- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Zaten bole kaba isimler kibar kızlarda oluyor geneldebi de bu hörü nasıl güzel bir kız melek gibi, arkadaşlarına huri dedirtiyormuş ama aile çevresinde hörü, niye değiştirmiyor anlamıyorum
yazık yaa. cidden bari huri koysalarmış hem söylenişi daha kolay, hemde kulağa daha hoş geliyor.
Ya bu höri isimli kişi kaç yaşında yaşı gencse daha kötü onun içinişte ne mantıkla koyuyorlarsa, ailede büyük çocuk kız olursa hemen basıyorlar döne ya da döndüyü, sonrası erkek olurmuş... öyle anneanne babaaanne ismi de değil, halasının 16-18 yaşında iki çocuğu var birinin adı hüsnü diğerinin hüsniye. yine en iyi isimleri eşimin anne-babası koymuş, sadece görümcelerimden birinin adı bunlardan biri
aslında sorunsal buraya uymuş. çözümü belli olmayan şeylere denir sorunsal. sorun ise mesele demektir, çözüm bekleyen durumdur.Sorunsal ne bee
Her iki uç günde bir sorunsal diye başlık aciyosunuz
Bi bakın sözlükten "sorunsal" ne demek "sorun" ne demek diye
Ya bu höri isimli kişi kaç yaşında yaşı gencse daha kötü onun için
evet ya annem bana nisa ismini koymak istiyormuş bende 10 yaşımdan beri benim ismim işte nisa olcaktı ama koymadılar falan diyorum hep arkadaşlarıma bende nisa ile bütünleşince nisa koymak istedimi söyledim inşallah bu yaz dava açılcak ve 2.ismim resmiyete dökülcek lisede çok kullanamıcam ama üniversitede hep nisayı kullanıcam
Benim jinekoloğumun asistanının adı da bakiye. İlk defa duymuştum bak bir tane daha varmış :)çok daha kötü, "bakiye"hayata eksi bakiyeyle başlamak tam olarak bu olsa gerek
eşimin ailesindeki gençlerde çok var öyle demode isimlerden, şehriye, hüsniye, dudu, hörü, döne, döndü ilk aklıma gelenler, görümcelerimden de var
Ay gencmis o da baya20 yaşında hörü
Sorma ya nedir bu cektiklerimizAy konu sahibi aynı bensin. Benimki babannemin ismi değil ama hiç sevmiyorum.kucuklukten beri tanışırken en az iki kere söylerim adimi.Küçüklükten beri ismimle basım belada. Çok kötü oluyo ya. Bi de benim ablamlarin isimleri güzel bi benimki böyle. Çocuğu olan herkese diyorum guzel isim koyun diye zor oluyo cunku
Ya nuru katsak bile sadece Nisa kullanılır bide zaten ilk ismim de varya o yüzden sadece Nisa yeter diye düşündük yorumun için çook saoll:))
canım nisa kadın demek, nisanur filan yap bari de nurlu kadın olsun en azından adın.
Ya anlamı güzel olsun bide ağır isim konulmasin ilkokulda adlarimiz okundunda çoğu akranimin ismi özge buse Beyza yaren vb isimlerdi benim ismim okundunda aileler boleEşimin ailesi çok ataerkil bi yapıda.. güzel tarafları old halde çok saçma sapan şeyleri de olduğu için,isim konusunda hiç taviz vermedm. İki çocuğumun da isimlerini ben koydum,hatta annemin adını koydum. Kayınvalidemi çok severim ama insan çocuğuna onun ismini koymamalı bence. Ne de olsa kayınvalide,bi kızgınlığın kırgınlığın olsa pişman olursn adını koyduğuna diye düşünüyorm.. öncelikle anlamlı ve güzel isimler konmalı ama güzel de olsa kaynana ismi konmamalı :))
Obur tarafta babaannenin ismi diye koyduk gelenegimizdi dediklerinde nolcak acaDini olarak hep anne baba hakkı bilinir ya çocukları üzerinde.. aslında çocukların da evebeynleri üzerinde biçok hakkı var bunlardan birisi de isim hakkı.. güzel isim koymak zorundalar.. ama herkes bilinçli değil işte
Sizin anneniz de eşinizin kaynanası. Bu yönden düşündünüz mü hiç?Eşimin ailesi çok ataerkil bi yapıda.. güzel tarafları old halde çok saçma sapan şeyleri de olduğu için,isim konusunda hiç taviz vermedm. İki çocuğumun da isimlerini ben koydum,hatta annemin adını koydum. Kayınvalidemi çok severim ama insan çocuğuna onun ismini koymamalı bence. Ne de olsa kayınvalide,bi kızgınlığın kırgınlığın olsa pişman olursn adını koyduğuna diye düşünüyorm.. öncelikle anlamlı ve güzel isimler konmalı ama güzel de olsa kaynana ismi konmamalı :))
Bizim apartmanda Fakiye diye bir kadın varBenim jinekoloğumun asistanının adı da bakiye. İlk defa duymuştum bak bir tane daha varmış :)
Evet elbette.. annem vefat etti benim,herhangi bi kızgınlık veya kırgınlık duyamaz yani ve zaten zorla koymadm..Sizin anneniz de eşinizin kaynanası. Bu yönden düşündünüz mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?