- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Aboooww küfür gibiBizim apartmanda Fakiye diye bir kadın var
Benim jinekoloğumun asistanının adı da bakiye. İlk defa duymuştum bak bir tane daha varmış :)
Aa ben hiç baki-bakiye diye düşünmemiştim :) ama ağızdan çıkan sesleri bile farklı.Aslinda baki nin disil versiyonu olarak koyulan bir isim ama gunumuzde sadece islem bakiyelerini cagristiriyor
Aa ben hiç baki-bakiye diye düşünmemiştim :) ama ağızdan çıkan sesleri bile farklı.
Şimdi Nuri-Nuriye aynı çıkıyor ağızdan ama baki-bakiye ı ıh olmuyor. Onun için bağdaştırmadık sanırım.ben de düşünemedim hatta benim baki diye dayım da var ama kırk yıl düşünsem buradaki bakiye yi onunla bağdaştıramam
Bilerek yapmışlar bellikiDöndü dönmez diye bi arkadaşım vardı.. ekin biçer diye de (anne babası ziraat müh)
Aslında çoğu sayfada söyledimpardon 33 sayfa olduğu için tek tek okuyamadım ama girişte de yazmamışsınız sanırım.İsminiz nedir yani bu kadar rahatsız oluyorsanız merak ettim açıkçası. Benim de ismim babaannemin ismi mesela.
Ben buldum ya hasene yada hasine benimde babaannemin ismiAslında çoğu sayfada söyledimhasime ismiyle benzer sadece aralarında 1 harf fark var
Hasine yede yakın ama tam deilBen buldum ya hasene yada hasine benimde babaannemin ismiayyy iyiki koymamışlar bana şuan çok modern bi ismim var annem sağolsun ama bence fena bi isim değil
Hayır alakası bile yokhaşim -haşime
haşin-haşine
Halime güzel bir isim bence yani benim ismime göre baya iyibir de tanıdığımızın kızı var adı halime
iki adı var
annesi çok karşı çıkmış ama babası koymuş
babaannesinin adı da değil galiba
Halime güzel bir isim bence yani benim ismime göre baya iyi
M yerine alfabenin 2.harfini koyunonun da türküsü varmış
şalvarını ağaç dalına falan asıyorlarmış da kadın o nedenle istemiyordu
tabii bu söz konusu adı halime olan kız 40 yaşın üstünde şimdi
her bir harfi tek tek mi koyacağız m yerine
hasine de değil dedin ki o çok haseki deyip bu konuyu daha fazla uzatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?