Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

Bence saygı açısından önemli fakat tabi ismin güzel bir anlamı ve Kur anda geçen bir isimse bir sorunu yok . Kur an da yok bir anlami da yoksa koymam tabi ki . Nedir Akkadin Döndü falan ama Insanlara bu şekilde saygılarıni göstermek hoş bir şey . Neyse ki benim Babannem ismini sevmiyormus. Yoksa ISMET olmaktan kurtulamazdim

merak etme canımm öyle bir niyetim yok

işin garibi ortada bi çocukda yok

birde k.validemin eltisinin ismide aynı soyad da haliyle aynı

bir aileye 3 tane aynı isim ve soyad fazla gelir değil mi

Şuan sizi en iyi anlayan benim adımda anane ismi ve ben nefret ediyorum yılbaşından sonra ismimi değiştiricem artık bıktım

Hayır hiç de öyle degil ben 32 yaşımdayım ve karar verdim değiştiricem ve insanları yeni ismim ile hitap etmelerini istiyorum

Esimin tarafindada var bu büyüklerin adini koymak hatta daha komigi baba ogula kendi ismini bile koyuyor:) esimede demislerdi göbek adini kendi ismini koy cocuga diye. Esim Allah'tan orali olmadi. kendininde cift ismi var dedesinin ismi ve modern olan bir isim. Fakat kimse o ismi kullanmiyor dedesinin ismini kullaniyolar. O yüzden ben cocuguma ne cift isim nede büyüklerin ismini koyarim dedi.
Birde Hasibe ismi okadar kötü degil sanki, ama dedigin gibi eskilerde kaldi:) benim sinif arkadasimin annesinin adiydi 50 küsür vardir yasi:) Kendi ismini begenmeyip baska isim kullananlar cok. Cok kisinin kimligini görünce sasirmisligim var:)

benim eşim evin tek çocuğu.hakkını yiyemem kayınpederimi de severim o yüzden oğluma onu adını severek koydum o da çok mutlu oldu.ama kayınvaldem hayatı bana zehir etti üstüne bir de hiç istemediğim halde eşim annesinin adını verip kimliğini çıkarttı.ismi güzel ama işte onun adı olduğu için canım sıkıldı.bence zorlamaya gerek yok bir anne çocuğuna istediği ismi koymalı bence

Ben eşimin adını oğluma koydum :)) ve bunu BEN istedim. Eşim önceleri pek istemese de sonra çok mutlu oldu. Onu o kadar çok seviyorum ki. İnş eşime benzer.. hiç de komik olduğunu düşünmüyorm

Canım bazı evlatlar babaanne istemese bole annemin ismi diye koyuyorlar

merak etme canımm öyle bir niyetim yok

işin garibi ortada bi çocukda yok

birde k.validemin eltisinin ismide aynı soyad da haliyle aynı

bir aileye 3 tane aynı isim ve soyad fazla gelir değil mi
Yani ne gerek var bole saçma şeylere anlamıyorum dedim gibi ben mağdur oldum sizin çocuklarınız mağdur olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…