koyuyorlar.

Ya bizimkiler yalaklik diye değil biz eskilerden öyle gördük diye yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…