- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Aa ben hiç baki-bakiye diye düşünmemiştim :) ama ağızdan çıkan sesleri bile farklı.
Ya genel olarak kötü bide ilkokulda hep alay edilince arkadaslarimin da isimleri hep normal olunca kimse babaanne mağduru olmayınca daha da etkilendim.. Bu arada nasıl aslı dedirtirmis sonuçta sınıf listesinde adı başka ve sınav kağıdına da onu yazmak zorundacanım onun da bir farkı yok; çok da kötü değil
yukarıda daha beter çok örnek var
o isimli bir de tiyatro sanatçısı var
sen mutlu olacaksan değiştir tabii ki de
bizim bir sekreterimiz vardı adı hacer idi lisede kendisine aslı dedirtmiş hep
sonra da hacer olmuş yine
şimdi nerelerde ne yapıyordur acaba
ben oradan ayrılalı 10 yıl oldu o orada mıdır
Ya genel olarak kötü bide ilkokulda hep alay edilince arkadaslarimin da isimleri hep normal olunca kimse babaanne mağduru olmayınca daha da etkilendim.. Bu arada nasıl aslı dedirtirmis sonuçta sınıf listesinde adı başka ve sınav kağıdına da onu yazmak zorunda
18i geçince degistirseymis bari aman neyseyazmıştır da öyle demiş arkadaşları
Bende de var o hastanedeyken ismim okundunda millet yaşlı bişi bekliyor sonra ben cikiyom herkes şok tabibu arda bana da "aaa sen gençmişsin biz senin adını duyunca yaşlı sanmıştık" diyen teyzeler çıkmıştı iş ortamında
oysa aynı iş yerinde benimle aynı yaşlarda 4 tane idik
Eşinizin vazgeçmesine sevindim bencede anlamı güzel çokta eski olmayan isimler en iyisiBen açık ve net karşıyım. Zaten isimler kişilikleri de bir nebze olsun yansıtıyor. Biz kızımıza isim düşünürken günümüzdeki saçma isimlerden olmasın eski kaba isimlerden anlamsız isimlerden olmasın kuranda geçsin ama manasız ya da saçma bir anlamı olmasın diye çok ugrastik. Çok düşündük. Eşim annesinin ismini söyledi ama annesi vefat etmiş bile olsa koymayacagimi söylemiştim. Bana saçma geliyor esin annesi babasi varsa benimde var. O zaman bende kendi ailemin ismini koyarım birtek onun mu annesi babasi var. Eşime de söylediğim tek şey annen gibi olursa ne olacak. Bu cümleyi duyunca zaten eşim vazgeçti.
Eşimin annesi gerçek bir paranoya hastası ve doğuştan. Raporu var. Teyzeleri ve ananesi de öyle. Eşimin en çok vazgeçme sebebi de bu. Kızım çok şükür sağlıklı. Bence bir isim hem modern hem anlamlı olmalı. Bi arkadaşımın adı Satı idi. Satır diye dalga geçerlerdi kızla. 18 yaşına girince değiştirdi. Gerçi yine saçma bişiy koymuştu :) Yurdagül muydu Güllü bişeydi hiç hatırlamıyorum.Eşinizin vazgeçmesine sevindim bencede anlamı güzel çokta eski olmayan isimler en iyisi
Ay senin evde akrep vardı noldu hala var mı o.gun uykum kaçtı üzülmek ten.Eşimin annesi gerçek bir paranoya hastası ve doğuştan. Raporu var. Teyzeleri ve ananesi de öyle. Eşimin en çok vazgeçme sebebi de bu. Kızım çok şükür sağlıklı. Bence bir isim hem modern hem anlamlı olmalı. Bi arkadaşımın adı Satı idi. Satır diye dalga geçerlerdi kızla. 18 yaşına girince değiştirdi. Gerçi yine saçma bişiy koymuştu :) Yurdagül muydu Güllü bişeydi hiç hatırlamıyorum.
Madem değiştirmiş guzel yapsaymis keşke neyse bakam kızınız için Tebrikler bu arada :))Eşimin annesi gerçek bir paranoya hastası ve doğuştan. Raporu var. Teyzeleri ve ananesi de öyle. Eşimin en çok vazgeçme sebebi de bu. Kızım çok şükür sağlıklı. Bence bir isim hem modern hem anlamlı olmalı. Bi arkadaşımın adı Satı idi. Satır diye dalga geçerlerdi kızla. 18 yaşına girince değiştirdi. Gerçi yine saçma bişiy koymuştu :) Yurdagül muydu Güllü bişeydi hiç hatırlamıyorum.
Valla birkaç gündür görmedim bu ayki haklarını doldurdular. 2 tane öldürdüm. Bi sonraki aya çıkarlar yine yılmak yok is aramaya devam. Is bulunca kaçıcam burdan.Ay senin evde akrep vardı noldu hala var mı o.gun uykum kaçtı üzülmek ten.
Bizde aynısını söyledik o kadar mahkemelerde uğraştın adam gibi bişiy yapaydin dedik ama yok. Ismini bile hatırlamıyorum düşün.Madem değiştirmiş guzel yapsaymis keşke neyse bakam kızınız için Tebrikler bu arada :))
Mutlu olacağı bişey olsundaBizde aynısını söyledik o kadar mahkemelerde uğraştın adam gibi bişiy yapaydin dedik ama yok. Ismini bile hatırlamıyorum düşün.
Geçmiş olsun umarım ilerde akrep sorununuz kalmazBizde aynısını söyledik o kadar mahkemelerde uğraştın adam gibi bişiy yapaydin dedik ama yok. Ismini bile hatırlamıyorum düşün.
Halimeyi samanlıkta basmışlaronun da türküsü varmış
şalvarını ağaç dalına falan asıyorlarmış da kadın o nedenle istemiyordu
tabii bu söz konusu adı halime olan kız 40 yaşın üstünde şimdi
her bir harfi tek tek mi koyacağız m yerine
hasine de değil dedin ki o çok haseki deyip bu konuyu daha fazla uzatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?